20:33

Helt seriöst.. Det är sista timmarna på 2010 och jag sitter och typ deppar ihop? Jag vet inte ens varför heller.. Känner mig så jävla nere just nu, vill bara sova.. Helt seriöst, känns som jag sprungit hela jävla natten/dagen, mina ben är helt jävla förlamade känns de som, ligger med datorn på låren och typ ser hur lam ut som helst... Verkligen DÖÖÖÖDcheyhär.. Men ska väl ta och försöka rycka upp mig eller någe..
VARFÖR FÅR INTE JAG VARA HEMMA OCH UMGÅS MED MINA KÄRA VÄNNER FÖR? åååååååååååååååh.

Just nu...

ser jag ut såhär som bilden längst ner... haha, ska kila in i duschen snart trorja, sen vet jag inte vad jag ska ha på mig..... :| aja, ttremänning som kommer senare får hjälpa mig! pusshey.
/ bella.

inte i år igen..

jag vill inte ha det så i år igen " fjanteN "
och jag vet att ingen av er andra förstår vad jag snackar om eller något, men hon jag pratar till förstår mig. snälla, låt oss fixa det här. jag vill inte ha en början på året som det blev förr.. det har verkligen gått upp och ner för oss två, men jag vet att det varit mycket svartsjuka från båda våra sidor. om du nu vill ha det som det är och inte vill förlåta mig, that's it. bara jag vet själv att jag sagt förlåt. vi beter oss så fjantigt båda två ibland, verkligen sjunker ner till 7år igen. men jag hoppas att du vet att jag älskar dig stumpan, du är som en andra halva för mig och det vet du att du alltid varit. vi har gjort taskiga saker mot varandra, vi har skrattat med varandra, vi har gråtit med varandra, vi har varit snälla med varandra, vi har gått igenom allt möjligt och nu står vi här, vi kan inte vara osams första minuten av 2011, det går inte! jag vet att jag bettet mig dåligt, därför säger jag förlåt.
So come on girl, let's make this year better than last year!
" Big Girls Don't Cry. "
/ bella.

06:24

okey.... klockan e för mycket.. haha, prata & webba med älskling från halv 12 till halv 5.. haha, mysigt. men aja, slänger upp lite bilder nu! sen ska jag faktiskt kila ner och käka frukost.. inte sovit än :) men ösck int heller!
ni fick bara två bilder eftersom det tar 10 min för varje bild..... typ

2010

Kärlek under 2010 . .
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? ja
Har du varit kär i någon? ja
Har du haft sex med någon? ja

Dina vänner under 2010 . .

Har en vän dött? nej
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? ne
Har du fått mer en fem nya vänner under året? ja

Du under 2010 . .

Har du gråtit? ja
Har du skrattat? ja
Har du kissat på dig? nej
Har du sovit i tält? ja
Har du sovit under bar himmel? faktiskt inte
Har du varit på Gröna Lund? ja
Har du varit på Liseberg? konstigt nog, ne :(
Har du varit på Kneipbyn? va e de?
Har du varit utomlands? ne
Har du varit i en annan stad? ja
Har du bott hemma? ja
När har du som mest . .
Gråtit under 2010? hm... för några dagar sedan.
Skrattat under 2010? skrattar nästan jämt så det finns inget "som mest" ! 

Denna månad . .

Har du varit kär? ja
Har du kysst någon?  ne
Har du pussat någon? ja
Har du kramat någon? ja
Har du skrattat? ja
Har du gråtit? ja 
Har du varit glad? ja
Har du varit ledsen? ja

När ..

Grät du senast? för någon timme sen faktiskt..
Skrattade du senast? nyss!
Duschade du senast? igår
Lyssnade du på musik senast? alltid hörlurarna i!
Hade du kul senast? igår
Hade du tråkigt senast? idag

Vem . .

Kysste du senast? wictor
Kramade du senast? adam 
Pratade du i telefon senast med? wille
Fick du sms av senast? sandra


16:57

TÄNKTE GÖRA EN BILD I PAINT PÅ HUR JAG SÅG UT JUST NU, MEN DET VÄGRAR JU FUNKA.....
usch det bara dampar sig!
på hur surt humör som helst för att jag inte fick åka nå skoter nyss.
så nu tar jag en redbull och försöker liva upp kropp och sinne!? haha...
men laddar upp bild senare ;)
puss.
/ bella.

love makes you crazy

Jag vill vara hos dig hela tiden, få hålla om dig och se dig in i ögonen. Berätta att jag älskar dig och alltid få vara din. Det är ett rent helvete när vi bor så långt ifrån varandra, jag hoppas varje dag på att jag snart får vara med dig. Jag skulle göra allt för att bara få ha dig här. Jag har aldrig känt mig så säker på något som när jag pratar med dig. Det enda som fattas är att få träffa dig ofta. Få hålla om dig och alltid stanna.

Snälla jag ber om att få vara med dig, varför bor vi så långt ifrån varandra? Jag vill inte veta av att det är så. Jag vill vara med denna ängel, min alldeles egna underbara pojke. Jag vill vakna med dig brevid mig på morgonen, känna din kropp emot min, vakna av en puss på kinden och höra " Godmorgon Älskling, sovit gott? "


Jag känner dig så väl, jag vill inte lyssna på vad alla andra säger. Jag blir så nere när tankarna kommer upp att jag inte får vara med dig nu. Om det blir vi, så ska jag alltid stanna kvar. När jag tänker på dig så kan jag inte sluta le, den kärlek du ger mig är den bästa kärlek som finns. När du säger att jag är det finaste du vet, när du berättar att du älskar mig. När du kommer med dina tillfällen " Jag blir varm i hela kroppen när jag ser dig le. " Hela min kropp ler, hela jag är lycklig.

Jag vill inget annat än att vara hos dig, jag vill inte ha det såhär. Jag vill gå på en strand och hålla din hand, bara gå där och känna mig stolt över att du är min. Kalla dig något lite småtaskigt och springa samtidigt som du springer efter mig, du tar tag i mig och drar ner mig i stranden, kysser mig och leker lite med mitt hår. Åka iväg med din epa till affären, handla godis och dricka & sedan hyra en film, åka hem till dig mysa och titta på en film. Sedan stänga av filmen, ligga där i din säng, titta dig i ögonen och höra dig säga " Jag älskar dig. "

Jag vill inte låta dig gå, jag vill vara där hos dig. Jag älskar dig så enormt mycket och det borde du veta, jag har aldrig vars så säker som jag är när jag pratar med dig. Allt jag behöver nu är din närhet, att få vara hos dig, le med dig och känna mig lika trygg som jag gör när jag pratar med dig i telefon. Jag vill ge dig allt jag har, ge dig all min kärlek. Jag svär på allt jag har att jag tänker vänta i 2 år om det ska behöva ta sånt tid, jag ska till dig. Jag tänker satsa allt bara jag får vara med dig.

När jag hör ditt namn ryser jag, när jag hör dig säga " bella? " blir jag glad. När du skrattar så skrattar jag. Jag sitter här och tårarna rinner, varför får jag inte vara hos dig!? Jag vill ha dig, bara dig dig och dig. Du är min önskan, den högsta jag har. Med dig är allt så bra, med dig så är jag mig själv. Jag svär att om jag får dig så är jag lyckligast i världen. Bråk har vi, men det löser sig jämt.

Jag vet att jag tvekat, jag vet att jag varit två sekunder från att lämna dig, men jag kan inte. Jag ska inte säga att det någonsin varit att jag lämnat dig. För du finns i mina tankar hela tiden. Du finns i mina tankar när jag vaknar, du finns i mina tankar när jag vaknar. Jag kommer ihåg hur dålig jag var och jag ångrar det så himla mycket. Jag hoppas du förstår hur mycket jag önskar att jag aldrig gjort det som jag gjorde. Du är den perfekta för mig.

" I climb a mountain if i had to, I risk my life so i can have you. "

& jag behöver inte säga namn, för du vet vem du är.
Jag älskar dig, nu då & föralltid.
/ Din Bella.


22:56

jag är glad, jag är på toppen humör och så herrejävlans positiv!
Och jag har världens bästa Farfar vill jag då säga! Just nu har vi diskuterat allt mellan jord och himmel och jag är så glad att jag har honom så jag kan springa fram och tillbaka till sandviken och hämta något om han så behövde det. Jag blev så rädd för en månad sen när han fick problem med hjärtat, det fanns inte i mina tankar. Jag satt där i Kungsberget och min mamma ringde och berätta, det högg i mig. Men vågade inte visa mig svag, sen när jag kom hem SPRUTA TÅRARNA.. usch va hemskt det va... Men nu mår han bra och då mår jag toppen jag med!
Aja, va till Östersund lite idag också och får ju som sagt inte dricka vatten där.. Ganska jobbigt, man lära ju tänka efter allt man åt osv.. Vågade inte äta salladen eftersom den sköljer man ju. Såg att på Donken så hade dom 33 cl drickor ist för dom vanliga.. Haha! aja, träffade självklart cleanste vännen Adam också! trevlans trevligt. Vi gick runt, prata om allt möjligt och skratta nog så jag vela lägga mig ner ibland. Men sen tog han bilen sin och for hemmåt och jag gick runt lite med min familj, hitta ett par byxor & en talltee på 6XL, underbart skönt. Sitter nu här och chillar med underbara Tomas Ledin musik & dricker Redbull!
haft en underbar dag med en underbar familj
kikat på ny kamera också, blir nog någon Canon & sedan ny mobil också. Blir nog en Sony ericsson, vet inte vad den heter mer.. men nu ska jag göra annat!
puss
/ bella.

01:51

bellaolssons.blogg.se said:
ja det räcker nu
mickisGrönlunD.. said:
mitt liv nått att kommentera på det ?!
bellaolssons.blogg.se said:
ne, men du behöver inte spamma sönder
mickisGrönlunD.. says:
ja spammar inte, bara loggar in och ut, gör det om jag känner för det, om du inte gillar det så loggar du antingen ut eller så stänger du av skärmen i några sekunder.   okej ?
bellaolssons.blogg.se says:
hahahahahahahah lugna se
So this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying I'm sorry for that night
And I'd go back to december all the time
It turns out freedom ain't nothing but missing you
Wishing that I'd realized what I had when you were mine
I'd go back to december, turn around and make it all right and
I go back to december all the time
These days I haven't been sleeping
Staying up playing back myself leaving
When your birthday passed and I didn't call
And I think about summer, all the beautiful times
Realized I loved you in the fall
And then the cold came, the dark days when fear crept into my mind
You gave me all your love and all I gave you was goodbye
I miss your tan skin, your sweet smile, so good to me, so right,
The first time you ever saw me cry
Maybe this is wishful thinking
Probably mindless dreaming
If we loved again I swear I'd love you right
I'd go back in time and change it but I can't
So if the chain is on your door, I understand
But this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying I'm sorry for that night
And I'd go back to december
It turns out freedom ain't nothing but missing you
Wishing that I'd realized what I had when you were mine and
I go back to december, turn around and make it alright and
I go back to december, turn around and change my own mind and
I go back to december all the time

i wish i could take back all i did, but i can't..


22:19

Hemma från grönviken, va väl kul att träffa Johanna & Kim. Dock gjorde vi inte mycket alls, dom dampa sönder på varandra och jag skratta sönder mig själv. Pappa hämta mig för ett tag sen och nu är mitt humör ASÖKLGASÖLKDFASDFÖ äckligt. Ska iaf till Östersund imorgon.
Men nu ska jag försöka tjata och sura lite till.
Hejdå.
/ bella.

01:38

Ne, ska nog ta och kila upp till sängen.. degat typ hela dagen, va och handla i bräcke. köpte hårfärg och enegrydrink. inte så oväntat då med energydrink. men sen hem, åkte skoter lite. sen färga håret och dega framför tvn mest. men nu ska jag sova!
drar mig nog till grönviken imorgon och umgås med johanna & kim! härligt. aja, sen på onsdag far vi över till östersund!!!! kärlek till båda dom där dagarna.
men nu ska jag kila, puss!
/ bella.

19:50

mår illa, vill spy och det är sjukt varmt!
usch mår inge bra alls. så tar en nypa frisk luft, sen mandarin & kika tv!
kommer till datorn senare. pussar. :)
/ bella.
så såg jag föresten ut på julafton, Vit stickad tröja, lila band & ljusa jeans, fick inge kort på dom. men iaf. och flätor :)
puss

answer

sandra wennberg om 01:11:
en fråga,
vart köper du dina kläder, eller vart köpte du den där sweet tröjan där bokstäverna är i pussel typ ? :)
snälla svara eller du kan skriva ett inlägg på bloggen där svaret är :)
svar - För säkert 6 gången så har jag köpt min Sweet Puzzel på Seafun i Gävle. Dock va det några dagar före sommarlovet, så kanske är svår att få tag på nu? Aja. Allt jag hade att säga om den!

01:11

Tracy Chapman - For My Lover
Isak Strand - Pick Me Up
uuuuuuuunderbara låtar!
tänker dock inte ge någon länk.. SÖKA FÅR NI GÖRA SJÄLVA!
finns på spotify & youtube! :)

gonatt!
/ bella.

13:00

Ja, julafton va ju inte det bästa vill ja lova. Slutade med akut till sjukhuset i Östersund, va där i några timmar. Tog prover, fick medecin men vela bara hem hela jävla tiden, hem till datorn. Men nu önskar jag bara att jag kunde åka riktigt HEEEEM. Hem till sandviken, få bort tankarna från idiot. just nu har jag lust att bara slå något tills jag blir blodig, så jävla trött på det här.
men ska väl försöka rycka upp mig.
Heeeeeeeejs så länge.
/ Bella.

17:49

sitter här och blandar mellan tårar och skratt. så tar med mig min nya gitarr upp på sovrummet och lämnar datorn här & försöker rycka upp mig!
/ bella.


all i want for christmas is you

tjaaaaalalalalalala.
Ska nog ta och sätta på mig något fint, tight idag... locka håret också? trorså! men just nu sitter jag här och smaka nyss för första gången den SUPER ÄCKLIGA redbull sockerfria.. usch fyfan! aldrig mer :) men nu ska jag göra annat, försöka även tänka på annat, för vill igentligen slå sönder något!
lieslieslies, uuuusch!

musiken är hög och jag ska fixa mig, så slänger in någon bild senare!
HAR ÄVEN FÅTT GITARR <3<3<3<3<3<3<3<3<3
fick det imorse :D
men nu ska jag kiiiiila!
/ bella.


21:55

tur att man har en sån azum bror!
han kom in och jag satt och grät, vi prata lite. sen hämta han en redbull och bad mig att skita lugna ner mig!
så just nu är smilet mycket bättre!
/ bella.

Tomas ledin - En del av mitt hjärta
Ted gärdestad - Sol, vind och vatten
Ted gärdestad - Oh, vilken härlig da'
Gyllene tider - När vi två blir en

19:49

Att du lyckas igen, tårarna sprutar och nu vet jag verkligen inte vars jag ska ta vägen.

Det jag gjorde då va lågt, men det du gör börjar bli minst lika lågt.

18:06

varit hemma i några timmar nu, men orkade inte uppdatera direkt när jag kom hem eftersom jag va så fryssen! det är 30- här... ni kan ju ana hur mycket jag fryser, haha! men i varjefall, köpte min kära lypsyl! jag vet inte om ni visste det, men jag är faktiskt beroende av lypsyl.. får panik när jag inte har det! och som pappa nu sagt flera gånger " det behövs bara att du har lypsyl i en dag, sen kommer du vilja ha det varje dag. " det blir så snabbt som en drog!
dock är väl det inte så bra ibland, för när jag inte har det får jag panik.. " mamma, jag behöver ny lypsyl nu! " hela tiden.. haha, för jag är ju också bääääst på att vara klantig, tappar allt.. -.-
men skitsamma, slut pratat om det nu!
handla några sista presenter till släkten idag!
OCH EN TILL SAK.... min gitarr är borta :(:(:( förstår inte hur den kan vara borta.. det va det första jag leta efter igår, men nejnej. hitta den inte! antagligen någon släkting som råkat tagit med den hem eller trott att det va fritt att ta med den hem.. så nothing jag kan göra än att fråga när dom kommer hit. men har endå önskat mig en ny! :)
Fick 1700 idag också, men är så rädd att slösa bort allt direkt :( det kommer jag säkert göra... suger!
haha säger massa onödigt just nu, så heido!
/ bella.

hey boy, you knoq you drive me crazy.

12:54

vi ska åka när som helst in till stan, så nu är jag klar. måååååste komma ihåg att köpa leppsyl :o hur fan stavar man läppsyl? AHAH alltså... aja, men slänger in någon bild här, sen far vi iväg!
/ bella.
HAHAHAHAHA, så här ser jag ut just nu....

11:13

vakna runt halv tio, gick ner och tog lite frukost. just nu sitter jag bara här och lodar lite, ska hoppa in i duschen, sen fixa mig så ska vi in till stan och titta lite sista dagen julklappar! :)
uppdaterar nog med någon bild innan jag far till stan också ;)
pusshey!
/ bella.


21:38


Framme nu, ska packa upp lite saker och sånt. sitter här och lodar åt helvete just nu... kommer ha fett tråkigt känns det som nu, men får väl försöka göra bästa av situvationen.. har inte tagit fram kameran eller något sånt, så nu får det duga med webbcambilder.. hah


11:50

Packat klart, fixat film, godis & dricka! nu blire 4 timmars bilresa, om inte mer! så heiiido bitches.
bloggar senare!
/ bella.

06:48

Ja min buss går om ca en kvart och jag är redan klar.. brukar jämt stressa? aja bra det här då! ska käka nu, sen borsta tänderna, sen ut till bussen!
tar med mig kameran till skolan idag. slänger nog upp nå bilder efter skolan ;)
så heiiido!
/ bella.
ni är bäst ♥

21:50

Nu ska jag upp och packa det sista, sen ska jag sova. Skola imorgon, slutar halv 11, hem direkt och göra det sista. Sen åker vi runt 2-3, bil i ca 4 timmar, så smsa gärna.. Aja, hejdå.
Gör nog något inlägg imorgon också! puss.
/ Bella.

20:14

JAG VILL INTE ÅKA, JAG VILL INTE ÅKA, JAG VILL INTE ÅKAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

-18:23

I’d catch a grenade for ya, throw my hand on a blade for ya, I’d jump in front of a train for ya, you know I'd do anything for ya. I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby, but you won't do the same.

Laddar hem massa musik till resan imorgon!
Nu ska jag upp och packa, lugna ner mig med musik osv.. för mitt huvud går i hundranittio just nu, vill verkligen inte åka just nu..
FAN, JAG VIKER IHOP, JAG VILL INTE ÅKA!
jag vill bara stanna hemma just nu.. men mest vara hos dig


answer

Anonym om :
använder du löshår?
svar - ja det gör jag. :)

21:56 - gonatt!19:54

Jag har absolut ingenting alls för mig, va och handla tidigare. kom hem med risifrutti & solo tidning! men nu sitter jag här och degar.. ska nog upp och fixa en sak. i'll be back soon!
/ Bellis.

answer

hanna om answer:
men hur får man in de så de är två bilder då ? :p haha jag fattade ingenting av de där
svar - du markerar bilder du vill ha, tryck på gör collage, sen på sidan har du ett ställe där du kan ändra och lite så där finns det en grej som du kan ändra, just nu står det nog " Fotohög: Ser ut som en hög med osorterade bilder. " där trycker du och ändrar till " Flerexplonering: Överlagra bilderna över varandra. ".
jag är uuuuuuuurdålig på att förklara, men hoppas du förstår! :)


14:20

laddat in musik på tlf, nu ska jag träna lite, spinning!
heido.
/ bella.
lägg handen på min axel och säg att allt blir bra

please don't go

jag minns första dagen som om det vore igår, när du först kommentera min bilddagbok. till slut tog du min msn, vi börja prata mer. du hade tjej, men vi skrev inget sånt då. tiden rulla på, vi prata varje dag, flera timmar. vi prata om allt möjligt, ställde upp för varandra och blev så himla nära varandra. det gick inte en dag utan att jag prata eller tänkte på dig. vi vart närmare och näramare varandra, fick veta bara mer och mer om varandra. jag började känna att jag bara vela vara med dig, vela vara hos dig och aldrig gå ifrån dig. du behandla mig bättre än alla andra, förklara hur bra jag var, hur fin jag var och hur mycket du tyckte om mig så fort du fick chansen. tillslut tog det slut mellan dig och din tjej, en del i mig va gladare än någonsin. men en del i mig visste att jag aldrig skulle få dig pga vårat avstånd mellan varandra, jag grät flera gånger för att jag bara vela vara hos dig. det hände att vi bråka väldigt ofta pga att vi inte kunde träffas, det va svårt. men vi höll på så i några månader och när du sa något fint så va mitt leénde 3 meter brett, jag va så glad med dig. innan det tog slut mellan dig och din tjej sa du till mig att du älska mig och inte vela ha någon annan än mig och jag kunde ju inget annat än att säga detsamma för jag kände ju exakt samma. men jag vart förvirrad, fatta ingenting alls. för du stanna kvar med henne fast du sa till mig att du vela ha mig. jag vart förstörd, vi börja bråka och jag ignonera dig. du ringde 52 gånger, jag kommer ihåg det så väl, jag bara titta på tlfn och grät, vela svara, men vela inte höra av dig nå mer. du smsa, du ringde och försökte verkligen. tillslut efter ett tag prata vi om allt, det löste sig. du dumpa din tjej, jag vet inte än varför. hade för mig att det va för att du tyckte om mig då, men sen efteråt alltihop sa du att det va för att hon va otrogen. men iaf, så fortsatte vi som vi gjorde tidigare, vi prata på och jag va hur glad som helst att jag hade dig, timmar i tlf, timmar på msn, timmar i sms, jag va så glad att jag hade dig. tiden rulla på, jag vart ledsen varje gång jag insåg att jag inte fick vara med dig. bilder på dig fick mig vilja vara med dig, ord av dig fick mig vilja vara i din famn, prata i tlf med dig fick mig vilja vakna upp med dig brevid mig i sängen. mina vänner sa till mig flera gånger att jag inte kunde satsa på dig, dom sa att det skulle aldrig funka mellan oss, jag grät flera gånger pga allt det där dom sa, att jag va värd bättre osv. men jag vela ju bara ha dig, jag va så fast vid dig. ingen som förstod mig alls, jag vart galen av allt. jag vela inte höra vad dom sa, men efter ett tag kände jag att du va för bra för mig, du va värd att ha någon du kan vara med när du vill, någon som bor nära och som alltid har tid för att komma hem till dig. så jag började med att ignonera dig, jag sluta svara på dina sms, blev kall och sånt. jag gjorde det för din skull, det tog sin tid att komma över dig. träffa andra killar, skaffa en ny. du vart ledsen, så jag sa " men .. det skulle ju aldrig funka mellan oss.. " och det gjorde ont i mig att behöva göra så. vi sluta prata, gled ifrån varandra. och jag kan säga dig nu, tårarna rinner när jag skriver allt det här, att faktiskt skriva ner hur dumt jag beteéde mig emot dig. jag gråter nu pga att jag vill vara med dig hela tiden. men vi sluta prata helt, hade kvar ditt nummer, din msn, din facebook, din bdb och allt. höll reda på dig, titta på bilder på dig i stort sätt varje dag. och att veta idag att jag förstörde dig, att jag gjorde dig ledsen, det gör mig förstörd/ledsen/tar sönder mig innombords. jag va så inåthelvete dum emot dig, att jag kunde göra så kan jag inte förstå idag. men vi prata som sagt inte på ett tag. sen börja vi prata typ en gång igen, jag vart glad. men tårarna spruta samma kväll, för jag vela ha dig så jävla bad. men det va bara att vänta tills du skulle skriva igen, men vi skrev inget mer. sen började jag tänka på annat, hade fullt upp, tankarna med dig försvann på något dumt sätt. tiden bara gick, och nu för ca en månad sen, insåg jag hur mycket jag vela verkligen ha dig igen. jag börja gråta då över att jag titta gamla bilder, gamla saker vi skrivit. det va när jag satt vid min gamla dator, så fick nå fel, börja grina som satan. stängde av datorn och gick och la mig i sängen, smsa med en nära vän och lyssna på musik. hon sa att om jag vela så skulle jag försöka prata med dig, förklara lite. så jag skrev till dig, du va verkligen inte glad. jag bad dig smsa mig, du smsa och skrev " vad vill du? " jag vart såklart ledsen.. men jag förtjänade inte bättre efter allt jag gjorde mot dig tidigare, jag skrev bara att jag vela prata med dig.. vi skrev lite, tiden rulla på och vi stod på samma plats som förr. men det går upp och ner nu.
jag ångrar allt jag gjorde, jag va dum i huvet. men det duger inte för dig, du verkar inte vilja förlåta mig för allt och jag har gjort allt jag kan. önskar jag kunde sätta mig på tåget och bara åka till dig, men så lätt är det inte.. du kommer aldrig förstå hur mycket jag önskar att jag vore hos dig, att vara din och aldrig gå. jag känner flera gånger att jag vill ha dig här, brevid mig i sängen. att du ska hålla om mig när jag gråter. hålla din hand och gå till affären köpa godis och dricka, hem och mysa hela kvällen. titta på film, skratta mysa och bara känna din närhet. få hålla om din midja och känna ditt hjärta slå, känna hur du är nära och aldrig låta dig gå. känna dina läppar emot mina, det är bara en av dom många drömmar jag har som du kan göra sanna. men det kanske är dags att gå och inse att drömmar får förbli drömmar.
om du skulle läst, om du har läst eller hur det nu är, så vet jag att du vet vem du är.
jag älskar dig.
jag minns första dagen som om det vore igår, när du först kommentera min bilddagbok. till slut tog du min msn, vi börja prata mer. du hade tjej, men vi skrev inget sånt då. tiden rulla på, vi prata varje dag, flera timmar. vi prata om allt möjligt, ställde upp för varandra och blev så himla nära varandra. det gick inte en dag utan att jag prata eller tänkte på dig. vi vart närmare och näramare varandra, fick veta bara mer och mer om varandra. jag började känna att jag bara vela vara med dig, vela vara hos dig och aldrig gå ifrån dig. du behandla mig bättre än alla andra, förklara hur bra jag var, hur fin jag var och hur mycket du tyckte om mig så fort du fick chansen. tillslut tog det slut mellan dig och din tjej, en del i mig va gladare än någonsin. men en del i mig visste att jag aldrig skulle få dig pga vårat avstånd mellan varandra, jag grät flera gånger för att jag bara vela vara hos dig. det hände att vi bråka väldigt ofta pga att vi inte kunde träffas, det va svårt. men vi höll på så i några månader och när du sa något fint så va mitt leénde 3 meter brett, jag va så glad med dig. innan det tog slut mellan dig och din tjej sa du till mig att du älska mig och inte vela ha någon annan än mig och jag kunde ju inget annat än att säga detsamma för jag kände ju exakt samma. men jag vart förvirrad, fatta ingenting alls. för du stanna kvar med henne fast du sa till mig att du vela ha mig. jag vart förstörd, vi börja bråka och jag ignonera dig. du ringde 52 gånger, jag kommer ihåg det så väl, jag bara titta på tlfn och grät, vela svara, men vela inte höra av dig nå mer. du smsa, du ringde och försökte verkligen. tillslut efter ett tag prata vi om allt, det löste sig. du dumpa din tjej, jag vet inte än varför. hade för mig att det va för att du tyckte om mig då, men sen efteråt alltihop sa du att det va för att hon va otrogen. men iaf, så fortsatte vi som vi gjorde tidigare, vi prata på och jag va hur glad som helst att jag hade dig, timmar i tlf, timmar på msn, timmar i sms, jag va så glad att jag hade dig. tiden rulla på, jag vart ledsen varje gång jag insåg att jag inte fick vara med dig. bilder på dig fick mig vilja vara med dig, ord av dig fick mig vilja vara i din famn, prata i tlf med dig fick mig vilja vakna upp med dig brevid mig i sängen. mina vänner sa till mig flera gånger att jag inte kunde satsa på dig, dom sa att det skulle aldrig funka mellan oss, jag grät flera gånger pga allt det där dom sa, att jag va värd bättre osv. men jag vela ju bara ha dig, jag va så fast vid dig. ingen som förstod mig alls, jag vart galen av allt. jag vela inte höra vad dom sa, men efter ett tag kände jag att du va för bra för mig, du va värd att ha någon du kan vara med när du vill, någon som bor nära och som alltid har tid för att komma hem till dig. så jag började med att ignonera dig, jag sluta svara på dina sms, blev kall och sånt. jag gjorde det för din skull, det tog sin tid att komma över dig. träffa andra killar, skaffa en ny. du vart ledsen, så jag sa " men .. det skulle ju aldrig funka mellan oss.. " och det gjorde ont i mig att behöva göra så. vi sluta prata, gled ifrån varandra. och jag kan säga dig nu, tårarna rinner när jag skriver allt det här, att faktiskt skriva ner hur dumt jag beteéde mig emot dig. jag gråter nu pga att jag vill vara med dig hela tiden. men vi sluta prata helt, hade kvar ditt nummer, din msn, din facebook, din bdb och allt. höll reda på dig, titta på bilder på dig i stort sätt varje dag. och att veta idag att jag förstörde dig, att jag gjorde dig ledsen, det gör mig förstörd/ledsen/tar sönder mig innombords. jag va så inåthelvete dum emot dig, att jag kunde göra så kan jag inte förstå idag. men vi prata som sagt inte på ett tag. sen börja vi prata typ en gång igen, jag vart glad. men tårarna spruta samma kväll, för jag vela ha dig så jävla bad. men det va bara att vänta tills du skulle skriva igen, men vi skrev inget mer. sen började jag tänka på annat, hade fullt upp, tankarna med dig försvann på något dumt sätt. tiden bara gick, och nu för ca en månad sen, insåg jag hur mycket jag vela verkligen ha dig igen. jag börja gråta då över att jag titta gamla bilder, gamla saker vi skrivit. det va när jag satt vid min gamla dator, så fick nå fel, börja grina som satan. stängde av datorn och gick och la mig i sängen, smsa med en nära vän och lyssna på musik. hon sa att om jag vela så skulle jag försöka prata med dig, förklara lite. så jag skrev till dig, du va verkligen inte glad. jag bad dig smsa mig, du smsa och skrev " vad vill du? " jag vart såklart ledsen.. men jag förtjänade inte bättre efter allt jag gjorde mot dig tidigare, jag skrev bara att jag vela prata med dig.. vi skrev lite, tiden rulla på och vi stod på samma plats som förr. men det går upp och ner nu.
jag ångrar allt jag gjorde, jag va dum i huvet. men det duger inte för dig, du verkar inte vilja förlåta mig för allt och jag har gjort allt jag kan. önskar jag kunde sätta mig på tåget och bara åka till dig, men så lätt är det inte.. du kommer aldrig förstå hur mycket jag önskar att jag vore hos dig, att vara din och aldrig gå. jag känner flera gånger att jag vill ha dig här, brevid mig i sängen. att du ska hålla om mig när jag gråter. hålla din hand och gå till affären köpa godis och dricka, hem och mysa hela kvällen. titta på film, skratta mysa och bara känna din närhet. få hålla om din midja och känna ditt hjärta slå, känna hur du är nära och aldrig låta dig gå. känna dina läppar emot mina, det är bara en av dom många drömmar jag har som du kan göra sanna. men det kanske är dags att gå och inse att drömmar får förbli drömmar.
om du skulle läst, om du har läst eller hur det nu är, så vet jag att du vet vem du är.
jag älskar dig.

12:19

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better know as she falls to the ground?

Heeeeeeeeeeeeeeei, vart hemma från skolan idag. Somna tidigt, men va så jävla trött imorse endå..
haha, aja det va väl skönt att sova längre idag.
det har jag ju verkligen inte gjort i helgen..
men ne, nu ska jag spela lite, sen åka och handla! måste även packa snart..
åker till jämtland på onsdag och just nu vill jag inte..
vill vara hemma en jul för någon jävla skull.
MEN NEJNEJ, SLÄKTSLÄKT HELA TIDEN... :(
/bella.

20:11

och jag är sviiiiiiiiiintrött!
ska gå och sova när som helst, iaf lägga mig i sängen. kika tv tills jag somnar. Så goooonatt!
/ Bella.

söndag

Sitter här på kvällsfronten och borde sova.... haha fett trött, men dude det skiter vi i. uppdaterar inge bra alls just nu, suttit inne i stort sätt sen vi kom hem från berget, eller vi va ut och bada i underkläder i snön.. lagomt kallt vill ja lova. haha.. men iaf, ska till berget imorgon igen.
aja, goooonatt!
/ bella.

answer


sara
om LÖRDAG:
hej , har kollat din gamla blogg ganska länge , & jag undrar en grej (a) , hur gör du så när du typ "blandar" 2 bilder i en , som du gjorde med en bild på dej & wictor & typ en på havet lr nge sånt. vilket program gör du så i? :D hoppas du fatta ;)
svar - Picasa 3 använder jag mest. :)
antar att det är den här bilden du menar.. ?:)


lördag

hemma från berget, tare lugnt hela kvällen. tillbaka dit imorgon, peaaaaaaace.
/ bella
.

lördag


klockan är 00:50 och jag borde sova för längesen.. ska ju upp 8.. men aja, lever väl. ska till berget då, men nu ska jag ladda hem några låtar, sen ska jag sova! peace.
/ bella.

fredag

sitter hos malin nu såhär efter skolan. eller okej, jag slutade för MÅÅÅÅNGA timmar sedan, haha.. men skolan sög, först hade jag matte, sov igenom hela lektionen typ, va ner och kolla min rygg. fick ngn salva och sen köpte jag macka, drog iväg till idrotten, fick inte vara med pga ryggen. men känns mycket bättre nu. aja, sen va det kek. hade inbillat mig att det skulle va godare än va det va.. så drack mest mjölk <3 haha.. men iaf, sen hade vi sven, jag danno & victor själv... haha + thee aaaazum emma. och vi fick välja vad vi vela göra idag, så vi valde film, titta på någon skräck/thriller, riktigt bra är den.. haha. men sen drog jag ner, hämta datorn och gick och köpte en festis, in på lektion, men det visade sig att jag inte behövde datajäveln, behövde den inget alls idag, MEN LIKFÖRBANNAT SÅ SLÄPA JAG PÅ DEN TILL SKOLAN, så ovärt.. aja, skrev nå papper, sen sluta vi. tog hammarby bussen upp till torino så jag slapp gå.. haha, lazy. men sen rulla livet på sisådär.. pappa skjutsa mig till malin för ngn timme sen, så nu sitter jag här och nördar med henne. ska spela lite nu, berg1 imorgon. chiilllll alltsååå! peace.
/ Bella.
långt inlägg... drygt att skriva dudes

22:16 - torsdag

Ja, hemma från berget. Det va väl okey, dock va railsen hackiga, sög totalt det! Men i varje fall är jag hemma nu. Ska ta något att äta, sen kila in i duschen, sen sova till älskade tvn. Så, pussssheiii!
/ Bella.
Foto: Philip Östlund.

torsdag

Somna typ astidigt igår, runt 12 någon gång somna jag. och för mig är det iaf tidigt, haha.. men iaf, sen väckte mamma mig 6, men kom på att jag hade sovmorgon, så gick upp halv 8, drog på mig kläder och lite så, tog mina saker och drog ut till bussen. men min buss va sen som vanligt, så jag och emma missa den andra, så då drog vi oss hem till henne, käka och lite så. sen drog vi ut till nästa buss, kom till skolan och jag gjorde klart min tröja, heeeeeerligt! sen nu har vi svenska och eftersom BARA jag i hela klassen ska ha dator med mig på alla lektioner, så kommer nog det uppdateras mer nuför tiden ;) haha. men ivarje fall så gör vi något manus grejs nu, ska äta om en halvtimme, julbord på skolan. haha, jag daniela, emma & danno kommer väl tjocka as usually. sen efteråt har vi so, seeeeeeegt. sen engelska, sen slutar vi äntligen.. efter skolan drar jag mig till kungsberget, skiiiiing. så uppdaterar nog inte förrän ikv kanske ;) annars imorgon :)
puss!
/ Bella.


onsdag

Nu är äntligen bloggen klar.
Låter den se ut såhär nu, hoppas ni gillar't.
Men nu ska jag gå upp och ta ett bad, sen vet inte jag.
Peaaaaaacehey.

ny blogg.

Pga vill ha helt nytt just nu, börja om allt!

Hej, jag heter Bella Olsson och bor i Sandviken, Vallhov. Jag går 8an för andra gången. Ska igentligen gå 9an i år, men gick om 8an pga mina egna andledningar, vill inte ta upp det här. Kanske kommer fram med tiden, vem vet? Jaja, haft en massa bloggar och jag vet inte om ni redan vet vem jag är osv. Men kanske har fler bloggläsare nu? Aja! Jag har en mamma, pappa & bror. Mamma heter Pernilla Persson och jobbar på hotel i Gävle, Clarion Choise Hotel. vi har våra bråk och tjaffs, säger fel saker till varandra osv. Men jag älskar henne endå och det vet hon. Min pappa heter Hans-Gunnar Olsson, Hansa med andra ord som jobbar på vanligaste stället i Sandviken, Sandvik.. Vi kan också ha våra tjaffs, men för oss så slutar det sällan dåligt. Vi reder oftast ut allt. Men det är i stort sätt han som hjälper mig med allt, skolan, skidor, vänner, allt. Hjälper mig igenom det jag behöver hjälp till. Sen har jag ju en bror.. Kim Olsson, vi har ju haft det upp och ner verkligen, men just nu går det bra för honom och jag kan inte vara stoltare. Sen har vi en hund också, världen sötaste Kajsa! Vet inte mer vad jag har att säga, jag är 15 år och älskar skidor. Världens bästa vänner har jag också, iaf dom som är närmast! Har lite min egen stil också, inget märkvärdigt. Många som har lite sisådär stora kläder osv, bara chill! Aja, peace hey.

/ Bella Olsson.


RSS 2.0