baby you can give me a call

Vart ute med Ida och Jalle, träffat en massa. Va till kungsgården också, fast då var det bara jag och Jalle, sen till viken, träffade tobbe ett tag sen hem. Och nu sitter jag här och lodar, ska göra något å äta sedan kika film å sova! Tandläkaren tidigt imorgon, sen hem å sova i hope! Haha puss!
juste, fick min kepa idag också, lycklig är ja!


wisper a wish to a butterfly

Vakna runt tio, smsa pappa och frågade om han hade hämtat min keps, men det hade han inte. För söta han vänta på att jag skulle vakna. Så då gick jag upp så for vi till Coop och hämta ut den, handla lite saker och sen hem. Jag hoppa direkt in i duschen, nu sitter jag i bara underkläder och turban på huvudet! haha, men ska smörja in mig, föna håret, klä på mig, fixa lite och trixa lite. sen ut med mina fina vänner Ida & Jalle. Ska även träffa tobbe ikv igen, längtar! Nåja, nu ska jag fixa allt jag skrev! Haha pusssssar!

Hey! You!

sitter å smsar med världens finaste pojke och musik är på! Umgåtts med fint folk idag, haft det underbart! Åkt bil & epa, pratat, skrattat och varit småsur! Haha men dom gör min dag <3
Men nåja, nu ska jag smsa med fina pojken och kika någon film, hörs imorgon!
bless u

Pretty girls

- Iyaz ft. Travis McCoy
Den dunkas högt i mina högtalare HÖÖÖGT just nu!!!
Men hinner inte blogga nå mycket nu, Jalle kommer och hämtar mig när som helst, skjutsar ner mig på stan så jag får sola, sen skjutsar han hem mig igen så jag får duscha och sånt och senare är jag med han och Ida trorja! Ska försöka träffa tobbe idag också hade jag tänkt, vi får se vad som händer!! PUSS
lite sisådär gammal bild, innan jag klippt mig iaf...  saknar!!! :(

Världens bästa lillasyster ♥


right here waiting

Va till skolan imorse och hade möte, gick ju bra! förutom att jag fick lite aggritioner på min gamla skola men de orkar jag inte ta upp! sen satt jag hemma tills jag fick rus och städa hela nedervånging, men mami blev glad när hon kom hem! prata med henne en massa, sen tog jag bussen till stan för att sola, men orkade inte. så då kom jalle och ida, så vi for till kungsgården och träffa sebelius. sen in till sandviken igen, då fick ida lite adhd.. så vi gjorde de bästa av situvationen, stängde ut jalle med några andra som vi träffa, orkar inte ta upp namn. men iaf, så satt vi och tog benet bakom huvet! hehe och skratta en massa. sen tatta vi runt lite med epan, sen in på donken lite snabbt och sedan hem. nu smsar jag med finaste pojken och ska snart lägga mig i sängen, tidig kväller!
tänkt å gå upp i tid imorgon och vara hurtig och dra ut och springa, sedan åka och sola! ska bli skönt, men sen vet jag inte vad som händer under dagen, vi får väl se vad den har att bjuda på!

bless 2 u people


i'm fine without you

jag trodde jag aldrig skulle säga det här, men jag bryr mig inte om vad du gör längre. det va ett bra långt tag sen det kom en tår för dig nu, det va ett bra tag sen jag tänkte en tanke på dig och insåg att jag sakna dig. det va ett bra långt tag sen jag behövde dig hos mig. jag klarar mig bra utan dig, du behöver inte höra av dig alls.


baby, it's you

Hinner inte blogga något speciellt nu, ska fixa mig och sen kommer Tobbe å hämtar mig så åker vi till Dennis och där är även Anton & Rebecka. Vi får se vad vi hittar på! Pussssar


i can't get you of my mind


stay in the rain with me

GUD VA IRRITERAD JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV!
Jag är less hela tiden, bara less på allting! eller så är de för att jag har mens.. Haha, men varit asless dom senaste dagarna och bråkat för småsaker. Sen efteråt inser jag hur idiotiskt det är och ber om förlåtelse, tur så har jag världens bästavänner som förstår mig ♥
Men iaf, va i gävle, de va ju trevligt till och från! ibland va mitt humör asbra och jag va glad, andra stunden satt jag tyst å stirra in i en vägg eller något? Hatar de.. Nåja. Tog halv 12 bussen hem och den va proppfull! Haha, skratta gjorde ja då mest då iaf! Men sen cykla jag från ÖB hem till mig. Nu ska jag titta på Never back down 2!! Sen sova, för imorgon måste jag städa.. Haha, mitt rum ser förjävligt ut och jag ska umgås med tobbe imorgon och såhär kan de inte se ut då.. Kläder över hela golvet. NÅJA HEJDÅ FILMEN VÄNTAR PÅ MIG!

give me what i need

lägger in snabbt ett inlägg, ska cykla å möta therese om 10 minuter, så drar vi till Gävletown på crusing med söta Alice! Bloggar ikv/inatt! HEJS
outfit ikv, har även en hood på mig, men hinner inte lägga in bild nu, HEJDÅ!!!!!!!

i'm into you

less är jag, nå sjukt less är ja!
men iaf, va å köpte löshår idag, jävligt nöjd med det iaf! sen tog det några timmar innan jag fixade klart det.. haha monne och jag fick då garva åt allt möjligt medans. lägger upp bild imorgon hur det blev. men sen va vi till min syster å träffa henne. sen vidare till donken, träffa massa trevligt folk. sen cykla jag hem å nu sitter jag här, laddat hem film å ska lägga mig ner å kika på den. så vi hörs senare!
Bless.

one steep at time

Min blogg suger, jag vet inte vad jag ska skriva om.. ??? Mina dagar är tråkiga. Kan ni komma med förslag?? vore gulligt!
Puss


BoyfriEND, girlfriEND, friEND, everything has an END, except famILY♥

Lång dag.. Men försöker tar det kortfattat, känslosam dag vill ja lova! Haha lovar, jag har gråtit över 10 gånger! Helt insane. Jaja, vakna runt 8 av byggarna som höll på riva vårat tak på förrådet, men tror dom även va på mitt tak.. haha, så satte i öronpluppar och somna om.. Haha! Sen vakna jag runt 11 trorja de va, tog en dusch och fixa mig lite snabbt, sen ner till frisören, jag och mamma klippte oss. Sen hämta pappa oss, vi åkte till gävle, handla på Jula, Biltema & Citycross. Sen vidare till Valbo, gick lite inne på ikea, handla lite saker och sedan käka vi där, GOTT! Älskar ikeamat ♥ Nåja, sen hem. Kort vart det där, men hände en massa saker emellanåt.. Haha! Nåja, nu har jag fixat så jag köper löshår imorgon, ska slå på film å sova!
BLESS

if you ask me, i will stay

drog ut efter en kvart när jag skrivit inlägget.. haha monika ringde mig, så jag for till donken och umgicks med massa, sen satt vi vid enen, pratat om allt möjligt och sisådär. sen börja alla dra sig hemmåt, jag, david, oskar och therese. therese svängde av tidigare, men jag david och oskar bor nära varandra. så satt martin, tommy, miriam och hanna ute. så vi snacka med dom, sen till slut vare bara jag, martin & david kvar. prata om allt möjligt verkligen! haha, mest om slagsmål.. nåja, sen drog vi alla in, nu har jag suttit här ett bra tag, men är på dåligt humör så inte orkat blogga, men gjorde de nu endå. nåja, ska lägga mig i sängen och kika tv och hoppas på bättre tider typ? hörs
går inte ladda upp bilder på bloggen heller, DIEEEEEEEEEE. till blogg.se. inte till er bloggläsare, ni är bäst!

you don't understand me

skolan gick ju chill, haha.. jag och madde feta på oss! först möttes vi vid 10 i tio, stod ute en stund, sen gick vi in klassrummet, prata lite åså. sen tog jag och madde cykeln till ica maxi, köpte marsmellows och portello, sedan for vi till donken å köpte chees och mc. chicken junior, sen cykla vi möt någon grillplats, mötte alla där. satt å prata och sånt. sen sluta vi, fick även reda på att vi är ledig till torsdag, VAD SKA MAN GÖRA ALLA DESSA DAGAR NÄR ALLA ÄR I SKOLAN DÅ??? kul.. nejtack! nåja, har möte på måndag iaf, prata om vad jag vill söka för linje sen och sånt. Men iaf, sen efter skolan cykla jag och madde till charline, hon följde med oss till ica, där mötte vi även tobias, så fick madde skjuts till stan och jag och charline cykla till charline, satt på balkongen och chilla, prata i några timmar. sen nyss cykla jag hem, nu sitter jag här och verkligen hatar å vara ledig!!!!!!! :( haha hejs!

so sing along to my stereo

Okej, har fått frågor om vem "T" är? haha ja det är Tobias. Mer säger jag nog inte än till mina nära vänner, antagligen folk som fattar annars. :)
Men iallafall, va ut och träffa tobias och han hade med sig jonte i epan, men först kom bara tobbe ut och prata med mig, sen efter ett tag vart också jonte sprallig i benen och börja ta tobias nyklar och sånt.. Haha roliga pojkar de där! Nåja, dom stod och snacka med mig i kanske en timme. Sen åkte dom, då gick jag in i typ en kvart? Sen satte jag mig på cykeln och cykla till min kära vän Emma, vi prata en massa om allt möjligt. Sen cykla jag hem och åt houngns melon.. STAVAR KANSKE INTE RÄTT, SRY DUDES! .. Nåja, nu sitter jag här och har ont i ryggen kände jag nu.. Ska kika på tv, sedan sova. Imorgon cyklar jag med Martin till skolan, möter upp Nicole och sedan Madde också. Vi ska gå till något ställe och grilla, jag och maddis får troligen grilla marsmellows! Hihihihi! Men sen är jag ledig till nästa tisdag!! NAIS SKOLAN ÄGER! just nu.
HEIDO bless
ladda upp bild gick inte heller.. die


fly like you're high

Första skoldagen avklarad! Det gick apbra! Går i samma klass som Madde, Nicole och Laden iaf.. Haha.. Och alla andra klasser på iv är ledig imorgon, förutom våran.. Vi ska åka och grilla klockan 10, känns ju kul! haha jag och madde ska iaf köpa Marsmellows!!!! Fast vi får bara grilla dom om lärarna får smaka. fjäsk funkar finemang! Haha aja, men sen är vi ledig resten av veckan förutom när vi ska ha möte å snacka, sen är jag även ledig på måndag trorja? Nåja vi får se! Inte fattat så himla mycket, men skönt å börja ny skola endå! Ska försöka få tag på T nu, sen fara ut kanske med han en stund, sen får vi se vad som händer!
BLESS

before you go tell me this

Vad gör jag vaken nu????
Juste, skola idag. SUGER! ny skola och igår kväll hände en del saker jag inte velat.. Men det ordnar sig nog! Tog ett tag å somna, försökte fan i flera timmar bara låg i mörket på mitt rum, MEN INGENTING HÄNDE.. Vred på mig, till slut låt jag med fötterna upp på väggen, sen låg jag med kudd nere i fotändan och inget täcke.. Haha! Men iaf, nu ska jag gå ner å få i mig något, sedan sminka mig och platta håret, sen cyklar jag till Enen klockan halv 9 och möter sistra mi! där runt kvart/tio i nio, då cyklar vi till skolan. Vi börjar halv tio, men vet inte varför vi skulle va där så tidigt.. Charlines ideér! Nåja, ska iaf få träffa T efter skolan gladchey! Men vi hörs efter skolan, PUSS
Bild från igår..


i like where we are when we driving your car

Vakna runt 9 för att mamma väckte mig, men då kanske jag kommer i säng i tid ikv! Haha. Varför känns det som att alla varit i skolan idag och jag varit hemma/sjuk för??? Hahaha. Men nåja, så åkte vi till lite affärer, fick med mig hem en borste, bodylotion, tandborstar, volymspray & ett block :) Nu smsar jag med världens bästa pojke och ska ta och gå ner och göra ordning frukost, heidooo!
BLESS
no makeup, nobody gives a shit!

this is a small town

Kom hem runt ett igår. Ledsen/besviken & arg. Satte igång en film och la mig i sängen och kika på den, sen va jag upp och tvätta bort sminket och borsta tänderna, satte i gång tvn en liten stund, sen stängde jag av den och sov. nu har jag pratat lite me t, ska väl ta och gå ner och käka frukost sen får vi se vad som händer. men allt är inte löst än, känner mig verkligen _ så nere, usch hatar sånt här.. men nåja, ska äta sen får vi se om mitt humör kanske blir bättre någon gång under dagen!
bless


like a game

så känns allt just nu, oseriöst? seriöst? åååååh.. vill lägga mig ner å sova, men är inte trött. USCH dö

i'm sitting here all by my self

mitt liv suger just nu, mensvärk så jag kan döda någon.. spöregnar så det blev ingen park.. men nåja en bra sak! jag får åka med min kära familj till min farmor och farfar och äta kräftor å ha det trevligt! har inte träffat dom sen jag va i jämtland, ska bli skönt! så nu ska jag fixa mig, sen mot kungsgården
bless 2 u people!

left the roses

förstår inte att ni inte slutar fråga frågor här på inläggen? haha inge illa menat!! jag har bloggsvar för att ni ska fråga där! svarar bara på kommentarer här på inläggen på folk som skriver deras bloggar så jag kan svara i deras blogg. åsikter och sånt får ni kommentera på bilder! men frågorna tar vi på bloggsvar! THANK U!
nåja, va ut med jalle ett tag endå, har varit no lifer idag, astrött, irriterad, mensvärk osv.. men iaf, åkte ut en stund, sen skjutsa tobbe hem mig, vi satt i epan och snacka ett tag. sen gick jag in, nu ska jag slå på en film och sova, upp i tid imorgon och åka te skateparken, ingivning imorgon! träffa folk, se tävlingar, peppa folk och sånt! heh. åker dit med monika och malin! HÖRS IMORGON!
pyss & bless


i'm just a girl

I dont know what i want, So dont ask me, cause im still trying to figure it out. Don't know what's down this road, im just walking. Trying to see through the rain coming down. Even though im not the only one, that feels the way i do. Im alone, on my own, and that's all i know. I'll be strong, i'll be wrong, oh, but life goes on.  oh, im just a girl, trying to find a place in this world. Got the radio on, my old blue jeans, and im wearing my heart on my sleeve. Feeling lucky today, got the sunshine. Can you tell me what more do i need? And tomorrow's just a mystery, oh yeah, but that's okay. Im alone, on my own, and that's all i know. I'll be strong, i'll be wrong, oh, but life goes on.  oh, im just a girl, trying to find a place in this world. Maybe im just a girl on a mission, but im ready to fly. Im alone, on my own, and that's all i know. oh, i'll be strong, i'll be wrong. oh, but life goes on. oh, im alone, on my own, and that's all i know. oh, im just a girl, trying to find a place in this world. oh, im just a girl.

i was fine before you walked into my life

dunkar musik och ska fixa mig, bloggar mer senare!!
jag har väl ockås varit 13-14? haha! inte så längesen faktiskt ju :)

call your girlfriend, it's time you have the talk

tar och kör på en sån här..
1. Vad är klockan just nu? 13:50 det här frågegrejset kan ta länge för mig, ska jämt byta låt och titta massa annat samtidigt.. haha
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? p!nk - Family Portrait
3. Vad har du för underkläder på dig? bh å troser
4. Vad har du för mobil? samsung
5. Hur mycket pengar har du? just nu har jag inte mycket, har väl runt 70.. Men tror jag får nya pengar idag!
6. Har du något jobb? nej
7. Vad har du för färg på din tandborste? en röd, en blå, tre lila, två rosa och två gröna.. hehe
8. Vem saknar du? tanken fick mig att le, nämner inga namn :)
9. Har du några komplex? att inte duga.
10. Vad vill du bli när du blir stor? nöjd med mig själv, ha familj och bo i hus med en bra man. honestly
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? what are words, iaf vad jag vill nu.. Men kommer nog ångra mig några gånger innan jag är död, hoppas jag.
12. Hårfärg? Mörkbrunt
13. Vad skulle du kunna döda för nu? få flytta härifrån
14. Vad har du gjort i helgen? umgåts med kompisar, men nu är det sista helgen innan skolan börjar, så nu hoppas jag på en underbar helg!
15. Smycken du har på dig? bara armband.
16. Vem vet mest om dig? philip eriksson tror jag
17. Vad är du rädd för?att bli sårad och lämnad eller inte duga
18. Brukar du ha otur? allt för mycket om jag får säga det
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? alexander eklund, ehm.. varit jätte nära förr, nästan tillsammans men vart ingenting sen tappa vi kontakten. men nu pratar vi ibland, vänner och ska gå samma skola.
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? haha, jag vet inte.
21. Favoritband? no idea
22. Vem är snygg? mina fina killkompisar
23. Har du några fobier? tvestjärnar först å främst, sen många andra småkryp.
24. Har du ätit något godis idag? en macka.
25. Har du fått IG på ett prov? rätt så många gånger
26. Vad väger du? -
27. Fem saker du har på dig just nu? bh, trosor, linne & korta shorts
28. Dagens smink? inget än så länge
29. Favoritfärg? lila & grön
30. Vilka är dina idoler? mina vänner
31. Har du en dator i ditt rum? yes
32. Favoritlärare? börjar gymnasie nu så vet ej
33. Vad har du gjort idag? nyss vaknat i stort sätt
34. Vad har du ätit idag? en macka
35. Dagens roliga? "du är en pumma!" - haha den personen skulle skriva "du är en puma!" enda roliga än så länge idag
36. Vilka färger har du i ditt rum? Lila på väggarna, sen lite olika överallt. Men ska måla om om några dagar trorja :)
37. Favoriträtt? icas potatisgratäng och bambam, papi gör det när jag inte på dåligt humör på sommaren <3
38. Har du spytt offentligt någon gång? tyvärr, men det är småspyor ibland för att jag har magsår.
39. Är du duktig i skolan?dock inte
40. När var du utomlands senast och vart?inte sen jag va liten.. Men om jag sköter skolan får jag åka till thailand i en månad i december, fast nu kom jag på att det inte blev bra.. jag ska till gällivare då.. VAFAN haha
41. Har du varit vittne till ett brott? ja
42. Har du sett en död? ne
43. Har du något husdjur?hund
44. Har du haft vattkoppor? när ja va liten
45. Är du singel? yes
46. Favoritdryck? cola, mjölk eller fanta exotic
47. Älskar du någon? mina nära
48. Vad köpte du senast? donken
49. Har du ätit glass idag? nej
50. Känner du någon som är bög? ja
51. Känner du någon som är lesbisk? ja
52. Har du varit på en konsert? yes
53. Senaste utlästa bok? Ego woman
54. Har du någon bästa vän? eh.. alltså jag vet inte. har några nära vänner. men philip eriksson mest, vet allt om mig och ställer alltid upp, finns alltid där när jag behöver honom!
55. När klev du upp imorse? runt halv 10 för att vi har målare här, dom målar utanpå huset men lät som om dom stod i mitt rum..... die
56. Har du krockat någon gång? på moppe mot bil
57. Vet du vad sXe står för? never heard about
58. När flög du senast? don't remeber
59. Äger du något märkesplagg? ja
60. Spelar du fotboll? gjort
61. Vem ringde du senast? marre
62. Är du homosexuell? nej
63. Är det fint med killar som sminkar sig? nej
64. Är du allergisk mot något? chili och nötter
65. Vad är du för stjärntecken? oxe
66. Är du sexig? everyday
67. Åker du slalom? jadå
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? nej
69. Brukar du se på Idol? nej
70. Brukar du sjunga för dig själv? i duschen å... överallt
71. Hatar du någon? hata är ett starkt ord
72. Har du kysst någon av samma kön? yes
73. Vilka hemsidor är du medlem på? facebook, blogg, freeride, blogpresponce som jag fortfarande använder iaf
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? nej
76. Har du varit på en festival? tror inte de
77. Har du någon brevvän? nej
78. Har du onanerat idag? nope
79. Vem kramade du senast? erika
80. Har du haft sex på en skoltoalett? nej
81. Var den här listan rolig? dög
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? bara graits sms kvar
83. Cola eller fanta? cola!
84. Är du vidskeplig? va e de?
85. Vilken dialekt är fulast? brittisk
86. Vad ska du göra i sommar? sommarlovet är slut om typ 3 dagar minus helgen? har haft a great time!
87. Filmtips? Charlie St. Cloud.
88. Vad är det för väder ute? molnigt å tråkigt.
89. Vilka hårfärger har du haft? finns det någon jag inte haft? kanske inte alla nyanser. eller jo, har aldrig haft rött!
90. Har du vunnit en tävling någon gång? ja
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? ja
93. Vem pratar du med på msn nu?ingen, är inte ens inne
94. Är det fint med gladiator skor? på andra, men inte mig
95. Är du brun? nej
96. Vilken färg har stolen du sitter i? svart
97. Har du webbkamera? broken. both of them
98. Säger man kex eller chex? kex
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? yes
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? från 13:50 - 14:27 haha seeeg!


gotta go my own way

orkar inte blogga nu, svintrött!
godnatt

du är världs bäst

Hejsaaaaaan.
Seg tjej idag, det är då jag! började med att jag somna igår vid 6-7 på morgonen, tänkte gå upp 9 då så jag sov lite så jag kunde somna i tid ikv, men såklart stänge jag av alarmet och vakna runt 2..... KUL! Nej. Men nåja, Marre kommer till mig runt fem. Så jag ska väl hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen ta bussen ner på stan och möta upp min kära vän! Saknat honom.
Och våra dagens planer? Äta köttbullar, knäppa massa kort, snacka massa skit och va precis som vi va förr. puss på marre!
hahah söt gammalbild, båda har keps och vi gick runt i sandviken med säkert redbull i handen... 2008 som ni ser? SJUKT!

that face of an angel

Va till parken och umgicks med några fina! Sedan åkte jag och Monne hem tidigt, kom lite över 10, skönt! nu ska jag faktiskt städa mitt rum, klä om min säng och sedan slå på en film och försöka sova i tid! beror dock på hur lång tid det här tar.. haha!
BLESS


och jag gissar att ni som inte har picasa på datorn ser inte att jag har samma textstil på rubriker som jag har på mitt namn i headern? eller ser ingen det?? SVARATACK

lycklig bellzor

som beställer detta när papi kommer hem. skönt me lite fresh clothes innan skolan, hoppas dom kommer på måndag bara!

dear diary, i wanna tell my secrets

nu ska jag fixa klart det sista med designen samtidigt som jag äter min mest älskade frukost..
Speciell K med röda bär & Sommarbär yogurt, love <3

BLESS

until the world ends

haha åh, sissel är guld <3
hon gjorde mig glad genom att bara försöka skriva och va as trött. satt och skratta som en tok, när hon trodde hon stavat fel och skulle skriva ordet rätt, så hade hon stavat rätt och skrev fel sen.. haha så söt! och ja.. haha jag fick inte skratta åt henne eller, hon skulle inte tvinga mig å sluta, men de vore snällt.. åh vilken pärla hon är ♥
men nu ska jag slå på film, smsa lite sedan sova! PUSSAR
snyggsissel!

..

nu är jag på botten, jag vill härifrån.
åt helvete med allt

thats why i smile, it's been a while

Nu har jag fixat headern iaf.. Men nu hinner jag inget annat, måste sätta mig på cykeln å cykla till emma, sedan möta lank, sen monne och ja allt möjligt händer.. Haha, HÖÖÖRES!
bless

den gropen som dom gräver kommer dom falla i själv

heeeeeeeey!
sitter å äter kakor och dricker mjölk.. min söta hund ligger brevid och vill också ha. haha sötnosen min! musiken är hög, ska fixa bloggen senare! men nu ska jag göra något roligt ett tag, HEIDO!
bless

thinking about you cause we miss you

Gjort stavfel i headern, fixar det imorgon, för nu ska jag slå på film, feta i mig tårta, borsta tänderna och kämpa det bästa jag kan för att somna snabbare än igår!!!!! somna seriöst klockan 6 igår morse :(:(:( haha, men nåja, nu blir det film å sova! PUSSAR and bless

you will be mine

Fipplat lite med designen, men är inte klar!
Men nu ska jag ut och umgås med min kära fina vän Monika, vi drar till parken å träffar folk och sånt, hörs ikv!! PUSS

i don't wanna go to bed mad at you

nu har jag fått fram hur det ligger till med det där om "VÅGA FRÅGA!" ni som är inne på bloglovin och tittar min blogg, ni ser det inte. men går ni in på min blogg helt normalt så kan ni fråga saker =) PUSS!

what goes around comes back around

kan inte sova. vill inte sova. vill ligga här med dig. glöm allt annat. bara kom inatt och sov brevid mig. håll om mig tills jag somnar. va borta när jag vaknar. försvinn ur mitt huvud.
JAG KAN INTE SOVAAAAAAAAA

morgondagen är för långt bort, jag skrattar idag

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. men jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen, så jag skrattar idag!

random ful bild

all this fucking emotions

Jag vill bara packa mina saker nu, flytta och börja om allt, jag är så irrterad på att bo här med massa idioter. visst, vart jag än kommer så kommer det finnas idioter. Men just nu vill jag bara börja om allt, flytta och försöka göra så gott jag kan. Vill bara packa mina saker, ställa allt utanför, titta in på mitt rum, le och sen bära ner alla saker, packa in i bilen, sitta och le när jag snabbt åker längre och längre härifrån, komma till min lägenhet, inreda allt. handla saker, bestämma exakt hur jag vill ha det ööööverallt! bjuda över lite kompisar, ta det lungt med lite dricka, prata en massa och bara må underbart! usch..
TA MIG HÄRIFRÅN NU

j
ag inser bara mer och mer vilken jävla idiot du är, jag kanske är dum, men inte så dum lilla gubben. så mycket jag offrat, så mycket som jag tagit dig före, men det är slut, jag går inte på ditt skit nå mer, du har bara visat hur jävla dålig du är nu och jag vill inte höra något av dig eller jo jag vet att innerst inne så vill jag att du hör av dig, jag vill att du säger förlåt för allt du gjort, men inget mer. för det du har gjort med mig, det har tagit mig isär, men du kan inte ens vara uppriktig och berätta sanningen och säga förlåt sedan låta mig vara eller vara min vän. du måste alltid sabba allt för mig, det är inte första gången. 2 års tid, du leker fortfarande. jag vill att du hör av dig så jag kan göra allt för att inte svara. men igentligen är det inte bra, för jag kommer vara samma dåliga person om jag sårar dig för att du såra mig. jag är så jävla trött på det här, du är en idiot och jag är så jävla trött på dig, ta dina jävla ord och allt vi delat och gå härifrån, för jag vill inte ens behålla våra minnen.
SUCKS TO BE YOU RIGHT KNOW

Men jag hatar tanken av att vara utan mina närmaste vänner, dom jag håller som närmast mitt hjärta, the people who never lets me down. och då menar jag, VAD DET ÄN GÄLLER. de som aldrig klagar på mina drömmar, hur jag pratar eller vad jag vill med mitt liv. de som alltid stöttar mig. hur ska jag klara mig? nöja mig med att sitta vid en varsin dator och se varandra i en webb? nöja mig med att höra deras röst över telefonen eller få sms av dom. det kommer kännas, men dom vet att du är välkomna hela tiden, spelar ingen roll vilken tid, vilka dagar. as long as they don't came to hurt me. och dom är mina vänner? så dom sårar inte mig! att klara mig utan min älskade pappa? eller min mamma? jag kan vara sån mes ibland. för det finns inget jag älskar mer än när pappa skojar med mig, eller kommer och pussar på mig när jag ser sur ut eller hur han alltid lyckas lugna ner mig när jag slår sönder saker för att jag inte klarar av vissa saker, alla ord, all stress, all vilja som aldrig går i uppfyllelse. när vi åker ut med bilen, höjer musiken, pratar om allt möjligt, skrattar och slår gul bil på varandra. jag vet inte hur jag ska klara mig utan dom..
DET KOMMER BLI SVÅRT, MEN DOM LÅTER MIG LEVA MINA DRÖMMAR

becouse we miss you, really miss you, we miss you


En resa jag minns

En resa jag minns? Det blir utan tvekan resan till gällivare som jag nyss varit med om, för någon månad sen. KOMMER IHÅG SÅ HIMLA VÄL! och jag har berättat lite flera gånger.. hihi men nu ska ni få höra allt!
Det började med att jag satt på bussen påväg hem till mig med bella, en vecka innan skolavslutningen, vi va nästan framme hos mig då jag fick ett sms av monika om att hon skulle uppåt två dagar efter skolavslutningen och hon fråga om jag vela med och jag lovar er att jag kunde inte sitta still, mitt leénde va så stort att jag börja tveka själv om jag kunde klara av att tänka tanken att om en vecka sitter jag i bilen påväg upp, upp och träffa mina kära vänner, dom som jag visste redan då att jag kunde offra allt för, så mycket vi gått igenom tillsammans alla vi, bråk, skratt, tårar och skrik. en av dom har jag inte ens kännt i ett år, men jag är så nära, han är som min bror, ställer upp och lugnar alltid ner mig, gjort allt för mig. tiden gick på, det vart ändringar i planerna, vi skulle tillslut fara klockan 6 på morgonen dagen efter skolavslutningen, så jag och monne fick vara nyktra och as duktiga på skolavslutningen, men vi sa båda två, DET VA SÅ JÄVLA VÄRT DET! sen satt vi i bilen, prata, lyssna musik, slogs, skratta och ja allt möjligt hela vägen upp, 13 timmar och vi va inte ledsen alls, vi va glada hela vägen. jag sov emellan åt haha och då vela hon slå mig, det va väl de enda ;) men sen när vi kom till Norriån, chilla vi där, packa in sakerna, tog det lugnt och så.. Va där i några dagar, chilla och va allmänt jävla sköna! Sen flytta vi in till boden för några dagar, en vecka kanske de va? så tog vi bussen in till luleå och va med ante!!! UNDERBART! och när han kommer så pratar jag i tlf med sara, så det första jag säger till honom, det första som kom upp i huvvet va "Fan va gangster du är!" hahaha, kommer ihåg att han till och med la en status om det för att det va så random, krama honom, sedan mötte vi upp sara och ludwig, köpte cigg och gick runt lite överallt, prata och hade det jätte roligt faktiskt! en dag jag verkligen inte vill glömma ärligt! sen va även ante jätte elak :( haha, han tog min plånbok, vilket jag hade 500kr i och mitt bank kort, så jag skaka när jag inte hitta det jag lovar, så jag skrek tills slut åt ante att vi lära skejta å leta.. haha, så han bara gick iväg och garva, jag fick panik, lovar jag va verkligen panikslagen, sara försökte hjälpa mig leta, föreslog alla möjliga ställen. sen till slut så tog monne fram den, då hade ante gett den nyss till henne, DOM DREV MED MIG OCH JAG VA TYP SÅÅÅHÄR NÄRA PÅ CUTTA MIG? jag har haft typ 6 olika bank kort iår???? sen en femhundring åt väck också?? haha not glad dady! men nåja hitta den iaf då! sen tog vi bussen hem, jag å monne. satt å lyssna musik och prata om dagen, vilket vi va jääävligt nöjd med! vi va även med någon kille som hette kasi också en sväng innan vi åkte. men sen va vi i boden, ante kom varje dag, vi chilla och hade det azum. SEN LURA ANTE MIG EN DAG IGEN.. haha min lillebror det där! han sket i bussarna för han vela va med oss, så sen så sa han att hans kusin skulle hämta honom,så vi tog våra brädor och börja skejta in mot stan och så börja vi tjaffsa med en kille, så alla vi tre va astaggad på att bara slå ner honom, skrek och höll på, irriterade va vi då verkligen! men inte på varandra, mot varnadra va vi glada. sen iaf, så kom det en bil, och ante sa att det va hans kusin, jag såg att det va två killar med keps å brillor som satt i, första tanken va "fan va grymma kusiner du har ante" och jag sa det ju självklart, han och monne börja garva, som vanligt fatta jag ingenting.. haha, så mobbad jämt. men bilen åkte förbi för att vända, så sen saktar den ner vid oss, jag kände igen bilen, men endå inte. så åker rutan ner och dom säger hej, jag tittar och säger hej, inser att det är tobban och tobbi, jag börjar skrika, vänder mig om och kastar iväg min skateboard, kunde inte fatta att det va dom, jag vart galen.. dom skratta, alla skratta åt mig, vi hoppa in i bilen, åkte till något ställe, hoppa ur och hälsa på varandra, dom tog en cigg och chilla, vi prata sen åkte vi till en mack, handla lite sen vidare till en fotbollsplan, spela lite, tog någon cigg och prata om allt möjligt. sen skjutsa dom hem mig och monne, fyfan va glad jag va.. dagarna rulla på, sen dygna vi för att ta tåget till gällivare, underbart! det va kallt i boden just den dagen, eller solen sken inte så värst, så vi hade jackor på oss, tjocktröja och mössa, så när vi hoppas av tåget, så hör jag tobban skrika "BEEEELLLAAA" och jag kände verkligen att jag inte våga titta, visste vad dom satt så fortsatte bara gå dit, skrattandes kommer jag och monne fram till dom, dom sa " haha ni vet att det inte är så jävla kallt här va? solen skiner!" haha, sen skjutsa dom hem oss till ante, la av våra saker där, sen börja monne vandra ut på mission pga bråk. så jag och ante for efter å leta, första gången jag gick runt i gve? jag fick inte ifrån ante! haha skulle gå vilse dirr. sen fick jag sms av philip " är du här?!?!" jag skratta lätt och skrev "ja, är hos ante :D" senare så kom han och simon, stanna en stund, sen for philip och lämna simon, kom tillbaka senare, vi drog ut lite, bada vid OKQ8, haha philip och tobban hoppa från bron, då va även fina denice med!! sen va philip så gullig och efter han badat så satte han sig i mitt knä asblöt, så jag blev blöt också.. haha, sen bytte philip och tobban om så åkte vi hem till ante, eller tobban och denice for någon annanstans. och juste, haha vi åkte till OKQ8 med sanna och två andra killar, kommer inte ihåg nu! haha men satt i monnes knä i bilen iaf. men efter vi varit där å badat, så for vi hem till ante, vilket det kom jätte mycket folk sen. vi skicka ut dom vid 1-2 någon gång? för då skulle jag, philip, ante och monne sova där. så när dom stack höjde vi musiken, eller jag och philip höjde musiken medans monne och ante spela Wii, haha så jag och philip gick ut och satte oss i soffan och titta på när dom småtjaffsa i det där, monne ska jäääämt vinna, annars hatar hon spelet ;) haha så dom kämpa som idioter, sen spela även philip lite också. men jag spela ingenting alls, trotts att vi höll på i flera dagar. men nåja, alltid lika kul å titta på dom, sen ladda vi hem film och kika den tills vi somna, fast jag och philip låg väl å prata ett bra tag. hehe, monne och ante somna runt 3-4? jag och philip låg väl å prata tills 8 någon gång på morgonen, och under tiden då mellan monne och ante somna tills jag somna så kom det någon konstig kille in och titta? varken jag eller philip visste vem de va? fatta om inte vi varit vaken? tänk om han gått in? eller vad fan som helst.. snacka om att vi vart rädd.. men nåja, sen vart jag jätte trött. så jag fick sova medans philip slog på en annan skoterfilm och titta på tills han somna, sen vakna jag till mitt i natten och då sov han, haha så söt. och filmen va igång, titta på han en stund sen somna jag också igen. det sen rulla alla andra dagar på, vi hade det aaaazum! sov hos olli 2 nätter också, en pärla den där bruden!! vi va ute på mission om dagarna och nätterna, jag har världens bästa lillebror ante och en underbar storebror tobban! och monne, min kära vän jag skulle aldrig klarat mig utan dig, så himla glad att jag har dig!! dagarna va det bästa jag varit med om, grät i bilen när vi åkte till olli, sa hejdå till philip ante och tobban. GRÄT SOM EN JÄVLA TOK.. nåja, det va min bästa resa än så länge här i livet.
hände en jävla massa där, mitt humör va i alla jävla olika takter vill ja lova, skratta, grät, slog sönder nävarna, sura, va glad, va hyper, va lycklig och ja allt möjligt!

men kärlek till den veckan, den bästa veckan någonsin <3

i will never let you fall

Hittade det här på Daniellas blogg, läskigt men roligt om jag får säga det faktiskt :o jag hitta ordet "beautiful", men dock känner jag mig inte så idag.. usch blä, men ska duscha så får vi se om det blir bättre!

i'm crazy but you like it

städade rummet, vart jätte fint eller ja det ÄR jätte fint!! :D haha, sen drog jag ante och monne ut för käk, blev dock donken.. haha men sen träffa vi massa folk resten av kvällen bara, TREVLIGT SÖRRU! :) nu ska jag slå på How i meet your mother igen! hihi.
BLESS
min blogg känns BORING när det inte kommer nå nya bilder.. men har knappt knäppt några, eller ja.. inte lagt in på datorn på ett bra tag heller! men det kommer, vänta ni bara!
men här har ni en bild som jag nyligen knäppt, för några dagar sen, eller kanske en vecka nu? nåja, något nytt! love till min bikini! :)


Did you expect me to care? Sucks to be you right know

Mitt rum är så jävla stökigt så jag knappt orkar andas nu.. Haha, så kommer ante och monika snart? haha och då ska jag ha gjort smoothie åt monika, annars blire död för mig.. Så nu måste jag höja musiken sedan städa, vi hörs senare bloggen!¨

best thing i never had

monne och ante for för läääängesen, nu ska jag kika avsnitt av How i meet your mother sedan sova! PUSS

bless 2 u


you can be my one and only

varit på parkbadet med ahejsan, monne & camilla. nu är jag ahejsan och monne hos mig, ska göra smoothie och kika film, HEIDO



i must be dreaming

Tittade på "Never say never" med Justin Bieber för första gången igår, den va faktiskt bra!! Men nåja, sen somna jag någon gång runt 3-4, vakna för ett tag sen. Ska strax gå ner å göra frukort och ett glas smoothie är jag verkligen värd, ÅÅÅH VA GOTT! Sen prata jag och papi igår, massa om gymasiumet! Nu börjar jag IV eftersom jag gått om och hoppat uppsista halvåret för att slippa gå i grundskola ett extra år när jag knappt klarar av att ta mig dit i en hel vecka. hatar å komma dit och ha tanken om att jag inte klarar ett skit, nu har jag byggt upp allt, börjar snart IV och skulle kunna börja imorgon för att jag bara vill jobba upp allt och sedan välja gymnasium och flytta härifrån. Det jobbigaste är tanken att jag måste vara utan vänner, utan familj. Jag vet själv att jag kan va sån mes och sakna så mycket. Men jag ska troligen söka i Gällivare och där har jag andra vänner som jag vet stöttar mig. Vi får se om det blir så, funderar verkligen för fullt vad jag vill bli.. Nåja, SMOOTHIE NU!
Ne gud va söt mamma är, hon gjorde en jordgubbs smoothie och kom upp med den nu.. Slapp göra ordning en!

bless



marry me, today and everyday

dåligt humör, natti.
bless

fallit någon gång i trams

Jaha, så ingen ser den där " Våga Fråga? " ser ni heller inte fråge grejsen som är ist för min profil???

Som sagt gjorde jag inlägg imorse, vet inte vad jag gjorde vaken.. hatar å vakna mitt inatten eller tidigt som satan, men nåja jag somna efter en stund och vakna nu för ett tag sen, klädde på mig och gick ner och kika kylskåpet, orka inte äta än så satte mig här, men nu ska jag strax gå och äta lite, sedan idag ska jag umgås med Monne & Ante som det varit dom senaste dagarna.. Haha, men vi ska iaf till högbo och kanske kommer Tobbe dit också. Men nåja, vi får se vad dagen har att bjuda på!
BLESS

i'm tiered of trying to make it

Klockan är 07:07, vafan gör jag vaken??? kan inte somna om så va ner och hämta en persiska som jag åt nyss, nu ligger jag å lyssnar musik. FM static i mitt hjärta! nåja, ska försöka somna om trots allt... bless 2 yah people!

sista svaret på bloggen, hei!

Anonym om VÅGA FRÅGA!:
vilken fråge grejs? vart är den, alltså vart ska man fråga?

svar - lägger in en bild och ringar in där den är, trodde man inte skulle missa den, men nåja här är bild!
längst ner i högra hörnet som du/ni ser?:)

i never know you could dance like that

Igår åkte jag och tog ett kvällsdopp med mina fina vänner Monika & Ante, sedan for vi till donken och åt lite, sen cykla dom med mig hem snäll som dom är, sen cykla dom även också hem. Nu kommer dom hit när som helst, vi ska kika film, kommer nog bilder senare. Kommer även jätte fina bilder senare från när vi va på stranden för någon dag sen!!! Men bilder från den här kvällen får nog min Digitalkamera stå för, vilket betyder troligen inte många bilder. Men stranden bilderna är från en systemkamera, så då blire fina bilder!!
bless 2 u people

VÅGA FRÅGA!

VIKTIGT ATT LÄSA NERANFÖR!!

Jag har gjort en sån där Fråge grej? Så jag slipper göra tusen inlägg om svar på frågor, så ta alla frågor där om ni vill ha svar, för tänker inte svara på någon fråga här i bloggen nå mer förutom dom här neranför!
VÅÅÅÅÅGA FRÅGA!!! :)

anonym om monika har fotat och jag har redigerat, puss:
vart redigerar du? :)
svar - Photoshop cs3, det enda ps jag verkligen fattar, dom nya är så konstiga! Annars även Picnik, Picasa & Photoscape! :)
Anonym om answer:
har du löshår? :)
svar - Nej, slutade när jag färga bort det svarta håret, tidigare än så till och med.. :)
Anonym om answer:
men headern då, vart gör du den? :)
svar - Photoshop cs3/Picnik/Picasa & Photoscape :)

monika har fotat och jag har redigerat, puss


answer

Anonym om you make me this, bring me up, bring me down:
vart designar du din blogg?
svar - Jag designar den själv. All by my seeeeelf! :)




Va på stranden med Lillebror och Monika igår, sen kom även Malin och joina oss! Vi bada och sola och åt glass. Sen åkte Malin hem och jag, Ante & Monika cykla hem till mig, åt mackor och oboy sen upp på mitt rum och kika film, 1 och en halv film blev det, The Last Exorcism och It Takes Two, och den sista va en gammal film, Mary-Kate & Ashley va med i den. Rolig, men den titta vi inte klart på. Men de gjorde vi med Exorcism, och den är vidrig. nåja, sen åkte dom hem runt kvart över 12, jag städade upp mitt rum lite, tog en dusch och somna till tvn, skönt va de! Nu har jag nyligen vaknat nästan, varit ut och solat lite snabbt, ska snart få pengar av mamma och kila ner på stan!
Bless to yah people!

you make me this, bring me up, bring me down

Igår va mitt humör såhär _ idag är mitt humör såhär ^, förstår ni hur jag menar?
För igår kväll/natt när jag kom hem, va mitt humör på botten verkligen. vela bara sova men va inte trött.. idag när jag vakna så vela jag somna om, jag va på bättre humör, det va jag. men vela bara somna och vakna senare. men gick upp, la mig ute och sola, fick sms av en söt pojke och nu är jag gladare! idag ska jag umgås med Monika, Ante & Malin! Så nu ska jag äta någon macka trorja och sedan dunkas även musiken hööögt!
L8ER! bless

Något/någon jag inte kan leva utan

Min pappa - Jag skulle ha så jävla svårt att förlorara honom, han och jag har blivit som bästavänner. förr kunde vi knappt ha en diskusion utan att bråka, det vart alltid skrik mellan oss och jag sprang alltid iväg och gjorde en del dåliga saker, aldrig något stort som ta självmord, men jag har slagit i mina nävar i allt möjligt tills jag blivit så öm att jag gråter. men nu finns det inget bättre än min och pappas vänskap eller vad man ska kalla det? men nåja ni förstår! Som när vi sätter oss i bilen och ska någonstans, jag sitter i fram med pappa alltid, jag tar upp fötterna på instrumentbrädan och höjer musiken, sen varje gång vi ser en gul bil, slår vi på varandra, det är alltid en tävling, ibland fuskar vi båda två också, men nu för tiden kan vi iaf skratta åt allt. förr fick jag aldrig pengar, det hade sina andledningar, skolan skötte jag då verkligen inte, vela inte ens försöka. men nu när jag försökt, valt vad jag ska göra och berättat precis som jag vill göra, mina mål. så nu ställer han upp för mig mer, hjälper mig med allt möjligt. visst kommer bråk ibland, men inte som förr. vi börja stört bråka förr på min födelsedag, till och med då. jag grät som en tok, men se nu? Folk tittar på oss när vi går och slår gul bil på varandra, när inte mamma är hemma och eftersom kim jobbar i sthlm, då åker vi jämt å äter ute mat. och förr kunde vi heller knappt ens sitta kvar å äta, vi börja bara tjaffsa över något litet då också, men nu sitter vi bara å skrattar när vi sitter kvar.
Min pappa har blivit en av mina bästavänner.

Mina bästa vänner

jag är sjuk, har inte orkat uppdatera så mycket, SRY GUYS!
Men har även glömt listan helt.. haha? det va ju någon vecka sen jag börja väl? gjorde en sen glömde jag haha! så slänger väl in nummer två här nere då.

Dag 02 - Mina bästa vänner
Monika Boox - du har blivit en av mina närmaste vänner, vi har vetat vilka båda två varit sen vi gick typ 2an eller 3an? men blev aldrig vänner då. utan vi blev vänner för omkring ett år sedan? men umgicks inte då heller så mycket, men vi börja prata lite. jag vela bara inte att hon skulle tro att jag hata henne eller något, så jag börja prata med henne och så hade hon lika klädstil som jag. sen träffa jag philip ett tag där innan och vi hitta varandra på internet och han berätta att han kände en tjej som bodde där jag bodde och när han sa monikas namn så klicka de ju direkt, för jag visste vem hon var. sen prata jag på med philip hela tiden, sen även hans vänner lite, mathias & ante. sen fick jag monika å börja prata med ante och nu är dom tillsammans? det är vad jag kallar azum. jag och monika vart närmare och närmare vänner iaf, vi tjata på alla i våran närhet att vi vela till Gällivare, hela tiden. så sen smsa monika mig någon vecka innan sommarlovet, för vi hade redan sagt att vi skulle till Gve på sommarlovet, så sa hon att hon skulle åka upp med hennes mormor och morfar till Gve dagen efter skolavslutningen, tidigt på morgonen, så jag vart nykter när jag gick ut nian, hade skolavslutning, hem och packa som en tok, sen skjutsa pappa mig till monika, vi satt vid datorn och sen somna vi, satt i bilen i 12 timmar, men de va så himla värt det. Varje dag som gick så vart vi bara närmare och närmare vänner, nu vet jag inte hur jag skulle göra om hon inte varit där när jag behövde henne, ställt upp för mig när jag behövde det som mest. tvingat mig göra saker som jag vela göra men kändes som om jag inte skulle klara det, du hjälpte mig, du peppa mig och fick mig bli bättre än vad jag någonsin varit. jag kommer ihåg på parkrocken när du sa att du skulle slåss, det koka i mig, jag skulle aldrig kunna se någon slå dig, du vet att det svartnar för mig och då slår jag bara på. ingen skulle någonsin få röra dig.
Bella Hedström - första gången jag såg dig va när du och kate kom in till sandviken för att träffa mig och emma, vi satt å prata, eller jag och kate mest.. haha sen prata vi inte på jätte länge, det va liksom inget att vi koppla och blev vänner. jag visste inte ens vem du var. men sen gick tiden på, ett halvår kanske? vi börja prata på datorn, sen bestämde vi oss för att umgås, vi va hos min kusin.. haha rolig historia, du sa " vi ska på fest hos en som heter gunnar i valbo som jag känner, men vi behöver inte dricka " jag skrev " haha vad heter gunnar i efternamn? " du sa " Gunnar persson? " jag sa " haha det är min kusin, klart vi kan fara dit :) " haha och kul hade vi, sen fortsatte vi umgås, jag följde med dig till lofsdalen. du följde med mig till jämtland, sen va det nonstop, vi umgicks varje dag. inte en dag utan varandra. men jag är ledsen att det är som det är nu. men du vet att vad som än händer, så finns jag här. ställer upp till tusen för dig, trots att du gjort mycket jag borde tröttnat på så kan jag inte tröttna, du är min bästavän och jag kommer aldrig svika dig.

RSS 2.0