....

Den här dagen blev bara åt helvete. Vill bara vara med någon som jag kan prata med, berätta exakt hur jag känner om saker och ting med men jag känner mig så Jävla ensam nu. Så spenderar antagligen dagen till att ligga inne själv och vara emo. Så Jävla less på allt, uscha!!! Update: drar vill gävle trots mitt humör, hoppas det gör mig gladare att vara där! Puss. /Bella.

fyra veckors väntan

Bristande på tro har jag väntat i fyra veckor. Sanningen fanns där, jag kände på mig allt och jag hade rätt. Alla väggar började rasa och såg det men va för trög för att fatta att även våra kunde rivas. Jag trodde för mycket på något som jag borde tänkt till riktigt på. Mina tårar spelar ingen roll längre, du skulle bara veta hur krossad jag va dagen du stack. Det fanns inte för mig, jag vägrade inse. Jag fick panik och blev frustrerad. Slog huvudet i väggen samtidigt som tårarna rann. Jag blev helt förstörd. Dagen du stack fanns inte för mig. Försöker hela tiden spela cool, att jag mår bra utan dig. Kan inte släppa allt såhär, speciellt med tanke på att det var mitt fel. Ett missförstånd som fick mig säga tre ord och allt försvann. Jag trodde aldrig jag skulle känna såhär, inte med tanke på hur det varit. Du har alltid stått bakom mig, torkat mina tårar när jag vänt mig om och viljat gå bort från allt har du torkat mina tårar och berättat hur mycket bättre jag är än alla andra. Du fick mig tro att jag kan göra nästan allt. Du är den jag alltid kommer sakna, den jag aldrig kommer glömma och föralltid älska. Jag kom hem, hade varit ute och haft ännu en rolig dag med mina kära vänner. Det tog några dagar innan jag ens åt efter det som hände, sen fick jag i mig rejäl mat utan att spy, sen fick jag orken att gå ut och nu har jag till och med haft orken till att hålla på med andra killar. Det tog sin tid och det kommer ta längre tid än allt känns bra igen. Men när jag idag kom hem. Öppn datorn och logga in och du skrev, stanna mitt hjärta för en minut. Allt bara stod still. Du. Skrev. Till mig? Sen när dom där orden kom " gonatt bella, förlåt men saknar dig " vela jag bara kasta iväg datorn, nu står jag på samma ruta igen. Nummer ett. Det krävs på mycket mer än några ord på msn för att jag ska tro dig. Att du inte ens kunde lyfta luren och ringa mig, fråga hur jag mår och visa respekt och sen berätta att du saknar mig, utan istället skriver du på msn något sånt där? Kom tillbaka när du visar att det du säger menar du från hjärtat.

världens bästa hund


Donken

Sitter på Donken nu... Hehe, med massa folk. Uppdaterar senare. Puss. /Bella.

I love the way he moves

Heeeeeya! Sitter och tjatar på min pappa nu så vi ska åka och hämta emma sen skjutsar han oss vill göransson så ska vi kika på när lilla maxi ska spela, sen far jag hem en stund sen vill valbo och umgås med älsklingselin! Uppdaterar ner senare. Puss! /Bella.

No air

Tjenaaaa.. Drog mig till valbo idag och umgicks med min kära vän elin. Vi träffa även en massa pojkar som vi umgicks med, även söta tvillingarna emma och elin! :) men 2 av pojkarna skulle jag kunna vända upp och ner på nu.. Dock va det dom som gjorde det på mig! Jonas tog mig och vände upp och ner på mig, samtidigt som cenny ösa upp snö i ansiktet på mig....... Haha men hade galet kul ikväll iaf! Ska vill valbo imorgon också, umgås med min pärla elin imorgon igen! Säkert träffa samma folk om man har tur :) men sen drog typ alla hem helt plötsligt? Iaf så vänta snälla elin, jonas, challe och isak på bussen med mig! Tog bussen hem 23:40 och sen gick typ aslångt hem från bussen... Tur att musik finns iaf! När jag kom hem tog jag ett glas cola och en sportlunch och la mig och kika glee. Får heller inte åka till kungsberget för pappa min imorgon :( pga att jag är sjuk. Men aja, ligger här i min säng och ska sova nu eftersom alla söta pojkar jag smsat med somnat nu och jag ska också sova har jag sagt.. Så pusshörs! / Bellis.

En person som är snygg.

killen i Ledgen Of The Seeker, LOOOOOOOOOVE ♥

Mobilbloggar..

Tjohejs, testas mobilblogg. För övrigt ligger jag i min säng och kikar Glee avsnitt, tittat från början och är på 4an nu som snart är slut. Åh vad jag älskar glee!! :d haha jaja.. Det är tävling, eller ja mer uppvisning imorgon på radhustorget, MEN JAG KAN INTE ÅKA DIT.... sjuk fortfarande och det blir inte bättre av att stå ute och titta på och frysa.. Så jag stannar hemma.. :( suger ju verkligen.. Men jaja! Nu ska jag kika ner på Glee och sen sova! Ont i ögonen som satan :(:( aja, pussssss! /bella.

En bild på din fritid.

även om jag varit dålig senaste tiden på att orka mig till berget osv.. så är ju att åka skidor alltid något jag älskar att göra på min fritid!
Dock hade jag ingen bild på mig själv, så det fick bli en på Martin "Lank" som jag knäppte för någon vecka sen....... peace!

&

i wish


vill ha sommmarrrr...


bad as hell

mår rent ut sagt helvete!
legat och grinat, skakat och bara mått piss.
har ögoninflammation och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna.
tårarna rinner hela jävla tiden.
känns som att verkligen jag kan slita ut mina ögon istället för det här.
ska ner och käka donken som min kära far har köpt åt mig nu <3


peacepuss slasch bellus

filmtime


erase me

- Kid Cudi
som sagt drog jag mig till valbo, men bella mådde inge bra i sista sekund så hon stanna hemma. men hennes uber söta mamma kom med tlf åt mig. Sen tog jag bussen hem, gjorde varm oboy & mackor. Nu har jag sommarkänslor, vill verkligen ha sommarn nu nu nu nu!!!!!
vakna upp av att solen lyser in starkt vid 9-10 tiden, gå upp och sätta på sig ett par korta jeans och ett oversize linne och sedan ett par snygga brillor, gå ner och göra nå lätt frukost, för min del alltid Delikatess yogurt. VÄRLDENS GODASTE!!! och bara känna solen bränna mot huden, musiken är hög och sen ringer man någon av vännerna, åker moppe ner på stranden eller något sånt, ÅÅÅÅH JAG VILL HA SOMMAR!!!
btw, sitter och äter Delikatess Yogurten nu och musiken är hög, solen skiner, men de e kallt! :(



everybody sing

fixat mig litegrann, tar bussen till valbo och möter bella nu, får låna en tlf av henne! uppdaterar när jag kommer hem, pussss!
/ bellis.

En ovanlig bild.

mig i tunika, orka inte leta efter någon annan speciellt "ovanlig"...

answer

anonym om knyt båda nävarna och fokusera på något bra.:
Kan inte du visa hur man redigerar ögorna sådär? :)

svar - haha, det roliga i allt är att jag inte har redigerat ögonen ;)

love is beautiful


död tjej..

aka bella olsson.
min mobil är sönder, får låna en av min kära vän Bella imorgon, men kommer ju dö tills dess.... aja, får nöja mig med att jag har min kära dator resten av kvällen... usch va jag hatar de här!!!!! men nu ska jag ner och få i mig något, har ont överallt, DÅ MENAR JAG ÖVERALLT. mår piss!!!! usch hej.
/ Bella.

ska städa mitt rum..

och ser ut såhär då.. och ja, jag ska göra rent min spegel + alla andra speglar jag äger! puss

knyt båda nävarna och fokusera på något bra.

- för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

answer

linn om lite efter..:
hej en fråga här:
tkr du om någon just nu, & är du på G me nån?
skit bra blogg kram! :)

svar - Vill inte svara mer än att jag tycker om någon! =) tackar & kram Linn!

Anonym om lite efter..:
shuuu bella vart gör du dina texter alltså som den stilen du har på din header och va heter den stilen? puss

svar - Hej Anonym. Just dom där som jag gjort där är från Pizap.com, vet inte riktigt vad stilen heter, något med love. Du får kika in själv och titta. puss


lite efter..

En person som du vill vara med.
En bild på dig själv. ( nyaste jag har/togs igår)

i don't know what it is

ny header för er som inte sett, tryck f5 om ni inte ser, gooodiiiee. heido.
/ bella.

make the pain go away

Heeeeeeejsan. sitter i skolan, nördar me min söta klass. Ska snart ner och hämta idrott saker sen ha idrott.. SEGT! sen mat <3 så jävla hungrig nu!
Sen massa andra äckliga lektioner, sen ska jag på möte snart också, skönt att troligen slippa hela nian!!!!!! ÅÅÅÅH hoppashoppashoppas!!! aja, måste kila nu, puss!
/ Ball b-rud.

ett leénde så fint som ditt

Heeeemma.
Vi va bara på railjam i typ en timme, va så jävla kallt.. fota lite me Bellas kamera och även egokort lite på oss också. Får se när dom kommer in, beroende på när Bella skickar dom, jag kan inte ta emot dom på den här datorn eftersom det är min skoldator och jag får inte ha msn eller något på den här... laddat hem googel chrome fast jag inte får, men det skiter jag fullt i och så har jag laddat hem spotify. tror jag ska ladda hem msn endå också.. haha! okej, laddar hem msn nu också.. Haha, ber henne skicka bilderna snart! får se om jag lägger in ikv eller imöra :)
/ bella.


hos belloz

ja, sitter hemma hos belloz nu. vi åkte och sola som sagt igår, sköööönt. sen kom vi hem till mig, fixa oss och drog som vanligt till donken, i valbo.... haha, jonas kom och träffa oss. sen vare när han gick så rulla ett helt jävla hockey lag in på donken.. så när jag gå och lämna våra saker, alltså strips, drickan och sånt som blev över.. då så säger dom " johanssson, det där är någon brud för dig ju, hon är ju en gangster.. " jagba " men shit va cool ni är... haha. " så gick jag till bella, och då sa dom igen " fan hon va ju snygg också" så blev fett irriterad och gick ut.. haha, onödvändigt för er att veta, men det är min blogg och jag vela skrivat. men iaf, sen tog vi bussen till alex och satt där ett tag. sen in till stan och in på donken medans vi vänta på bussen.. haha! sen kom vi hem, åt billys och sov!
nu ska vi snart fixa lite, äta och dra till hemlingby och kika på railjam! pusssssssss.
/ bella.

last kiss

min update är KLAPPKASS!!!
sorry, gör inte mycket alls nu om dagarna, har bara umgåtts med min kära vän Bella och vi har umgåtts med folk från Valbo mest och hängt på donken.... Men just nu har jag nyss legat i badet, klagat på hur varmt det va och fick tanken att jag vela åka och sola, så jag och Belle ska åka och sola senare! Och Martin kom på en sak igår.. Eftersom folk tycker det är roligt att jag och Bella umgås när båda heter Bella, så kom han på en sak. Hon heter ju Isabelle Hedström och jag Isabella Olsson. Så hon är Belle & jag är Bella. Haha, lite roligt.. Men båda kallas endå Bella!!
Aja, nu kom bella ut ur duschen. Jag sitter och lyssnar på musik som påminner mig om helt fel saker! Men det är endå lite skönt att tänka tillbaka på gammal tid, AJA PEEEEACEPUSS!
/ Bella.

sötbild från igår..... DONKEN <3

En bild som påminner dig om gamla tider.


Du och någon klasskompis.

skulle aldrig klara av skolan utan min ÄNGRID
och heller inte utan regina, men hon vill ju aldrig va med på kort, så det här är enda kortet jag har..
hon är busig!

så här såg mina pupiller ut idag..

berättar mer imorgon, nu ska jag mysa i sängen me stora pupiller fortfarande och en wallander film! peace.
/ tyffchey.
UPPDATERA ENDAST FÖR ATT MIN FRU KLAGA!!!!!!

En bild på din vardag.

inte jag på bilden, men något jag gör vardagligen är att sitta med musik på och bara titta ut i ett fönster och tänka. älskar att åka iväg på en lång resa i bilen, hörlurarna i och bara tänka. komma bort från saker och få tänka klart på allt. det finns inget bättre för mig. jag kan ha "fullt" upp hela dagarna för att jag sitter och tänker. tårar som skratt, JAG ÄLSKAR DET!

änglar i snön

when you see my face, hope it gives you hell.

umgåtts med bells idag, vi tatta på donken i fyra timmar. SJUKT! aldrig mer. haha, fått i oss enegrydrinker och cheesburgare. INTE BRA ALLTSÅ! haha, men kul har jag haft & vi har pratat om allt möjligt, du är bäst bella.♥
nu ska jag kila ner i sängen, plugga och titta på wallander, TIDIG KVÄLLER! behövs för mig! iaf försöka.. Haha, bella förstår mig!
pussgonatthörs!
/ bella.

answer

Anonym om answer:
kan du skicka en länk där man hittar dom? hittar dom ju inte på cubus? :o
svar - Ursäkta!!!! Jag skrev fel, den kommer från Bikbok! :)

back to december

livet suger, jaaaa drar!
haha.. gnatt!
minns dagen som om det vore igår då jag tog den här bilden!


answer

Anonym om Me, Myself & I.:
vart har du köpt tröjan?:)
svar - Cubus :) älskar sånna, har många olika färger och sånt! Ett måste i min gaderob, ÄVEN MÅNGA MER!!! loveit!


Me, Myself & I.

Hejsan.
Vart inge Järvsö idag heller, eftersom min fader inte är direkt glad på mig just nu. Men hängde på donken med min kära vän Monica igår och sedan även Jim, Tim & Linnéa. Senare kom det många många mer, även min kära fru Malin & söta vän Ebba. Sen åkte jag och Monica epa med Svensson och Sebelius. Och vi lekte runt lite och mer detaljer behöver jag inte gå in på än att det sluta med att fjortisarna som vi lekte lite med ringde snuten. så jag och Monica fick gömma oss och sitta tyst och så for vi iväg snabbt åt helvete så Sebelius kunde fixa lite. Haha, aaaazum kväll iaf! Vi satt och sjöng i epan även, högt och bra! Haha! Men i varje fall så gick jag, Monica och Simon hem tillsammans sen. Jag och Simon följde med Monica hela vägen så hon slapp gå själv, sen gick simon med mig en bit tills jag förklara vart han skulle gå för att komma till Coop och där hämta hans mamma han och jag vandra hem. Va hemma runt 1. Sen smsa jag och kika tv och FRÖS ihjäl tills jag somna..
Haha, vakna runt 9 och ska umgås med en sötnos idag, myyysigt! Mer får ni veta sen, fast nog inte vem sötnosen är ;) Hihi. Nu ska jag borsta tänderna så ska jag och dadi hämta honom på rese :) puss!
/ bellis.
lite rolig min på bilden.. oseriös brud! men så såg jag ut igår iaf :)




Fick ingen bättre bild på mina ben.. dom ser tjocka och jätte korta ut.. men dom är ganska så också, tycker jag iaf. Skitsamma, bild som bild!

En person du kan berätta allt för.

det är inte bara en, men jag tror det är dom jag kan berätta allt för.
eller, man berättar ju sällan ALLT för någon, men allt som jag vill berätta i tron på att dom inte säger något vidare till andra, så är det dom här tjejorna. puss!
och även kan jag berätta mycket för den här pöjken, världs bäst är han!

Någon du tycker är väldigt snäll.

arlind, vilken snygging också han är för den delen!
puss på dig vännen!

i just can't stop thinking about you

Heeeeeeeeeey.
Precis efter förra inlägget drog jag till kungsberget, pappa är sur och jag fick inte åka till järvsö. Så han fick skjutsa mig till Kungsberget. va där med först Malin och Ebba. sen åkte jag med tokarna Hahne & Lank. Skulle lugnt kunna döda dom grabbarna nu, galet roligt men endå dött typ.. Haha! Men nu ska jag fixa lite, sen far jag till Donken med kära Monica och träffar Bella även!
Pusspeace.
/ bell.


crazy man

Orkar inte blogga mer än att jag ska tjata sönder mina föräldrar så jag får åka in till järvsö och hälsa på tobbi, hörshey.
/ Bella.

det finns inget finare än kärleken


puss på minnen & en fet bildbomb!


you're wonderfull and..

och btw! ändrade rubriken lite mindre, om det inte ändrats, f5!

sensuella isabella!

Sitter och dunkar " Sensuella Isabella.. " Haha!
Men det va rätt nice i kungs igår, man fick typ inte mycket fart till rails eller hopp och även snö i hela ansiktet pga att det snöa. Men jag hoppade iaf ingenting så det vart ju bra för mig. Sen vare många som fick fart till hoppen, men dom bara störta på som fan såg man! Haha. Men ivarje fall skulle vi dit med skolan idag också, men det sket ju sig. Fick sms av lärare imorse och även vänner om att det va storm och att dom inte beställt någon skolmat pga friluftsdag, så vi fick vara lediga! Chillmode ♥ Men nu ska jag strax baka kladdkaka och lägga mig i ett bad! puss va skönt.
hörs!
vela ha bilden större, men då vart det bara dålig kvalla.. dö

Någon i din släkt.

Världens snällaste & bästaste tremänning som alltid lyssnar och ställer upp för mig.
Tack för att du är du och jag kanske inte säger det så ofta, men jag älskar dig!
och här en del av min släkt som bor i älskade Jämtland.♥
förutom dom som har tre svarta prickar iför anskitet.. dom va bara grannar som käka släktmiddag med oss.
Och för dom vänner som vet att min stuga inte ser ut sådär, vi är hos någon av mina släktingar som heter Lily. Vi hade släktmiddag hos henne i sommras, just so you know! :)

sena som nya, svar!

sandra wennberg om En gammal bild på dig själv.:
oj !
äre du ? :P
har du färgat håret svart ?
eller hade du färgat de ljust där ? :)
svar - Jag är faktiskt född blond. :)

evelin om En person som du saknar.:
beklagar

hur dog hon ://
svar - Hon dog i Canser.

run bitch

lagar mat, dunkar musik till tusen och far snart till kungsberget!
bloggar ikv. puss!

give me a call, i miss you!

dö.
hatar att jag måste åka till skolan till halv nio för att göra massa test.
hatar att jag egentligen har sovmorgon till 20 i tio.
hatar att jag har dyselexi.
hatar att jag gått om en klass.
vill bara söka gymnasium och slippa grundskolan!!!! usch.
nu far jag till bussen, HEJDÅ! surbella.

En person som du saknar.

Antagligen inte många som förstår vem jag menar. Men jag menar en nära vän som gick bort för 5 år sedan. Vi va vänner från 1 års åldern tills dagen hon gick bort. Hon vart bara 11 år och jag saknar henne mer än ni anar. Känns så sjukt att jag aldrig mer ska få se henne. Det är så förjävligt, jag kan inte få in i huvudet att jag aldrig mer ska få se henne. Jag kommer ihåg som om det vore igår när jag fick ett samtal, jag grät och släppte telefon och sprang iväg. Det va en sommar när jag va i Jämtland. Det känns förjävligt att jag inte fick spendera dina sista dagar med dig. Nu står jag här, utan dig. Det känns förjävligt. Jag tänker på dig idag, jag tänkte på dig igår och jag önskar jag kunde ge dig allt men du är för långt borta. Varje dag så saknar jag dig, du och jag, oss. Jag håller taget om våra minnen, hårt och tätt intill mig. Du är allt jag vill ha här med mig, att få se dig le, skratta och gråta. Jag önskar jag kunde göra allt för att få se dig skratta eller le. Det är inte rättvist att jag är utan dig.

21:32

Moa om 20:54:
Vart har du gjort headern?
svar - Picasa & Pizap.


Rätt så jävla härlig dag skulle jag påpeka!
Umgick med Ebba & Linnea, först mötte jag upp dom på Aga. Dock va jag seg, inte oväntat ;) Haha. Vi käka där och sen for vi vidare hem till mig och åt kladdkaka! Haha, tjockisar. och samtidigt babbla vi om lite allt möjligt. Sen for vi ner till datorn för att jag skulle visa en gammal bild på en soet liten pojke. Haha, men vi fastna där och titta en maaaassa gammla bilder. Sen hämta Linneas föräldrar upp henne men Ebba stanna kvar och umgicks mer med mig. Vi hade.. Haha roligt. Jag fick nå spel och typ börja hoppa runt osv. Men sen tog Ebba 9 bussen hem och nu sitter hon nog i bilen med sin papi påväg hem från rese! hihi. härlig dag iaf!
vart bara en bild på mig och Ebba, Linnea knäppte bilden.. Så hon får räknas som Behind The Camera!

20:54

Ja bellas humör är ju klockrent! haha... Jag har varit sur enda sen jag kom hem från skolan. Eller, är väl typ ledsenglad, istället för skadeglad.. Kan ju inte säga att saker går så bra, men endå har jag skrattat nå otroligt, FÖR MIG SJÄLV HÄR.. Haha! Men jag kan ju säga att jag är glad över saker jag fått reda på och det är något jag VERKLIGEN INTE berättar för er, sorry guys ;) Men nu ska jag faktiskt baka kladdkaka och ladda hem någon film! ;) pusstja godnatt och höres!

En bild som du aldrig lagt upp.

tror jag aldrig visat den.. i varje fall säker på att jag aldrig visat på den här bloggen!
lortig spegel, i know. men sommar, brun och sköna kläder, yeeesss va jag längtar!


godnatt sötisar


min helg

Hade en aaaasskön helg!
Fredagen spenderades först med Plopp, va på donken med massa folk och röjde lite sisådär.
Lördagen umgicks jag med Bella & Elin först. Sen kom Jimmie. Vi drog oss till Valbo, träffa även Martin på bussen, stackarn gick runt med skidorna och bussarna krångla.. Haha! Sen iaf så LÄRA jag till donken i Valbo, så träffa på Jonas och några till. Sen kom Kalle och Martin till donken en stund, sen åkte dom hem och vi till Gunnar, min kusin. Vi satt där i någon timme, David va också med då. Senare kom Bellas mamma och hämta mig, Elin & Bella. Så skjutsa dom mig till bussen, men bussen va sen.. Som tur va så ringde Jonas så prata jag med honom i tlf tills min buss kom. Sen fick jag gå en bra bit hem, men det va ganska skönt! Haha måste sett asrolig ut, gick där och va asglad, kort, en biffjacka och små ben stick ut klockan halv 1 och såg väl ut som en 9årig tjej. Och hitta även 3 ballonger som jag tog upp och gick med, haha... Pinsam brud jag vet! Men jag va så jävla glad så öschk int bry me! Aja, sen kika jag film och smsa tills jag somna runt.. 5- halv 6.. Haha!
Söndagen vaknade jag av ett sms av Line, så umgicks med henne den dagen. Vilket va igår, vi prata igenom om ASMYCKET! länge sen vi umgås och är det något vi gör när vi umgås är prata om allt mellan himmel och jord och käkar älskade KLADDKAKA ♥ Så söndagen va rent ut av sagt något jag verkligen behövde! Sen sov jag hos Line, vi somna efter att vi kikat Wallander. Ska försöka få lite bilder av muppen idag. Så får ni lite bilder senare.
Men pusssshei!
/ Bella.

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


kuk i röven

shasha bloggen , de va ett tagsen nu ,
/ kalle löfgren

En gammal bild på dig själv.

där va jag nog 11-12 år gammal.. haha!

En bild på en tid du saknar.


Valley of rain

Igår for jag ju till Fredrik, så kallad Plopp! Haha. Vi tog bussen till stan, gick in i gallerian och titta runt lite på kläder. Men sen gick vi och tog en fika på Café Deli. Aaaaasgött! Kladdkaka & Coca-cola ♥ Efter det drog vi oss till donken för att försöka träffa på lite folk. Men först va det dött, sen kom David och skärmde livet ur mig.. Inte kul alltså grabben, du får igen i skolan! Haha, sen rulla det på och kom mer och mer folk. Och bland annat kom min älskade ängel Monika ♥ Vi behövde prata om lite, sen kom det mer och mer folk och vi hade askul! Kallt vare, men skratta fick man göra! fy satan va jag sprang också, Monika efter mig och slog på "gul bil " eller ni vet när det är två/tre siffrigt/bokstäver lika i en reggskylt? jo ni anar inte hur hårt kvinnan slåss! Haha, men kul va det! Kom hem i bra tid eftersom det va så kallt, runt 10 över 11. Gjorde mackor och varm oboy & kika tv och prata lite med mami. Sen gick jag upp till sängen runt 12, la mig och kika tv och smsa. vaknat flera gånger inatt, smsat folk utan att jag kommer ihåg det sen somnat igen.. Haha!
/ Bella.

slänger in en bild på mig som ni troligen sett förut, men bara för att göra inlägget lite roligare! peace.

16:56

Sitter hos plopp, vi ska snart ner på stan. men bloggar mer när jag kommer hem, nu ska jag platta håret. peaaace.
/ Bella.

GRATTIS!

Kungsberget igår, va väl roligt! isigt, men rätt så skönt att åka igen. Inte åkt på ett tag, men kan ju medge att det verkade inte gå bra för någon alls, många som vart sura för att det va så jävla isigt. Och stackars Ebba har inga stålkanter, haha men hon är ju duktig endå ♥ Aja, va där med Ebba & Malin som sagt då, träffa även Jonas som jag inte träffat på flera månader! Sköööön-t ♥
Va hemma från skolan idag, inte bra bella! Men aja, får väl försöka skaffa något liv och hitta på något, många som är sjuk... Kul fast ne. Skitsamma, heido!
Ett stort grattis till Linnea Rustemi & Felicia Eriksson! vilka stjärnor ♥
Jag och Linnea, hitta ingen annan bild på oss..
Linnea, vilken piiiiingla! ♥
Felicia, vilken stjärna. Min bästavän ♥

En bild på någon i din familj.

världens bästa pappa.
risig bild dock.. haha varm sommar dag så håret står åt alla håll och kanter, nu har bara någon mm. på huvudet! haha.

En bild på dig själv.


22:15

gnatt!
min stjärna.

-

'Cause we've shared the laughter and the pain and even shared the tears.
You're the only one who really knew me at all.
So take a look at me now cuz there's just an empty space.
There's nothing left here to remind me, just the memory of your face
.
I wish I could just make you turn around, turn around and see me cry.
There's so much I need to say to you so many reasons why you're the only one who really knew me at all
.
But to wait for you is all I can do and that's what I've got to face.
i know i was jerk and did it all wrong, but i was afraid.

Någon du umgås väldigt mycket med

sisådär gammal bild, men det sket jag i!
vi är söta som vanligt.

kör i gång...

på en sån här, eftersom jag inte ingenting speciellt att blogga om..

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

15:26

JAG HAR FÅTT I MIG MAT!!!!!!!!!!!! å herregud vad glad jag är, musiken är hög och jag snart hoppar runt överallt!!!!!
dock kanske jag inte borde kalla det riktigt "mat" , jag åt flingor och mjölk. men jag är glad att jag fick i mig något utan att må illa!
och min räddare i nöden, min kära bästavän kommer snart hit. hon slutar om en 5 min, går förbi affären och köper vindrovor åt mig ♥ vilken ängel hon är! sen kommer hon hit, pratar lite vett i mig och slår mig varje gång jag pratar dåligt! haha.. lovat henne att hon får slå mig när jag säger "vars e du?" ist för "vart är du?".. inte bra alltså, jag kan verkligen inte prata bra om jag får erkänna. det är många ord jag inte kan säga riktigt bra, jag pratar skitroligt iblant.. haha, men aja, that's me!
som ni säkert märker mår jag mycket bättre nu.
ska vänta in min fru som kommer när som helst nu!
hööörs!

10:58

Ligger i min säng nu, borde gå ner och äta.. Fortfarande inte fått i mig något sen i söndags och Malin kommer  väl om några timmar och kommer få fel på mig om jag inte ätit något -.- men iaf så ligger jag här med min hund som typ snart ska ligga över både mig och min dator.. den lilla tjockisen.. haha! ne nu ska jag ta med datorn och kila ner och låta spotify spela högt samtidigt som jag äter. men bloggar mer senare! puss.
/ Bella.

RSS 2.0