that face of a angel

Varit och handlat lite för kvällen ;) ska nu leta på nå kläder, vet inte vad jag ska ha på mig.. men vi får väl se vad som åker på, slänger nog in någon bild sen!
Men nu är det ändrade planer, det blir jag, Malin, Ebba & Linnea.
Och vi ska ha det aaaskul! Men måste jag verkligen leta på nå kläder!
Malin
Ebba
Linnea

do it like a dude

umgicks med min bror igår, vi åt godis och drack cola, han satte i min töjning, lekte med min kamera, lärde mig spela wow osv. sen gick han in på sitt rum vid halv 5... jag va ganska förjävla trött. sen imorse kom han in på mitt rum 2343 gånger, fråga en massa och leta efter saker. lagomt irriterande, tror han inte sov något inatt, men därimot märkte han nog att jag vart trött... haha, men nu ska jag nog hoppa in i duschen och fixa lite inför kvällen!
PEACE

you make it easy to live

sitter i mitt rum med min bror, vilket jag gjort i några timmar nu.. han har drygat lite på mig, sen nu tog han med sig sitt täcke och sin dator in hit för att lira wow här. men vi har även lyckats töjt mitt öra, OMG! ont som satan fyfan ja! skrek och börja nästan grina för att det gjorde så ont när han smällde igenom den, nu ska jag bara trycka in den mer.
vi har även suttit och druckit cola och trocadero och ätit tofféfe, hehehe.. men nu måste jag springa och kissa! brb.
HAHAH, jag har lirat wow!!! FAN VA JAG ÄGER!! döda 6 gubbar!!!
aja, ska vi ska kika glee nu, sen sova!
godnatt bitches

pursuit of happiness

chillar vid datorn right knooooow
pratar skype me mimmi och nyss va elvira där också, men hon drog hem. men aja, nyss laddat hem Glee, missat en jävla massa på de. så ska kika nu, sedan sova.
taggad som fan inför morgondagen! grillning hos frun min med ebba, daniela & linnea! ser fram emot det som satan. men nu ska jag prata vidare i skype, sedan slå på film om ett tag då!

HATEHATERS
LOVELOVERS


answer

Anonym om answer:
så va hände med han från Gällivare ?

Svar - dock så har jag väl aldrig skrivit att han kommer från Gällivare även om han gör de, har bara sagt 100 mils avstånd, eller har jag fel? Men vi börja bråka, nu bråkar vi fortfarande och pratar inte alls. Så får det vara. PEACEHEJ

you gonna make me stay

vart ingenting alls idag, nu sitter jag här och har inget liv alls! tror jag ska sätta på mig nå sköna mjukis kläder och bara chilla lite, eller dra ut och åka lite skateboard??? undra sig.
ne, ska göra något annat än nörda här, kanske nörda lite angrybirds????? tjalol känner jag.

your guardian angel

tjoooooohejs.
skolan sög verkligen, jätte tråkigt. sista lektionen va med 9iorna, men inte min gamla klass eller någon i någon klass där jag kände några, utan det va bara folk jag inte kände eller så. så jag arbeta själv med musik i öronen, håller på göra en till hoodie. men iaf, sen tog jag bussen hem, nu har jag tuggat tofféfe och druckit någon konstig saft mamma köpte, ganska god faktiskt. nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig och dra in till gävle och umgås med bella, slänger upp en bild på min outfit innan jag åker! PUSS
bild från jämtland, vilken krigare ja e!

maybe i paint them to myself

sitter i skolan och har so. ska hålla på med något 
asdfjklsfdjklsfd    
sorry. fick lite damp på mellanslaget som inte riktigt funka somdetska.
asd
sfdasfdASFDASFDASFDASFD
får nå jävla fel nu... drog bort mellanslaget och bad rasmus hämta ett nytt åt mig.
aja, ska göra det här skitprogramet som heter "seterra" och jag tycker det suger. men sen har vi lunch, sen no och sen har jag slöjd med 9an. får se hur det går då, HEJJJJJJS


answer

Anonym om i don't mind spending everyday with you:
nu får du allt förklara, ibland är du med wictor och ibland inte? är ni tillsammans just nu, är ni mer än bra vänner osv.?..förklara dej tack :D älskar din blogg btw, kram!
svar - jo det har ju varit fram och tillbaka, jag har saknat honom en bra lång tid. men vi är inte tillsammans nu, men vi ska försöka igen. jag har varit så förbannat taskig mot honom när jag vet att det är han jag vill ha. men jag har tvekat fram och tillbaka. med tanke på hur dåligt jag bettet mig så borde jag inte ens våga prata med honom, men jag berätta jätte mycket och vi prata igenom om massa och kom fram till att vi skulle försöka igen, sen va jag med honom igår och vi hade det jätte mysigt och roligt. men vi är inte tillsammans än.
tack och kram!

i don't mind spending everyday with you

umgicks med wic hjärtat idag, nu ska jag kika scrubs och sedan sova, skoent! puss

♥ you make me smile


i just want back in your head

Åkte till skolan, Men eftersom vi hade något företagsgrejs så mötte jag min grupp vid okq8. Sen gick vi in, fråga några frågor sen sa tjejen att det är bättre om vi tar de nästa vecka för då är en kille där som kan mer. Och eftersom våra lektioner är inställda hela dagen då, så fick vi sluta! Skönt! Gled till bussen, stanna på stan gick runt lite och fick med mig nagelack hem. Ljuslila för er som vill veta! Haha, men nu är jag hemma och städat lite i köket, mamma kommer tro att jag är sjuk eller något, har aldrig städat i köket helt random hemma.. Hehe, men sen ska jag upp och städa mitt rum och redan ladda hem någon film som wictor sa vi skulle titta på... Just nu kommer jag inte ihåg vad den heter men skitsamma, han kommer hit om någon timme. HÖRS!

baby tell me what i wanna hear

Sitter och stressäter billys och dricker zingo... Hehe ska till bella om 5 min! HÖRS

pour me a beer! no pretty drinks.

sitter i skolan och det suger, vill hem... aja, åker till bells efter skolan.
sitter här med min festis kaktus och vägrar läsa eller göra något för tillfället... skitsur och okoncentrerad.
PEACE


det handlar inte alltid om att vinna racet, ibland bara att vara med.


sötbild... såhär ser vi ut nu, ganska slitna brudar.. ska tvätta farfars bil idag, sen vet jag inte mer vad som händer.. lite mer av min släkt kommer hit, dock en av dom hatar jag. hheheheh. aja, höres.

i like it when you smile, but i love when i'm the reason

hejsan!
nu ska jag och Bella in till kära älskade Östersund och shoppa, sen träffa min kära vän Adam Frisell. Slänger väl in bilder från alltihopa sen, troligen på söndag får ni alla bilder vi tagit här! peace.
bild från i förrgår!

min dröm blir sann när du bär mitt efternamn

är i jämtland nudå som sagt, bakar bullar! sen ska vi ut och röja upp lite överallt, städa och fixa lite här. tjäna stålars! på torsdag tar jag och bella tåget in till kära Östersund och umgås med min vän Adam!!! :D guuud, har inte träffat han sen förra året, heheh vid jul någon gång. Men aja, ska fortsätta baka älskade bullar <3
hörs senare!
peace

jag kanske är kaxig, men framför dig blir jag knäsvag

for in till gävle tidigare, träffa wictor och fick tillbaka min tröja som jag haft där ett tag! haha.. men har även en av hans tröjor men han skulle få den senare :)
aja, sen träffa vi philip litet tag, sen hem till bella packa och åt jäääätte god mat! sen hem till mig igen, sen for vi direkt ner till centrum, träffa ebba och linnea en stund. sen tog vi tåget till gävle och va med philip ett tag. kom hem nu för ett tag sen och tappa verkligen allt nu, hörs.

i wish i could go wherever you will go

hade en röjj kväll igår, dock va vi bara på stan hela kvällen, träffa folk och hade det allmänt kul! sen väntade Philip och Rodney med mig och Bella på bussen i några timmar, haha! eller 2 kanske de bara blev? EHHHH! jag har inte en aning. men iaf, sen for vi hem till mig, va hemma vid halv 3 någon gång. somna runt 4 och va helt slut.
nu har jag nyss duschat och ska väl smörja in mig och sedan packa lite. IMORGON ÅKER JAG OCH BELLA TILL JÄMTLAND!!!! men kommer ha internet där, så slänger väl in någon update ibland. men nu ska jag fixa lite.
HÖRS


bara för dig ska jag vandra igenom eld

kom nyss hem, orkar inte berätta men kul har vi haft! nu ska jag och bellsan hitta på något, kanske sätter oss på buss eller tåg in till gävle och umgås med philip, hörs senare!
PUSSSSSS

fall down on me, so close i can feel you breath

heeeeeejsan!
nyss ätit frukost och tog en promenad me min hund och bella är också här. nu ska jag fixa mig sen fara mot björksätra kyrka, möta upp konfa gänget och sedan far vi till alborgen och jag har aldrig varit där.. haha, kommer hem ikv. men bella är hos mig till dess, antar att mitt rum kommer vara förändrat när jag kommer hem, haha.. men ska fixa mig nu till hög musik, pusss!
HÖRS

i just wan't back in your head

varit i gävle med bella och träffat philip, nu ska vi dra ut igen och glida runt på longboard ett tag, hörs senare! imorgon ska jag till alborgen.. kul

Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

- vilken g
- philip (namn dock då..)
- TJAAAAAA

jag är så mycket starkare än du och det har jag lärt mig nu

varit med min fru idag, min älskade söta fru malin! så skön dag!
först kom hon hit, vi chilla lite och sen gjorde vi smet, sen gjorde vi popcorn och saft. feta va vi då.. men sen tog vi longboard och skatebord MED LONGBOARD HJUL, HUR SKÖNT SOM HELST!!!! aja, och for ut och åkte i några timmar, bara gled lite överallt, skönt som satan! hade bara jeans och en skön hoodie eftersom det kändes exakt som en sommarkväll!!! så underbart väder :o sen träffa vi folk också, men sluta med att vi gled in på ica satte oss i en soffa och läste barnböcker.. haha, sen gick vi runt och bestämde vad vi skulle ha i vårat hus när vi blir stor.. haha!
men sen fick vi skjuts hem med malins mamma och nu sitter jag här. ser även att busen malin loggar in på skype nu! hehehe. då är hon alltså också hemma hos sig.
PUSS

i'll climb a mountain if i had to, risk my life so i could have you

sitter och skriver av mig i en bok, nu skrivit 2 sidor.. känns som om jag verkligen inte är klar så får se hur långt det blir! puss

by the way



lägger ner bloggen..

ett tag, pga att jag mår ärligt talat piss, allting är verkligen upp och ner, bak och fram, ååååt helvete
hejs så länge

för dom hänger där i porten, i trapp uppgången

leker med hissen överallt i betongen...
nyss varit å solat med bellus. nu ska vi nog bara chilla ett tag och se vad dagens äventyr blir. imorgon ska iaf jag jobba i kungsberget hela veckan = PRAO. dock stänger det ju idag, men det ska nog bli roligt endå!
och anledningen till att jag inte är där idag är för att när vi va i lofsdalen så råka bellas morbror kasta en påse med mina texisar, liftkort i kungs, hjälm, sjal & googlar, även bellas mössa. men dom är snälla som satan och ersätter det självklart! men jag är inte så behövande av det endå just nu, så det spelade ingen roll nu! tar mammas texisar med mig imorgon så jag kan vara ute om det behövs, så de är tjhill!
aja, nu ska jag göra något annat här vid datorn..
HÖRS

jag och ängriiiid <3

Jag och bella chillar i mitt kök med..


patetiskt...

Anonym om right back at you:
överdriv liiiiite mer
svar - men haha va? vadå överdriv? det blir rött när jag stavar fel, det är ganska normalt att ha sånt stavnings grejs? haha patetiskt av dig lilla stumpan/gubben.. kärlek till dig!!!!oneone pussss

right back at you

Anonym om ångra aldrig något som en gång fått dig le:
hur kan du stava så bra när du har dyselexi?..
svar - Ja det är ju så att jag använder stavningsprogram när jag bloggar.. :)

just gonna stand there and watch me burn

nu släpper jag allt och har en röjjans jävla kul kväll med min b-rud Bella!
vi hörs inatt, imorgon eller när jag orkar igen!
HÖRS


ångra aldrig något som en gång fått dig le

sitter här åter igen.
känner hur jag vill bara att trårarna ska rinna, vill verkligen bara ha bort allt just nu. vill ha dig ut ur mitt huvud, men varje gång jag saknar tittar jag igenom sms eller bilder på dig. jag tänker på din röst, ditt skratt och ditt underbara leénde. från vinter till vår har jag nu kämpat, vi har kämpat.

det började så lätt, allting va så lätt. jag brydde mig, men inte lika mycket som nu. jag är fast nu, helt fast i dig och alla dina fel som jag älskar. jag har aldrig gett upp dig fast du försvunnit. jag har letat och letat efter fel på dig som får mig att tappa allt, men det är inte samma som förr. förr behövde jag inte ens leta, jag hitta fel fast jag inte ens vela på andra killar, vilket fick mig tappa allt och såra dom. men jag finner inga fel på dig, jag älskar allt du gör emot mig. trots att du sårar mig, så gör du på dom sätt jag förstår vad du håller på med och ordnar alltid upp allt efteråt, jag älskar det med dig.

jag har aldrig nått fram till dig, så jag har älskat dig på avstånd. min väg har varit lång nu, kantast med gupp och hinder, men du har tagit mig förbi allt. du har hållt min hand under hela tiden, fast vissa gånger har vi båda försökt att dölja det. båda vet mycket väl hur mycket vi igentligen önskade att vi fick vara med varandra. men bråken kommer, tårarna rinner och det förstör oss båda lite mer varje gång, men bygger på något sätt också. jag tänker aldrig ge upp dig, aldrig någonsin tänker jag ge upp dig. jag kommer alltid alltid och åter igen alltid älska dig.

allt har varit svävande förr, för ett år sedan nu så var det bra. jag brydde mig inte lika mycket, men endå så mycket. vi börja bråka och du ringde mig 53 gånger, du smsa som en tok. men jag vägra svara, jag stängde bort allt. jag borde inte titta tillbaka, men min vilja är så stark. vi pratade i tlf varje kväll tills jag somna, du förklara hur mycket du älskade att höra mig sova, höra mig lugn och trygg. men du vela vara där med mig, hålla om mig och pussa mig godnatt och berätta att du älska mig.

jag vill gå vidare, lämna allt och bara sluta prata med dig. släppa exakt allt, men vart jag än går och vad jag än gör påminns jag om dig. du snurrar runt i mitt huvud flera gånger om dagen. men just nu är du komplicerad, så konstig och annorlunda. jag vill ärligt talat inte veta varför. jag låter det vara som det är, låter tiden rulla på och se vad som händer.


" jag kommer alltid att älska dig, det är bara dig jag vill ha. det spelar ingen roll om jag skaffar någon annan, för jag kommer alltid att älska dig. "

men jag är starkare än du och det har jag lärt mig nu, du har sårat mig mer än du tycks förstå.


Men en sak är jag endå säker på.
Ångra aldrig någonsin något som fått dig le.

Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan

1. Familj
2. Vänner
3. Drömmar
4. Musik
5. Philip

so far away when i just need you here


Dag 5-sex sånger jag tycker om

1. Tracy Chapman - For my lover
2. Tomas ledin - En del av mitt hjärta
3. P!NK - Fucking perfect
4. Train - Marry you
5. Ronan Keating - When you say nothing at all
6. Jay smith - Wherever you will go
Och verkligen många många mångaaaa mer! och heller inte i ordning, men det finns verkligen jätta många! jag ÄLSKAR musik, med hela mitt hjärta.

The show goes on, so do we

Trött tjej som sover på matbordet typ nu.. Bella äter frukost mitt emot och jag känner mig DÖD. Hatar skolan, skolan är det sämsta som finns, vem fan kom på skolan? Hur påverkad lär inte han ha varit? Usch, en tjej kan de då inte varit... Ne Fyfan varse för infon! HÖRS!

Skrik, skratt och tårar, vi har delat så mycket tillsammans på så långt håll.


as long as the children smile i know there is life

har varit i borlänge hela dagen, tävlat med min kära klass, slänger upp bilder så fort dom kommit ut från klasskompisar för jag hann inte ta med mig min kamera. och vi är även med på TV... haha men vi får se om jag länkar sen ;) haha så fort jag fått sett det! ni kan ju hålla utkik ni också? det är om Teknik8an. 6 Olika skolor som kommit vidare till en tävling, dock kom vi bara delad 3plats.. fick med oss 2500 kr hem alltså, men vi hade en superkul dag tillsammans!

Men vet ni vad? NU SKA JAG UT OCH SPRINGA, hörlurarna i och ut och springa, uppdaterar mer senare. Min kära vän Bella kommer senare hit, hon sover även här ikv. Imorgon är det älskade fredag ♥ sen kuuuul saker i helgen! ;) sen på måndag har jag prao i kära Kungsberget, vet inte vad vi får göra med tanke på att jag såg hur det såg ut nu.. kan visa en bild här neranför längst ner i inlägget, Kalle Löfgren som knäppt. Men aja, jag och min bästavän Danno får göra bästa av situvationen. Sen veckan efter LOOOOOV ♥ Då far jag och bella till Jämtland ♥ Hehehe. hjärtan hit och ♥ dit... hahaha, MEN NU SKA JAG UT OCH SPRINGA, TJING!


She looks in the mirror but the makeup don't hide the pain

Få mig inte falla mer när du vet att du inte kan vara hos mig och ta emot mig. Få mig inte vara lycklig för stunden för att det gör dig också lycklig, om det behövs så snälla lämna mig här själv, så jag kan få gå min väg ist för att stå här och vänta på något som aldrig kommer hända, utan bara hålla på såhär hela tiden, snälla låt mig gå isåfall..

Dag 4 - sju rädslor

1. Bli lämnad själv
2. Att folk/vänner/pojkvänner driver med mig
3. Skräckfilm själv
4. Att hela min framtid ska gå åt helvete
5. Att jag aldrig kommer flytta utanför äckliga Sandviken
6. Småkryp
7. Att inte duga för folk
(kass självkänsla)

baby let me blow your mind tonight


i like it when you smile but i love it when i'm the reason

har inte gjort någoting typ idag, hade hemkunskap i en halvtimme för sen lära jag kila iväg till hälsokoll grejs på skolan, gick fineeeemang! väger nu 42kg och är 156,5 lång :D hehehe. men kanske lär börja ta tabletter för att jag ska sova bättre. sen ska jag även ta ett till test nu, ADHD testet.. Dyselexi har jag ju redan som sagt fått klart, ska bara ha ett till möte snart någon gång. fyyyyfan va mycket möten och sånt jag har just nu.. :( tycker inte om det!
Men nu ska jag fortsätta spela på min kära vän simons telefon, hihihi angrybirds! imorgon blire en lång dag.. som inte spenderas i skolan, men med min klass är det. men inte i skolan alltså! berättar mer sen. heido!
ps. slog nyss sönder ett tangentbord för skolan, säg ingenting.. hehehe :D
HÖRS


jag siktar mot stjärnorna och dit ska jag nå


you're so beautiful but that's not why i love you darling


if i fall for you, could you fall for me?



Glömt två dagar, skriver dom här!

Dag 2-nio saker jag gör varje dag
1.
Vaknar
2. Skrattar
3. Smsar
4. Lyssnar på musik
5. Träffar folk/vänner
6. ÄTER!
7. Saknar & framför allt längtar
8. Pratar
9. Går på toa
Hahaha..

Dag 3-åtta saker som irriterar mig
1. Mitt smärtsamma knäfanskap.
2. Svartsjuka
3. Avstånd från varandra
4. Skolan
5. När inte folk vågar berätta som dom tycker
6. Svek
7. Fåglar
8. WOW

hahahah, lite sisådär gammal bild, men whatever!

don't stop smiling, baby i need you to smile

Sitter och äter god frukost! Macka med skinka på och ett glas oboy och ska även ta en banan snart! Men nu ska jag käka klart, sen skolan sen efter skolan ska jag umgås med bella, asusually.. Haha, hon följer med mig in till valbo, i need shopping! HÖRES

Dag 1-Tio fakta om mig själv

1 - jag är något otroligt svartsjuk ibland, men jag kan även stänga av det och låta det vara.

2 - jag har lätt för att bli beroende av saker och även folk ibland.

3 - jag är kär, helt fast vi en kille som jag kan spendera timmar till att tänka på och kan verkligen inte låta honom gå och jag har aldrig kännt mig så fast som jag är nu, jag vill bara alltid vara med honom.

4 - jag har jämt musik i närheten av mig, spelar ingen roll vad jag gör, jag har alltid hörlurar och mobilen med mig så jag kan lyssna och koppla av, har till och med hörlurar och musik på på skolfottot, vägrade ta av mig dom.

5 - jag har ADD och ska snart ta ett ADHD test och har nyss fått besked på att jag även har dyselexi.

6 - jag har lätt för att gråta, men svårt att gråta inför folk. stänger bort allt och känner mig ensam med musik, kopplar bort allt och bara är för mig själv.

7 - så fort jag blir ledsen så vill jag ut och springa, springa tills jag inte orkar nå mer, så sätter jämt på mig nå spring kläder och sätter i hörlurarna och springer tills jag inte orkar nå mer.

8 - jag har alltid haft en känsla av att folk driver med mig, till och med nya vänner. jag tror att dom driver med mig och pratar enbart för mig för att driva med mig och göra mig ledsen.

9 - min stösta önskan och dröm är att få gå klart skolan nu sen söka gymnasium långt upp i sverige, helst upp mot gällivare.

10 - trots att jag åker skidor och älskar vinter som satan, så är jag alltid en sommar tjej som älskar att spendera sommrarna i norrland, i min stuga i jämtland!

jag försöker igen

Dag 1-Tio fakta om mig själv
Dag 2-nio saker jag gör varje dag
Dag 3-åtta saker som irriterar mig
Dag 4-sju rädslor
Dag 5-sex sånger jag tycker om
Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7-fyra dåliga vanor
Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10-En person jag litar på

How can you just walk away from me, when all i can do is watch you leave?

Bella fick rus och vela åka och sola, så vi gick upp för en kvart sen och nu ska vi ut till bussen, HÖRS!

du är min ängel och jag tänker aldrig låta dig gå


can't forget to breath

musiken får vara hög och jag drar med min dator in på badrummet, ska duscha sen fixa mig, för idag ska JAG DÖPAS! believe it or not! men jag ska faktiskt döpa mig, eftersom jag gör konfimation och inte är döpt, så måste jag döpas. och idag sker det, heeeeeeelt crazy! haha, men måste verkligen fixa nu! HÖRS

You're simply the best, better then all the rest!

Sitter och äter dålig frukost.. Fy på mig! Panpizza och ett glas jucie, men det gick snabbast.. :) Haha, men ska snart kila till skolan, HÖRS!

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.

Jag och bella ligger i sängen nu och jag har spenderat hela kvällen till att klaga på hur ont jag har.. Men nu ska vi strax sova trorja, hörs mer imorgon. / Tjej som har träningsverk i rumpan och problem med knäna...

RSS 2.0