jag kan inte tänka mig utan dig.

Skiten kommer tillbaka, jag hatar att jag erkännde precis som jag kände för dig. Jag tjänar ingenting på det, det är du som tjänar på det. I förrgår natt när vi tjaffsa i någon timme så satte sig många pusselbitar på plats. Jag kände att jag hade rätt i allt jag sa, du sa inte mycket alls. Jag satte dit pusselbitarna utan att du hjälpte mig eller avsluta det. Du titta på, vägra släppa blicken från det. Vi känner varandra, vi har haft samma bråk i några månader nu, det tar kål på oss två och det har vi erkännt. Men är det inte jag, så är det du. Tidiga kvällar blir till sena nätter när våra bråk startar. Alltid något, minsta lilla har vi att bråka om, jag förstår inte själv ens hur vi finner anledningar till att ha något att bråka om. Tårarna rinner flera gånger, tändaren tänds, händerna flyger in i väggar, huvudet åker in i väggar och saker flyger runt om kring mig med en smäll i golvet eller väggen. Jag hatar hur vi har det, trots att jag inte kan tänka mig tanken utan dig, det går bara inte.

saknar mina fispluttar

och daniela har inte sådär biffarm, hon trycker in den mot kroppen och sen såg den helt plötsligt ASBIFF ut, haha men hon är en smal lite söt tjej!

tell the thruh, give it up if you ever really care about me

mamma och pappa åker på bröllop om 10 min
kim åker till söderhamn om 30 min
OCH JAG BLIR ENSAM HEMMA OCH MÅSTE LAGA MAT :(
fast jag har fått pengar till mat, men vill nog använda dom till annat, men de här suger endå :(
HEJ

..

irriterande, skrattretande, oförståndligt, otänkbart och omöjligt.

När folk börjar hacka på mig och göra rykten om mig för att "jag ser så bra ut"? Tror ni jag valt mitt utséende? Tror ni jag vill att ni ska hata mig för hur mitt utséende?
Lika när det gäller om att jag är kort, inget jag kan göra något åt. Men ni har sån rätt till att hacka på mig dag ut och dag in.

Nu: Orkar inte skriva nå mer om det här, slår på en film och dricker en Smootie.


Dålig uppdatering, sry guys

haft azuma dagar med Monika & John för det mesta, sen även men jävla massa mer! men orkar inte förklara allt. hah, men imorse när jag vakna så åkte jag mamma och pappa ner på stan, för dom ska på bröllop imorgon, så va och handla lite kläder. jag fick en bh också, när jag kom hem kom jag på att jag skulle ha sportbh och mjukisbyxor också.. segt! nåja, får handla någon annan dag också :) Nåja, kanske ska ta och cykla till parken och träffa John en sista gång innan han far.. SEGT! Nåja, annars träna lite, men heido!

Just chilling

Sitter å chillar i skateparken, nu Stan dags!!

men jag har lovat mig själv att inte falla tillbaks igen tills dagen jag dör


lips that feelt just like the inside of a rose

va runt och gjorde ett å annat igår, umgicks med bella tills klockan var runt 8, då tog hon bussen hem. så åkte jag å käkade med papi, men då kom bella på att hon glömt sin mobil i våran bil.. haha så fick åka och lämna den, men då hoppa jag även av på stan efter maten och gick till krysset och mötte upp martin, vi gick upp till han och chilla ett tag, sen bestämde vi oss för att cykla till hedåsen och träffa monika och john, så då cykla vi dit. va där ett tag, sen till statoil och köpte godis och dricka, till skateparken, satt där och chilla med massa folk, prata och hade det trevligt. sen kom monika och john igen, så då cykla jag och martin iväg med dom, så svängde monika och john ett annant håll efter ett tag, men då skulle martin med mig, fick inte cykla själv.. haha, sen stod vi ute och snacka från 12 till 3, haha.. då har man lite olika å snacka om vill ja lova, direkt när jag kom in tog jag en ipren och la mig i sängen, kika tv ett tag sen somna jag. nu ska jag äta upp min frukost, K Special flingor med red berries och Verum yogurt blev det idag, ändrar alltid yogurt.. haha. men nåja, ska väl upp och träna snart, sen umgås med monika och john idag!!!
HÖRS

soul surfer

tjeeeeenare!
har inte gjort mycket alls sen sist, men nu laddar jag hem "soul surfer" för den såg så jävla bra ut, en kompis som visa. men nåja, ska lägga mig ner och kika på den nu, sedan sova, imorgon kommer bella 10 på morgonen, jag kommer vara DÖD, men nåja! VI HÖRS IMORGON!
PUSSAR PÅ MINA SÖTA BLOGGLÄSARE!
h8ers or l0vers!


i just don't wanna miss you tonight

for ner på stan å handla en ny ögonfransböjare, sen glass å annat gott. träffa massa folk, sen beslöt jag och bella oss för att jag skulle sova hos henne, så vi tog 8 bussen till hofors, vänta på skjuts där, åkte och hyrde film och köpte chips och ostbollar! sen for vi hem till henne, åt lite stuvade makaroner och sen kika film, nu ligger bella å sover och jag sitter här och nördar, ska stänga av och sova när som helst jag med.. så godnatt!

du har så mycket kvar å ge

hade det jätte trevligt igår! Ni behöver inte läsa det här neranför, ganska tråkigt, men ungefär vad som hände igår osv! Men sen kommer det även om idag också, ni får välja om ni vill läsa eller inte, men bilder kommer senare, glömde kameran i emmas väska!
vart lite alkohol, men inte mycket! först satt jag och emma hos emma på hennes balkong och tog de lugnt med en varsin cider och musik. sen bjöd emil, jonas och co oss upp dit, så där va det lite killar, vi va dock dom enda tjejerna, men där prata vi, drack, rökte och hade de trevligt! sen gick vi alla ner till parkrocken och där vars de ju lite problem, många från sandviken va jätte taggad på att slå ner utlänningar, så det skulle bli fight, så jag va jätte irriterad. så sen börja en utlänning som va runt 20 år kaxa upp sig mot en old friend of mine, rasmus och han är bara 15 år, så jag ställde mig emellan, fast jag är bara 16 och mycket kortare, men so what dom slår ju sällan tjejer? så då börja han snacka om respekt och skit att han inte slår tjejer, men att vi inte fick vara på "deras" baksetplan.. det koka i mig, de lovar jag. så jag sa tillslut att dom skulle hålla sig till sitt så höll vi oss till vårat, men nejnej, han skratta bara, så jag gav upp och bad han gå därifrån.
jaja, tillslut så gick mitt "gäng" vi va väl 10 st? vi gick till donken för alla va svinhungriga. så då vandra vi dit, sen tillbaka till parkrocken och satte oss i gräset, sen gick vi vidare till bussen efter ett tag, så satt emma kvar med raymond och några till, jag och emil börja vandra mot mig för att han skulle få skjuts av någon kille och jag skulle gå den vägen hemmåt, så han gick med mig en bit, jätte gulligt. jag va hemma runt 2, gick upp och tvätta av mig sminket och la mig i sängen död, haha..


Och nu vidare till idag.. mår jag inget vidare, eller nu börjar jag piggna till, men imorse kändes de som att jag bara ville sova och vakna nästa dag, ont i ryggen, ont i svanken, de va varmt, täppt i näsan och ont i halsen.. inte bra alltså! men klev upp, prata lite med bror nere i köket, tog en ipren och ett glas jucie! det börjar kännas bättre, och fick en hundring av min bror om jag sätter på henne sin blöja efter hon varit ut och gått och nu kom dom hem! ska sätta på den brb! så, haha hon har blöja när hon löper för att vi inte ska få blod överallt här hemma, så tar man av den när hon ska vara ute och så, hahaha hon är så söt! men hon skäms ibland med den, lila gumman :( nåja, nu ska jag upp och ta en dusch, sen ta och äta lite frukost!
HEJSAN!

what do you got that i don't got


hon är så fin, hon berör mig

Ååååh vad jag älskar Medinas låtar! Han gör så sjukt söta låtar! Kär i denna låt just nu. Älskar min mamma också kan jag ju säga.

Dag 01 - Mina drömmar

Mina drömmar.. Ja klart jag har drömmar, de har vi alla ju? Jag har lång tid viljat bli bilmekaniker eller elektriker, men skola och jag har ju aldrig varit riktigt bästavänner.. Men nu hoppas jag på det bästa, ska kämpa på som satan! Och jag ska ju gå IV på bessemer i Sandviken nu, sen när jag får söka till linje, så är en av dom största drömmar jag har att flytta till Gällivare. Och det vet mina föräldrar att jag verkligen vill, lika så vet mina vänner. Så jag kämpar för fullt för det, vill verkligen det! Och framtid, det är något jag verkligen ser fram emot ibland, när jag ser filmer och sånt.. Åh va jag bara vill hitta en kille som jag vill dela allt med, ha hans tröjor på mig när jag går runt på kvällen, titta på skräckfilmer med honom, sitta och titta på solnedgången med honom, gå ut mitt i natten för att ligga på en gräsmatta eller i snön och titta på stjärnorna med honom, spela alla hans favoritspel och skratta åt han om jag vinner, retas med honom bara för att få honom jaga mig och sedan bära mig och kasta mig ut i snön och skratta. Kyssa honom i regnet, ha benen runt hans midja och dra händerna igenom hans blöta hår och kyssa han i regnet. Skratta så vi knappt kan andas, att han ska hålla min hand när jag behöver det som mest, torka mina tårar när det känns tufft, sitta framför en öppenspis och prata om livet, om allt vi gjort och allt han va med om när han va liten och allt jag va med om när jag va liten, men jag vill också att vi ska kunna bråka ibland, men inte för mycket. Jag vill att vi ska kunna förlåta varandra för allt. Jag vill falla för honom och han precis likadant för mig. Sen vill jag att han ska fria till mig, att vi bor i en fin lägenhet först, sen att vi gifter oss och skaffar barn, flyttar till hus och jag vill alltid göra allt för mina barn. Ställa upp till tusen och ge dom vad dom behöver. Berätta för dom exakt vad jag gått igenom och få dom att alltid ordna upp sina problem och se upp för att göra misstag som sätter sig hårt.

Det är så min dröm om livet är, men vem sa att livet va lätt? Vi får se vad som händer, men jag ger aldrig upp hoppet. Och som en speciell person sa till mig "Ge aldrig upp dina drömmar, aldrig." Jag tänker på det jämt när allt känns hopplöst, det finns alltid drömmar kvar, jag lever för dom. Den speciella personen vill jag ha med mig hela livet, överallt.. Att den personen alltid ska vara med mig.

that's why i smile

Va och umgicks med Emma igår, sen tog vi bussen hem till mig så sov hon hos mig, vi låg och prata och hade det något sjukt kul, runt 4 somna jag och hon låg och sa godnatt till mig jätte länge för att hon hatar att sova utan att säga godnatt.. haha så söt! men nåja, sen väckte hon mig runt 10 i 11, för hon skulle ta 11 bussen hem, så följde med henne ner, sen gick hon för ett tag sen nu. nu ska jag snart byta om till träningskläder och sedan cykla på tränings cykeln, sen äta frukost sen en dusch. sen får vi se vad som händer idag, HÖRS!

ska försöka lyckas den här gången!

Haha, slutar alltid med att jag inte orkar göra dom här.. haha men nu så ska jag försöka!

Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Bästa fotot hittils
Dag 31 - Det här älskar jag att göra

men jag har lovat mig själv tills dagen jag dör

Sitter å väntar på att papi ska få sms av broder så v kan åka till gävle och hämta min kära bror! medans dunkar jag as skön musik, vilket just nu är Kapten röd - Saknade Vänner. åååh den är så vacker! Och även låten Medina Ft. Sebastian Michael - Falla tillbaks

Har nyss även gjort en ny skiva igen till min fader, och vet ni vad? Jag har världens bästa pappa, aldrig någonsin vill jag förlora honom, jag vill inte ens tänka tanken utan honom.
Men nu ska jag upp och sätta på mig nå andra kläder, lägger nog in någon bild innan jag drar, hörs!
HEJ

Update: Åker strax in till gävle, hämtar upp broder sen även mor min, så far vi och käkar någonstans i gävle trorja, sen hem och jag vet inte vad jag ska göra, bella kunde tyvärr inte komma. Så blir väl å sitta inne, gör inte så mycket om dagarna längre. Puss

en bild jag tog hos min carro nummer ett

i'm still in love..

weheartit

call your girlfriend

fyfan va jag mår bra just nu, även fast det är saker som skitit sig så jag känner mig bara allmänt bra!

nåja, ska ut med min hund nu, sen ska jag äta frukost och sen ska jag cykla lite på cykeln, ta en dusch och sedan hämta broder i gävle, HAN SKA VARA HEMMA HELA VECKAN!! ÅÅÅH VA SKÖNT! Sen kanske, om jag har tur så kommer min kära fina vän Bella hit, åhh vad jag saknat henne, ni anar inte! ni som läst min blogg länge, vet ju att jag umgicks med henne varje dag förr? men nu har det blivit jätte svårt, så kanske hon får komma in till sandviken idag och då lovar jag att jag kommer gråta när jag ser na, så mycket har jag saknat henne! min lilla ängel, ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR EFTER HENNE! så mycket att prata om, så mycket att göra och ååååh vad jag längtar!
HEJ

i don't really care, cuz i'm yours

nu vare så att ist för att lägga mig i badet osv, så drog jag ut å sprang i 30 minuter, sen hem och cykla på en sån där inomhus cykel i 45 minuter, snacka om att jag va slut efteråt.. sen tog jag det underbara badet, med hårinpackning, ansiktskräm och rosenblad i badet, även hög musik spelades. sen efter det satte jag på mig linne och shorts och städa mitt rum, gjorde om lite granna och nu är jag nöjd!
konstigt nog har jag börjat tycka om att städa och ha det rent.. det är illa av mig! eller ja det är väl bra, men de e ovanligt av mig! men nåja, visar ju även bara mer och mer för mami och papi att jag klarar av att ha egen lägenhet! hihihi ;)

Nåja, nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Är täppt i näsan och är inte så pigg direkt.. Men slår väl på tvn och kikar lite och tar de lungt ikv!


( Det neranför behöver ni inte läsa, det är bara om att jag va sjuk i Jämtland och har jag aldrig mått så dåligt som då! )

ÅH JUSTE! Vet ni vad?!?! När jag va i jämtland, hade jag 40 graders feber och en sak ska jag då säga.. JAG HAR ALDRIG MÅTT SÅ DÅLIGT I HELA MITT LIV, jag grät sönder mig, låg och grät, grät och grät som en jävla tok! Har aldrig i hela mitt liv mått så piss så lång tid, 4 dagar och jag kunde knappt röra på mig, jag va svag i alla delar på kroppen, ont i huvudet, kunde inte äta något alls, tårarna spruta, ibland frös jag som en jävla tok, klädde på mig och låg under täcke och värmde mig, sen andra sekunden så vars de så varmt så ja slet av mig täcke och allt för att jag svettades så mycket, jag hade speciellt skitont i ryggen och svanken. Jag åt sammanlagt en liten skål yogurt på 5 dagar, TROR NI JAG VA HUNGRIG ELLER? och jag som älskar mat.. Liksom, mat är underbart? det vet väl alla, mamma och pappa och hela släkten laga olika maträtter för att jag skulle få i mig något, jag kände hur jävla hungrig jag var och hur gått det såg ut, men när jag stoppa det i munnen så mådde jag bara illa och orka inte svälja eller något, jag kände mig lat hela jag, exakt hela jag! sen har jag haft problem med att ta tabletter av min egna andledning, så jag åt bara brus, men första dagen när jag mådde dåligt, då gjorde jag i ordning ett glas brustablett med alvedon, så somna jag till i några timmar och vakna sedan och såg att jag glömt dricka innan jag somna och jag hade ont överallt och verkligen hatar smaken av brustabletterna, så jag skulle skynda mig och dricka upp det där, men efter jag druckit några klunkar, vilket jag försökte göra så snabbt som möjligt, så kände jag att jag lära spy, så upp och springa in på toan, spy och då hade jag så ont i kroppen så jag la av, bara svimma av på golvet, pappa hörde dunsen, så han sprang upp och väckte mig, bärde in mig i sängen, hämta vatten och fråga hur det hade hänt. JAG HAR ALDRIG I HELA MITT LIV MÅTT SÅ DÅLIGT SOM JAG GJORDE DEN HÄR GÅNGEN JAG VA I JÄMTLAND!

I don't care what your friends say, cuz the don't even know me!

tog tåget hem idag, pär skjutsade mig till stationen och sen sa jag hejdå och hoppa på tåget och det va ju inte direkt kul, VERKLIGEN INTE OM MAN FÅR VÄRLDENS MENSVERK DIREKT och ska sitta kvar i två timmar, hade mensverk hela tiden, sjukt jobbigt vare! men nåja, smsa pappa och bad han ta med ipren så direkt när jag hoppa in i bilen så gav pappa mig en ipren och en flaska med vatten, tacktacktack älskade pappa! och sen gjorde han det ännu bättre, fråga vars ja ville käka, så vi for på Max och käka!!! UNDERBART!!! tack kära papi, så då for vi dit och käka, sen hem och nu sitter jag här.

Nu: upp och packa upp alla saker, sen ska jag sätta på en ansiktsmask, hårinpackning och ta ett varmt bad med rosblad i och sätter i tlf i högtalarna och höjer högt!

först ska jag ladda hem lite skön musik och lägga in på tlf, ja HEJ!

jag har fått rykten där jag inte ens känner folk, WIIIHOOOO?

åååhhh va sött, jag har rykten i järvsö tydligen<3
jag strular runt i järvsö och har legat med folk här osv! hahaha söta ungar <3
snälla små äckelungar eller äckelunge, säg det face mot face eller varför inte iaf skriva namn? haha lol söta ungar jag vill bara pussa på er. sorry äckelune jag råka läcka ditt piss ipnummer! 81.233.73.80 puss

i want you to fall down on me, so close i can feel you breath

va ut och åkte båt med jakob och pär, eller ja förstås så va kära carolina med också. sen hem till carolina, titta film och sen mitt i allt vela jag och carolina ha godis, så då fick pär ta epan och skjutsa oss till time så vi fick handla lite godis, sen hem och titta filmen. sen for carolina och jakob ut å sprang ett tag, så då titta jag och pär på en annan film, sen lära han åka hem, så nu har jag suttit här ett tag själv och bara deppat ihop, men nu kom carro för ett tag sen, hon håller nu på och bäddar om i sängen, sen ska vi in och fika och borsta gaddarna, sen blir det väl sova. men
!

ett slag under bältet

är hos min kära carolina fortfarande som sagt, vi gick till ica och köpte drickan, sen hem och käka pizza. sen hoppa hon in i duschen och jag satte mig här och nu kom även jacob och per, så vi ska umgås med dom och sen får vi se vad som händer later dudes! HEJ

sleeping sickness

sitter med en carro som äntligen lugnat ner sig, nyligen satt hon å skrek och skratta och vela grina typ.. men nuså äre bättre i den fronten! men tror hon fortfarande inte är så glad. men nåja, vi ska röra oss mot ica nu och köpa vitamindrycken jag berätta om igår, så vi får höras bitcheeeeeeeees!
HEJ

i left them there to die

va väl rätt så okey därborta, hade det trevligt! men sen for jag och carolina hem rätt så tidigt, fick väl i oss någon drink men inget mer, lite kramandes och pussandes sen for vi vidare hemmåt! tvätta bort sminket, bytte om och tog en fika sen ut till hennes lilla tillhåll, hon har en liten egen stuga som är hennes. så nu ligger hon i sängen med hörlurar i och lyssnar musik. ne nu vakna hon till och prata lite med mig, vi ska köpa en god dricka imorgon bad hon om, en vitamindryck vi tycker om, sen sprang vi ut å kissa nu nyss. haha aja, men nu biter jag sönder mitt knä för att jag lyssnar på så fin musik och vill slå ihjäl en viss pojk.. nåja, ska göra lite annat nu, typ slå sönder mig själv sen skriva ett brev? ne orka HEJDÅ!

whenever you need me i'll be there

imorse for jag, carro, hennes papi, albin och tom till bollnäs för att handla och slutade med att carro kom hem med en kasse full med bara småsaker??? haha massa olika, hon bara plocka ner allt hon vela ha, sen for vi runt lite överallt till några affärer, sen hem. då åt vi köttfärsås och makaroner, nå vare gott vill ja säga! nu har jag suttit vid datorn medans hon försöker gå i sina björnborg skor så dom är dyngsura, so tog ett smygkort på oss som jag laddar upp här nere sen. men nu ska vi fixa oss och lite sånt, för ikv blire paaaaarty! HEJ!

we're one hundred miles apart

har igentligen inte mycket att säga, är fortfarande hos carro? tänker jag vara ett tag till också, men idag har jag färgat håret, YES! så nu är jag mörkbrunett igen, men har inget mer att säga.. HEJ

baby i roll up

kass på update just nu, men soooo what? de är ju sommarlov! va hemma en dag efter jämtland, sen tröttna ja å nu är ja hos Carro i Järvsö och chillar, älskar att vara här, min världens bästa brud, kärlek till henne! Trots att hon hare tufft nu så är hon lika bra som alltid, så ikv blire väl prata en massa, redan pratat lite om allt möjligt, men sen blire väl mer taaaaaaalk!
Nåja, här får ni tre bilder från nyligen ( det va nyss packat med folk här ) men vi bad dom dra, vi orka inte nu, nu är en annan kille här, vet inte vem de är men han verkar trevlig! HEJ!

everything she said running thru my head

Hemma.
Men vill inte vara hemma.
Vill upp till Gällivare igen fortfarande.
Haft 40 graders feber när jag va i jämtland, igår kväll så började de ordna sig och jag kunde lugna mig lite, precis när vi ska åka hem??? så jävla typigst.
quitlife allt suger, hörs

all he said was true, but i can't fall back down now

kikade nyss på film, nå sjukt bra va den! " You Again". Men blir så jävla sugen på att växa upp när jag ser sånna där filmer, ha en pojkvän, planera bröllop och flytta till världens finaste hus.. Sånt verkligen kan få mig gråta, bara tankarna.. HELT SINNES!
Nåja, ska upp och packa lite mer, titta så allt är med, sen ut å springa. sen sova trorja, slår väl på någon film och vilar ögonen.. imorgon, tidigt åker jag och det blir själv.. Min bror är å jobbar i sthlm som vanligt och charline fick magsjuka inatt, så hon kunde inte följa med, aja får roa mig själv.. HEJ!

this place about to blown


vill vara svarthårig igen!!!!!.... :(:(:(:(

then i'm afraid this is the end

skitväder de är då.... moget! aja, min dag består väl av packa, åker till jämtland imorgon, med famila och även Charline följer med i hope! Kommer väl bilder och sånt sen, drar någon update där också trorja, men kommer hem på fredag trorja, så blir ju kort tid vi är där, vi brukar kunna vara där i två veckor. nåja, kort blire nu! ska gå och äte frulleeee nu, HEJ!

update:
det vars ju sol nu! heheh, ut i solen å lägga sig i några timmar, HÖRS!

you need 2 listen

Låg ute och sola ett tag, men orkade inte så länge just idag.. hade så jävla ont i svanken så det inte fanns, har fortfarande lite ont.. Men lagat mat åt mig och mamma, köttbullar och makaroner, haha! Så nu har jag fått lite mer pengar till min iPhone! hihihi looove! Men nåja, ska väl ta och ut å springa senare, nu ska jag försöka ta någon verktablett eller något, HAR SÅ JÄVLA ONT I SVANKEN KÄNDE JAG NU. åååh less chey HEJ! nåja, ska kila, HEJ!

Why should I care? Cuz you weren't there when I was scared I was so alone.


du gör min dag


if you want her, you need ToGetHer to be together


there goes my baby

ska ut å lägga mig i solen och steka ett tag, äta lite melon och lyssna på musik, så vi hörs senare! har inga andra planer idag, HEJ!
/ Bella

Cant sleep, just thinking of you

jag har legat å kikat tv i flera timmar nu för att bli trött, men de verkar ju inte ske på ett tag.. nåja, livet suger, ja drar! ne men jag ville verkligen somna i tid, så jag kunna gå upp i hyfsad tid å vara pigg imorgon, men de lär ju inte ske.. åååh less ja blir :( onödigt inlägg, so what? i'm still a rockstar! GODNATT!

Charlie St. Cloud

Varit i gävle och träffat Olli!!! Åååh redan saknat henne! Det är en kompis från Gällivare ifall ni inte fatta de, haha... Emma följde med mig också, vi gick runt på stan lite och så, träffa lite folk. Sen tog jag och Emma bussen hem igen, jag cykla hem från emma. Tog en dusch när jag kom hem, har nyss klätt på mig och nu har jag laddat hem " Charlie St. Cloud " SER HELT AAAAAAZUM UT och älskade fina Zac Efron är med i den!!! Ska kika den medans jag äter baugett och ett glas cola.
later

du sänker mig

lät han in, lät han ta, lät han få mig tro på något som var för bra för att vara sant, men jag gråter bara i regnet.

gnatt!

varje steg som jag tar

Nu får de se ut såhär.. Haha, är inte så nöjd, men tappat känslan för att göra sånt här.. Orkar verkligen inte som förr.. Då orkade jag testa nytt osv, men nu typ " aa nu är jag klar.. orkar inte.. mat.. mat..mat.. "
haha rätt så fet i tankarna jag, det är inget jag missat!
Men nu ska jag faktiskt äta.. haha! HÖRES!

Dagens låt.. UNDERBAR!!
petter i mitt hjärta

ny bloggdesign snart

NU SKA JAG GÖRA OM MIN DESIGN, SÅ TRÖTT PÅ DEN! allt görs om, så det är tillåtet att skratta om den ser konstig ut medan jag håller på! LOOOVAREEE ;) btw.. HEHE titta youtube klippet här nere.. hehehe

 

glömt svara på frågor jätte länge.. haha

Jonna Andersson om just like a tattoo:
Du e så sjukt snygg i tights¨! kan inte du lägga upp fler bilder på olika som du har så jag vet vat jag ska köpa ?
svar - Tack! Nu förstår jag inte hur du menar? jag använder bara vanliga svarta tights? eller menar du att du behöver tips till vad man kan ha till?


Anonym om you stole my heart and you're the one to blame:
Du ska veta Bella, du är en fin människa, du ska aldrig tro nå annat, vi alla älskar dig, trycker nån ner dig, lyfter vi upp dig igen. Du är en helt underbar person, vi alla älskar dig hur du än är<3
svar - Ja det är ju alltid kul att höra sånt där! Tack så himla mycket!!! Men jag skulle också vilja veta något namn?.. Skulle ju vara roligt.. :)


Anonym om find out who you are:
Hej! Älskar din blogg, följer den varje dag :)

nu till något konstigare, för ett år sen började Jag snacka med en tjej som skickade bilder på dig,och låtsades vara du. Jag vet att du kanske inte bryr dig, men det var bara random, tänkte ifall du ville veta!

Fortsätt vara som du är, bäst
svar - Hej! Tackar, glädjer mig!! Jo det har hänt många gånger förr.. Händer ärligt hela tiden, så himla drygt.. Men vad kan jag göra? Kanske ska börja anmäla alla? Haha.. Cash?! Ja men klart jag bryr mig också, men jag orkar inte lägga ner tid på det så mycket.. Men ska ärligt talat börja anmäla tror ja?! Tack så himla mycket för tipset och för att du läser min blogg, du är urgullig!

TACK SÅ HIMLA MYCKET FÖR TIPS OCH SÖTA KOMMENTARER TILL ALLA!!! FORTSÄTT!!

det gör ont i mig när jag saknar det som mest


find out who you are

hej, ska till tandläkaren om 2 timmar.. mitt liv suger. så nu ska jag ut å springa, sen duscha och fara iväg dit.. vi får se om jag orkar fara ut å springa nu, har ont i kroppen känner jag.. fyfan! men aja, annars gör jag de när jag kommer hem, mitt liv suger, HEJ!

thank you for make me feel like i'm something

Umgåts med emma från igår vid 7, tills vi skjutsa henne till bussen nyss och det sög ju verkligen.. men har haft det AZUUUM! Behövdes lär jag då säga!
Galet roligt, pratat, träffat folk, kikat skräckfilm och cyklat grymt mycket! Tack för dom två dagarna Emma!
Nu ska jag ta det lugnt, trött som satan.. Orkar ingenting nu för tiden, allt känns fan ovärt..

VARS ÄR MITT HUMÖR???? kvar i Gällivare typ.. :(

baby, you're a firework!


i'm a believer but


they can't see the pain in my eyes, cuz it is my heart who's broken

give me everything tonight

vakna nyss, skulle faktiskt somna i tid i går bestämde jag mig för, men likförbannat somnar jag runt 2-3.......
Nu dunkas musiken högt och jag ska äta frukost, sen får vi se vad dagen ger mig för skoj det är ju sol lite då och då, men även blåser bort ju....... kul? nae! HÖRS


Excuse me
But I might drink a little bit more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight
And I think you should let me cause I look good tonight
And we might not get tomorrow

they don't really care about us

Tjiiiiinare!
Satan va skön dag jag har nu, chillar nå sjukt galet! Saknat min kära vän Monika och alla underbara från Gällivare bara! Men jag säger Janne för er alla! ;) haha bara dom som fattar! loveuguys!


Men i varjefall, efter jag bloggat tidigare så vila jag ett tag, sen tog jag mig i kragen och satte på mig ansiktsmask och hårinpackning och måla naglarna medans jag vänta på att jag skulle få skölja bort allt, hoppa in i duschen och sedan ut från duschen och satte på mig tjocktröja och korta shorts sen for jag ner och gjorde cheescake med mami, så sen titta jag lite på tv, nu har jag satt på mig en stor tjocktröja och ett par svarta jeans och mössa, ska väl ta och hoppa in i bilen snart!
Jag och pappa skjutsar in Kim & Robert till gävle så far dom till sthlm och jobbar igeeeeen! Sedan tar jag och pappa käk någonstans och efter det far jag hem till emma och pratar lite skitsnack eller något.. haha, men sen ska jag hem och kika "This Is It"
Trots att jag är ett fan av Michael Jackson har jag aldrig haft tiden till att kika filmen.. SINNES! men jaja, nu tar jag mig i kragen och fixar de här! haha ;)

You'll always be the one who cares the most

drog iväg till sandra och kika film med några tjejor, emelie, ofelia och stina! sedan for jag hem runt 1, sen kom en kompis hem till mig, sov hos mig och han åkte för ett tag sen. nu vet jag inte vad jag ska göra, ska väl höra med emma, annars blir det nog stanna inne hela dagen.
brb bry mig om livet lite.. hörs

he's the song i sing in the car, don't know why



varje liten sak som du gör

Kom nyligen hem från Okelbo marknad, handlade en stor väska & ett par skor, hitta inget mer.. Och har endå fått så mycket senaste dagarna, ligger uppe i 3800 den här månaden.. känns som att mina föräldrar kommer bli snål snart.. hehe, för dom har sagt efter varje sak jag köpt nu typ " Det här blir de sista pengarna.." blablabla, sen får jag ju lite pengar av min bror då och då, haha han e så gullig!

Aja, nu ska jag slå på ett avsnitt av Hellcats och vila lite, sen får vi se om jag far ut på Sandviken något, kanske nå folk ute ikv? Vi får väl se. Hörs!

just like i wanted it to be


It's time to move on, even though i'm not ready

Fick nyss ett super sött sms av en nära vän, eller han har blivit en nära vän dom senaste dagarna, känns så skönt. Och nu vart jag faktiskt på jätte bra humör, jag mår bra, jag är stark och jag tänker gå vidare från allt.

Jag har så många gånger viljat ändra på mig själv, vara en annan person. Kanske bara vara på ett annat sätt för en dag? För att få se hur det är. Jag vill göra så mycket, men jag tänker bara att det inte spelar någon roll. Jag har inte ork för saker, så är det jämt när jag fått dom där tankarna. " Varför göra något när jag kan ligga här och vänta?" Dumt nog av mig.. Men nu ska jag ta tag i mig själv, göra det jag vill, alltid göra det som är bäst för mig. Jag vill ut och springa, springa av mig allt. Så känner jag jämt så fort något kommer ivägen för mitt humör. Jobbigast blir det på nätterna, då kan jag inte fara ut å springa.

Nu ska jag börja om på nytt, det va en viss kille som jämt fick ner mig. Jag orkade inte göra något, ni vet när man tappar lusten för allt? Jag orkade inte skratta, ibland orka jag inte ens gråta. Han sabba verkligen mig, jag har gjort så mycket. Visst kan jag och han vara vänner, men det blir nog bäst om det förblir så nu och föralltid. Även om jag alltid haft drömmar med honom, alltid sett frammåt när jag pratat eller varit med honom.

Nu ska jag nog ut och springa, ta en dusch sen hämtar jag och min far min bror i gävle eftersom han är i sthlm och jobbar på vadagarna och hemma vissa helger. Har saknat honom nå sjukt, han bara träffa honom en dag när jag kom hem från gällivare, sen for han direkt. Och då hade jag inte sätt honom på 3 veckor??? Min storebror

RSS 2.0