viktigast av allt är att du är lycklig

HEEEEEEEEEEEY.
jag är hemma och har haft det aaaazum! orkar inte berätta nu, för jag ska nog ta och fixa mig så far jag och bella ut på stan lite, försöker träffa nå folk eller så. hon sover hos mig inatt, jag far till skolan och hon sover vidare.
men uppdaterar mer l8er!
HÖRS!
en bild från chill i parken!

09:02 - nu åker vi till lofsdalen, syns om ca vecka!


lofsdalen imorgon bitti - ingen uppdatering på ett tag

röjde igår, nu sitter vi och käkar frukost med hennes familj och jag älskar verkligen hennes mamma! åååh, så himla skön! " justin bäver, har kulorna växt ut på han så han fått mörkare röst eller? "
HAHAHA jag vill lägga mig ner och garva. men ska snart fara till bussen, hem packa och stoppa in allt i bilen, sen tillbaka hit och far till LOFSDALEN <3
kommer inte ha nå internet, så uppdaterar troligen ingenting, kanske från mobilen.
men har även köpt ny hjälm, vill inte ha den!!! en vit quicksilver med blå text... passar inte min jacka så kommer köra i hoodie...
HÖRS!

i don't mind spending everyday with you

fixat och trixat lite med bloggen, får se ut såhär medans jag är i kära lofsdalen!
imorgon ska jag till skolan, sen nå kyrkgrejs för att jag snart ska döpa mig.. sen blire vidare hem trorja? sen blire paaaarty me bells! hon fyller även på lördagen, men då måste vi tar lugnt eftersom på söndagen far vi till lofsdalen tidigt! kommer bli suuuper!
HÖRS

for my lover

fixat lite me bloggen och mer blir det senare! men nu ska jag och bella ha ett liv, eftersom hon kom hit endå, CHILL!
höres.

hard to save a life

det gör ont, så himmelskt ont. igår tänkte jag på dig.
idag tänker jag på dig och imorgon kommer jag tänka
på dig. för du finns i mina tankar varje dag. vissa
dagar mer eller mindre än andra, men du finns där.
jag saknar dig så himla mycket, vill bara se dig växa
upp här, samtidigt som mig. se dig skratta, se dig le.
den sista tiden, dom där månaderna när du va sjuk
va det svårt att tro på ditt leénde, det såg inte äkta ut.
och det tänker jag på än idag, det är det som sitter
som mest, att jag aldrig hann se ett riktigt leénde
innan du lämna oss här, lämna mig själv. jag vill bara
ha dig här igen, krama om dig och gråta på din axel.
be dig att aldrig försvinna från mig igen. men tårarna
får rinna när jag sitter i min säng och lyssnar på musik.
jag hatar att vara utan dig, det är det värsta jag någonsin
varit eller kommer vara med om känns det just nu.
jag behöver dig, mer än något annat. du va en riktig
ängel, en underbar person som jag knappt kan förstå
varför, varför du? så snäll, gjorde aldrig något fel och va
så himla duktig på allt, varför du? jag hatar att vara utan dig.
/ Din bästavän.

i wait for you

sjuk, hade sån magverk och mådde illa imorse så att jag knappt kunde stå - mensverk trorja.
och bella kommer heller inte hit, det här blir en kass dag! aja, ska ner och äta frukost, sen får vi väl se hur bra min update blir idag.. med tanke på min ork!
HÖRS

Take time 2 realize

ja, det är ju som vanligt skit tråkigt att höra om min skoldag och vad jag gjort...
men jaja..
sovmorgon till 10 i 10 hade musik i 30 min
sen hemkunskap med min gamla klass, så kila iväg för att ha det med dom, vilket fick mig nästan att gråta, skönt att vara med dom igen och så satans roligt så tårarna nästan rann på mig! min grupp fick även -MVG och bästa gruppen den dagen! skönt att höra för mig vill ja lova.
sedan hade vi teknik 8an, eftersom min klass är med och tävlar. vi ska snart fara till bolänge och tävla.. så tidinigen va och interljuva oss idag, grymt!
sen sluta jag faktiskt.. tog bussen hem, va hemma i typ en halvtimme, prata skype me philip och ante, sen for ja på möte i skolan, det kändes inte bra alls!
kom massa svordommar och klagomål ur min mun, va bara några sekunder från att drömma ut stolen och sparka iväg den och gå ut, men då skulle bara saken bli värre så försökte lugna ner mig. aja, sen efter for vi ut till min farmor, saknat henne som tusan!
sen nu på kvällen så va jag med ebba, vi for in till centrum, träffa moppepojkarna och lite sånt, härligt! sen fick vi skjuts till bussen och nu sitter jag här. äter äpple och mår inte så bra, känns som något spänner i huvudet på mig, ska nog ta och lägga mig ner och vila lite, till någon film tills jag somnar, hör av mig imorgon!

HÖRS!

drygt långt inlägg, men ni fick en bild iaf, trots att jag hatar den!

Better than you

Sitter i köket och nyss ätit klart nu, ska nu ladda in lite musik på mobilen och redan fara till skolan. Efter skolan ska jag va med bella, eftersom det hände lite saker igår som fick mig att nästan flippa ur, va nära att mobilen eller datorn åkte i väggen. Men iaf, gick ut och gick ist. Men hon kommer till mig efter skolan, aja måste kila nu, HÖRS!

you're fucking perfect

" du kan få mycket bättre än han, han är inte ens värd dig. du kan nästan peka ut vilken kille här i närheten som helst som ger dig den kärlek du är värd " - MEN FUCK THAT! visst, klart det är kul att höra. Men jag styr inte över mina känslor, precis som att ni inte gör det? Förstår verkligen inte på mig varför ni säger så, det får mig inte ändra mig. Jag tycker om honom, för mycket ibland.. Det är svårt att ta bort tankarna från det. Jag önskar ibland att jag aldrig ens lärt känna honom och vissa stunder gråter jag mig andlös för att jag förstår inte hur jag någonsin skulle klara mig utan honom. Jag klarade mig i 14 år minst och varför skulle jag inte klara mig nu? Jag trevar fram och tillbaka bland stanna och gå vidare, lämnar jag honom så ångrar jag mig och gråter timmar, dagar, veckor, månader och kanske åri sträck. Stannar jag så sårar jag oss båda samtidigt som jag gör oss glada.. Jag är trött på skiten men vågar inte göra förändringar utan att det slutar med honom vid min sida. Allt gammal håller kvar mig i något jag lämnat..

café deli

Ja som sagt, sitter på café deli med plopp och käkar kladd kaka och dricker cola, mysigt! Nu ska vi in på gallerian och titta lite på kläder och sisådär! HÖRS

You seem to be worried about me

Drar till skolan om 10 min, jobbigt nog! Känner mig as seg, men är jag inte i skolan blire inge fjällen nästa vecka.. Så jag måste till helvetet! Men nu ska jag käka klart min blåbärsyogurt! HÖRS

Turn you on

Nyss varit och solat och nu färgar bella håret på mig! Juste, vart på konfa imorse också, medans va bella ensam hemma hos mig och hon storstäda mitt rum, världsbäst! hihi. HÖRES!

The last song

Haft en aaazum dag med bella! Haha och träffa malin och ebba på bussen och garva seriöst sönder oss. Haha Fyfan va roligt det va! Aja, sen träffa vi även jim och antonio. Tog 11 bussen hem eftersom det är sista bussen förutom kvart över två bussen, men det orka ju inte vi.. Så for hem, satt vid datorn ett tag sen ringde jag Philip och prata ett tag, skönt som bara den! Nu ligger jag och bella i min säng och tittar på the last song, finns ingen bättre film. Sett den 23 gånger nu, underbar! Aja, HÖRES!

girls just wanna have fun


beautiful love


is this what it feels like without your love

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone
You know that i love you and i love you enough to let you go


gå härifrån

somna runt 5, vankna runt 12 - liver äger
fortfarande så irriterad att jag skulle kunna döda någon, men bella gör de bättre!
nu ska jag ner och få pengar av mamma, sen åker brillorna på och lite siså så drar jag och bella iväg till solariumet, skönt dudes!
fast nu ska vi ut en sväng först så vi får facka ur lite i några minuter på idiotasss!
HÖRES

aggrobella

Sitter me bella här i min säng och skaaaaaaaajjjpar me två nördar vid namn Jonas & Ante. Världens roligaste och bästa pojkar just nu! Och bellsi är bäst, nyss varit ut och dampat av mig litegrann fan! har varken ork till någe nu, HÖRS!
/ bellis.
gammal bild från några år tillbaka.. hehe

hehe.. såhär 14 år


i know i've been a foul since you've been gone

JAG LEVER TROTS ALLT!
fyfan va jag verkligen är trött på allt.. haha aja, det fixar väl sig. drog tidigare från skolan, orka inte va kvar. mötte bella på stan så kila vi till min mamis jobb. men hon skulle möta oss senare, så vi drog ner på stan och kika runt lite. sen när mamma kom köpe jag ett par lila converse och ett lila randigt linne och 5 par strumpor. sen åkte mamma hem och vi till bella.
nu ska vi strax fara till mig och chilla järnet ikv trorja, om vi inte drar ut på äventyr i valbo ikv, vi får la se!
HÖRS!

You're in my heart just like a tatto

Jag hade en dröm inatt, jag drömde om stjärnor. Stjärnor högt där uppe som jag kunde ta på, när jag vaknade kom jag på att jag hade drömt om mina vänner. Det spelar ingen roll om ni bor 100 mil ifrån mig eller 100 meter ifrån mig, ni är bäst och jag tackar er för att ni är ni, bråk kommer och bråk går. Vissa har jag tappat och vissa står alltid kvar. Vissa är man mindre nära än andra. Vissa umgås man mindre med än andra. Vissa får en gråta, skratta eller bara le. Men det spelar ingen roll, för allt är minnen och jag älskar det. Dagar kommer, dagar går men minnen består. Minnen blir till sekunder, minuter, timmar, dagar, månader och år. Genom tuffa tider, genom hårda tider, genom bra tider, genom allt så finns jag här. Jag vänder mig tillbaka och jag gråter en stund, sen torkar jag tårarna och lägger en tanke på dom underbara vänner jag har. Det har gått upp och ner för mig precis som det gjort det för er, livet är en bergochdalbana och vissa svängar, nerfarter och uppfarter får en gråta och vissa får en skratta. Allt jag ville få ut egentligen va att, jag älskar er alla mina vänner.♥

be your self

Sitter och skajpar med ett gäng pojkar och bella har nyss dragit hem. Idag har jag dött och slutat på sjukhuset. Orkar inte förklara nu, ska göra annat. HÖRS!

sliten tjej

aka bellaolsson.
nämner random saker sen bäddar jag min säng och sover sköööönt!
- mitt lol acc är bannat till efter tolv.
- jag borde sova nu, men fastnat här
- känner mig helt slut i hela kroppen
- tröttnat på exakt allt, allt känns verkligen onödigt
- ska till kungs hela dagen imorgon, men har inte humör för de
- vill verkligen bara ha sommmmar nu!
- ska sova nu, pussarpåer!

i do anything to make him stay

Kommit hem från skolan nyligen, just nu sitter jag och dunkar musik och är sugen på glass, men den åt min bror upp igår... iaf den smaken jag vela ha :( Hallonlakris <3 hehe...
men  ska kanske dra och titta på handrail snart på Jonas & Jonas.. haha, Emma följer med, men ne nu är jag hungrig, peaceooooooout!

Outfit

Brottom, så far vill skolan nu! Peacehey!

everything

Promise me to think of us, as a time so wonderful.
Promise me to think of us, still bright, still colourful.
Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed.

sommarjacka..

Tjaaaaaaaaaalol.
va på skolan och gick på 1 och en halv lektion, sen skulle jag till tandläkarnnn. va hem och hämta bella imellanåt, sen for vi till tandläkarn, sen efter så drog vi ner på stan, jag mamma & bellsi. trevligt! men mami glömde plånboken hemma :( haha... men hitta iaf en ny jacka, dock ska jag ha den som sommarjacka =) men skitsnygg tyckte ja!!!! :D hehe, inlove! nu ska vi ut och fota lite, pussheiii!
/bells.
bild på min nya kärlek!
som jag hoppas på att mamma köper nu o.O annars dödens!

Sleeping sickness

Hej. Suger på blogga nu jag vet.. Men umgås med bella hela tiden, vi börja även lira LOL igår, hon tröttna snabbt och stängde ner allt, haha.. but i keept on playing! :d Aja, nu ligger hon uppe och sover i min säng, jag äter frukost och ska snart ut till bussen, sen skolan och ha en lektion -.- sen tandläkaren.. Annars får jag inte åka till fjällen om 2 veckor. Men nu ska jag göra annat, peacehey!:)

if i could, i would.

Nu vill jag verkligen bara packa väskan, sätta mig på tåget och åka till dig, aldrig mer åka hem.

Maybe i love you enough to walk away

- i'm doing this for you, just like always..

svara!!!!

ska jag lägga ner bloggen?

helps me sleep


high way to hell

Sitter och äter frukost nu. Ska snart borsta tänderna sen far jag ut vill bussen, 3 lektioner idag sen umgås med bella, idag blire röja som fan!!! :d puss.

just like that

Ligger i sängen och har nyss lagt ner datorn på golvet. Vela egentligen ladda hem en film och kika på innan jag skulle sova. Men sket sig. Aja, nu ska jag smsa med världens bästa pojke som jag inte nämner namn på, hihihihi! Nu ska jag fortsätta smsa och dissa er till imorgon bitti! Puss.

When my world is fallin' apart

Bella drog hem för 45 min sen.. Nu ligger jag i min säng och pratar skype med carl och andreas. Carl sitter och spelar gitarr så jag snart börjar grina, det är ju underbart va duktig han är och sjunga kan han också, vilket gör det ännu bättre! Men nu ska jag nog äta något, sen försöka slå mig i huvudet så jag somnar.. Puss!

chilliiiin'

chillar jäääääääärn1 me bella och sen även tobbi i skypppeeeeeeeee! peaceaooooout.
/ bellaa

if you step up, i step up to.

Hejjjjjjj. Sitter nä dricker oboy nu, nyss fixat mig och ska fara till skolan. Skönt med sovmorgon :) sen kanske de blir kungs idag efter skolan... Om jag orkar med andra ord, Inte vart på taggad igår och martin ska inte dit... Aja peacehey!

i feel

you know that i love you so, maybe i love you enough to let you go..
Remember all the things we wanted, now all our memories they're haunted and I want you to know you couldn't have loved me better. Looking at you makes it harder, but I know that you'll find another that doesn't always make you want to cry. You can't make it feel right when you know that it's wrong. I'm already gone, already gone.. There's no moving on so I'm already gone.

Raise your glas!

Tjaaaa. Chill med sovmorgon och nu ska jag bara till skolan och ha möte, sen slutar jag! Efter möter jag bella på rese och sedan träffas vi malin någonstans. Vet int vad vi hittar på, men något skoj blire ju! peacepuss.

film - gn!



true story


everything inside me screams no

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the start!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less is working, yeah
'Cause everything inside me screams
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the start!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Yes, no's, egos, fake shows, like BOOM,
Just go and leave me alone!
Real talk, real life, good luck, goodnight,
With a smile, that's my home!
That's my home, no...

No, no, no, no, no...
Don't lose who you are in the blur of the start!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
yeah yeah yeah

försöker nöta in låten ist för att låta tårarna vinna just nu.. usch va jag hatar det här!

En bild som gör dig glad.

En bild på mig och min Allrabästavän. Vi umgås aldrig mer, men träffas varje dag. Det är lite roligt att vi har kännt varandra i 8 år och gått på samma skola i 6 år, men aldrig fått gått i samma klass förrän i år? Haha eller, ja jag är ju ett år äldre än henne. Men endå har vi alltid hållt ihop när vi inte gått i samma klass, umgicks jäääämt! men sommaren 10 gled vi ifrån varandra, men endå så är jag så glad. Att vi fortfarande är vänner, jag kan prata med henne om ALLT fortfarande! kan verkligen berätta allt fortfarande idag, vi umgås i skolan mycket. men även någon gång iblant utanför skolan, men alldeles för sällan känns de som.. Men det är endå skönt att vi fortfarande är vänner trots allt!

what do we know?

fått frågor om jag röker, och NEJ DET GÖR JAG INTE!!!! håller i en kompis cigg där bara! :) kan hålla med om att det ser ut som jag röker, även med tanke på hur jag håller i den osv. men jag röker inte!! :)

heeeeeeysan! vars ingen skola, vakna när den enda lektionen va nästan slut och efter de skulle vi bara titta teater, så jag orka inte ta bussen in. så åkte till kungsberget ist, dock själv.. men solen sken och det va as sköööönt! nu kom jag hem för en stund sen, ska gå ner och käka tacos nu. slänger nog upp någon bild senare, peaceheyyyy!
/ bellis.

i never wanna lose you


I can do it better

Chillkläder på, känner mig int så bra idag.. Nu ligger jag och äter panpizza och dricker hallonsoda. Bara chilla idag trorja? Kanske far ja vill Donken senare.. :)puss

jag vill leva nu

Godmorgon! För mig är klockan 06:24 och jag äter frukost.. Segt att gå upp, men äter nu flingor och yogurt med ett glas oboy breve. Nu har jag lite brott, så bloggar kanske inget mer innan skolan, pusssssss!

stand by me

Ligger vaken fast jag borde sova för flera timmar sen.. Klockan är 02:09 och ja ska upp 6? Duktigt, nejtack.. Men iaf, ska väl försöka nu.. Gonatt. Puss. Snesträck bella.

Sleeping sickness

Som ni ser äter jag frukost, dåligt av mig att ta cola till flingor, men vars så sugen! Haha, men efter det här ska Jag fixa mig sen kanske möta bella? Eller så kommer hon hit.. Men nu ska Jag äta upp min frukost och lyssna på sommar låtar!! Puss.

Keep me in your heart forever

Klockan är alldeles för mycket och jag borde sova.. Men det har hänt på mycket idag, så tankarna har snurrat runt och har förfarande svårt att förstå det mesta.. Men aja, ska sova nu. Iaf försöka! Puss.

jag kanske inte säger de så ofta

Jag sitter här med låtar som påminner om dig, jag vill bara sätta mig på tåget och fara till dig nu, stå där framför dig.. se hur du reagerar, vad skulle du göra? skulle du gå därifrån eller skulle du gå fram till mig? skulle du krama mig eller skulle du fråga surt vad jag gjorde där? jag vill verkligen bara veta hur allt skulle vara om jag vore hos dig istället för här. jag tänker aldrig ge upp dig, fast du har försvunnit. även om det är över nu, så finns du kvar här med mig på något sätt. förr hade jag gamla sms, bilder och sånt som fick mig må bra för stunden. men nu är allt borta, jag trevar mig fram för att klara igenom dagen. övertalar mig varje dag att det blir bra, men det börjar kännas helvete utan dig. jag borde inte titta tillbaka, men jag kan inte sluta. jag kan inte förstå att vi står här idag, med tanke på allt vi sagt, så mycket som vi lovat du och jag. förr när jag läste dina sms kunde jag höra din röst säga det, men nu hör jag ingenting alls. jag vill så jävla gärna höra din röst igen, höra ditt skratt och se ditt leénde.. det känns förjävligt utan dig, hoppas du vet de. det förvånar mig hur jag kan vara så tyst och inte förklarat vad jag vill säga, vad jag vill att du ska veta.. men du borde veta hur jag är, det va iaf vad jag trodde. jag förstörde allt med tre dumma ord och skuldkänslorna blir ju bara större.. glöm aldrig att jag älskar dig. det här är ditt val, du som valde att det ska vara så som det är. jag hatar att veta att du inte mår bra, jag hatar att inte få vara där med dig, hålla om dig och pussa på dig. jag hatar att det är som det är och jag hatar att jag älskar dig. vars jag än går eller vad jag än gör, så finns du i tankarna. när jag ska föreställa mig något, så kommer du upp. det går inte en dag utan att du finns i mina tankar, och det kan jag sätta mitt liv på.

She like's to party

Tjohejs, hann inte uppdatera tidigare? Trots att jag va hem en stund.. Aja, pappa hämta mig hos monne så åkte jag och han och köpte pizza, men orka inte äta så mycket, verkligen inte sugen på pizza nu för tiden.. ;o haha.. Så sen sprang jag upp, hade 20 min på mig att fixa mig.. Platta håret, sminka mig, byta om.. Så det va bara skynda sig. Sen kom sebelius och hämta mig, sen åkte vi till högbo med hög musik och alla sjöng! Haha som alltid! Sen i högbo grilla vi, drack, några galningar åkte pulka i en backe, och ja pulka åkte dom bara inte.. Haha! Och musiken va hög, hur roligt som helst! Sen nu för ett tag sen skjutsa sebelius hem mig, monne, svensson och john. Alla andra är nog kvar, men jag vela även hem i tid idag, ta det lugnt lite :) så nu har jag gjort nudlar samtidigt som jag skrivit det här och ska ta ett glas cola och kakor med mig upp :) puss! /Bella.

unbelievable

- kobojsarna
JAG OCH MONIKA MÅSTE LÄRA OSS DEN!! ikv ska vi åka epa igen, fast vi stannar sedan i högbo och röjjer, vilket vi gjorde igår också! sjukt roligt hade vi, men nu ska jag och monne nog ut lite snabbt,  sen ska vi runt överallt och fixa lite.. haha! men update kommer nog inte förrän imorgon eller ikv! puss.
/bellis.

Och det här säger mycket av min och Monnes sommar!


i still remember

sitter hos monne nu, kom hem för många timmar sen, men vi har käkat nudlar, druckit oboy och nördat dator.. nu är klockan halv 6 och vi borde faktiskt sova... :( haha, kul har vi nå haft ikv iaf!
men endå, livet suuuuuger, jaaa drar!
/bella.

Facelook typ? Haha..

Bloggar från mobilen just nu, hoppas allt blir rätt? Aja, sitter och väntar på att mamma ska komma in med mina jeans och någon sweet tall tee tror ja jag ska ha.. Sen far jag till donken och möter monika där, sen jävlar röjjer vi ikv!! Höres senare eller imorgon! Puss. /Bella.

En bild från i somras.

Den här bilden va den första jag fick å tänka på när jag tänkte på ordet "Sommar".

En bild på en tid du saknar.

Sommaren 10 & speciellt resan till min stuga i Jämtland med min kära vän Ebba!

tuff brud i lyxförpackning

Tjoooooohejs.
Vaken och pigg? Njaa... Ska nog ta och klä på mig och gå och tvätta ansiktet och sedan käka god frukost eller något.. Haha, sen blire nog chilla tills ikv, då ska jag ut med monne och röja som satan!
Puss.
/ bella.

drömmarna sa "det är du".

Mår illa. Ont. Vill dö. Deppar med deppmusik. Det är varmt på mitt rum. Nu får jag ner och hämtar ett glas cola. Chillar med någon film tills jag somnar!
Kommer säkert nå depp inlägg senare, förvånar mig inte.. Förlåt för att jag varit så nere dom senaste dagarna eller ja, till och med veckorna. Ledsen bloggläsare!
Men ja, livet är inte enkelt och vissa gåtor är allt för svåra!
Puss.
/ Bellis.

Du snurrar min värld

Sitter och lyssnar på svensk rap.. Haha konstigt nog! Men sitter även i köket och pratat lite strunt med mamma ;) haha, lite småkomiskt.. Men tur att hon förstår iblant! Fast just nu är hon jätte sur över att hon fick fel doktor idag, hon fick en som inte fatta vad hon sa och blev jätte sur.. Haha! Men nu vars hon sur på sitt jobb, alltså haha! Men nu ska jag klä på mig och fara till kungsberge, eftersom martin redan fått adhd för att jag inte svara i morse utan sov när vi skulle vill kb (a) haha! Så nu har han ringt och dampat på mig på det är lika gärna att fara dit! Pusspeace. /Bella.

When it's about love it's never to late.

You've been good, busier then ever. You gave me roses, and I left them there to die. So this is me swallowing my pride. Standing in front of you, saying i'm sorry for that night. And I go back to december all the time. These days, I haven't been sleeping. Staying up, playing back myself leaving. When your birthday passed and I didn't call.. But after all this time I realized I love you. And the cold came, the dark days when fear crept into my mind. You gave me all your love and all I gave you was goodbye... It turns out freedom ain't nothing but missing you. Wishing i'd realized what I had when you were mine.. I go back to december, turn around and make it alright.. But if we loved again I swear I'd love you right.

gonatt

Letters to Juliet & hallonsoda, sen borsta gaddarna och sova, imorgon åker jag skidor med Lank! Peace.

sometimes when..


i still think of u

Sitter hemma hos min pärla Emma. Sitter och lyssnar på musik medans hon är i duschen, när hon kommer ut ska jag höra med henne om vi kan baka kladdkaka (a) heheheh. aja, uppdaterar mer senare, puss! blir väl donken ikv.. pusss!
/Bella.

sparks fly

You told me you loved me so why did you go away? But now I'll go sit on the floor wearing the clothes you love i wearing all that I know is that I don't know how to be something you miss. Never imagined we'd end like this. Your name, forever the name on my lips. And I keep up with our old friends just to ask them how you are. Hope it's nice where you are and I hope the sun shines and it's a beautiful day and something reminds you, you wish you had stayed. You can plan for a change in weather and town but I never planned on you changing your mind.

Drop everything now meet me in the pouring rain kiss me on the sidewalk take away the pain.


En person som alltid ställer upp för dig.


En bild på dina närmaste.


ingenting

Så många olika känslor som snurrar i mitt huvud nu, ingenstans att ta vägen, jag är ensam med mina tankar som vanligt. Men jag är inte förvånad, jag är van.. Jag står på samma ruta som för längesen, det va längesen jag kände ett framsteg i mitt liv, att jag faktiskt gjort något att vara stolt över.. Jag är en dålig människa och lyckas aldrig bättra mig..

you make my world so coulorfull


Lets go for a ride

Nyss: ute med min hund kajsa. Nu: nudlar. Sen: fixa mig och umgås med bella! Uppdaterar senare.

believe

Drog mig till gävle och umgicks med lisa och clarissa. Träffa även min söta vän bella lite snabbt. Men sen for jag, lisa och clarissa till lisa en stund. Sen clarissa hem och jag och lisa till valbo så kom först kalle, sen kom även jonas och challe och nörda med oss på donken. Sen efter ett tag drog lisa och så kom även isak då. Så följde isak, jonas, kalle och challe med mig ut till bussen och jonas gick och dryga precis bakom mig med piano på sin iphone och dryga.. Haha lagomt irriterad jag blev.. Sen kom iaf bussen, sa hejdå och gick på bussen och vet ni vad som händer då? JAG HÖLL PÅ RAMLA.. Som tur ramla jag inte, såg mer ut som jag gjorde de med mening kändes det som.. Iaf! Sen på rese kom jimmie och mötte upp mig, så hejja på honom sen tog jag bussen hem, ringde och prata med kalle i en timme och nu ligger jag här och kikar glee. Smsar med söta pojkar och ska snart sova! Gonatt :) puss. / Bella.

RSS 2.0