dadi told me this

haha ja, pappa berätta om några låtar jag bad han spela jämt när jag var mindre som jag just nu lyssnar sönder, verkligen äääälskar och känner igen dom! Bad jämt pappa sätta på dom här låtarna när vi satte oss i bilen. Och jag har börjat igen eftersom han hade lagt dom på en skiva och dunka jätte högt, så skrek jag " MEN DOM HÄR KÄNNER JAG IGEN " då berätta han, åååh vad dom är bra!
Lyssna!! Tror ganska många känner igen " The Hooters - 500 miles "

i can't wait

Idag har jag verkligen inte gjort nå mycket alls, vakna runt 11 av att mamma poppa hög musik och någon klippte gräset och ungar som skrek... vilket gjorde mig nå sjukt irriterad, så ja låg och sura en stund, sen upp och klädde på mig och gick ner och gjorde frukost. käka och satt ute i solen, skönt va de!
sen for jag upp och satte på mig bikini och gick ut och sola i någon timme, sen städade jag och nu har jag ätit, finns verkligen ingenting å göra.. vilket får mig sätta på musik coh tänka på Gällivare.. VILL TILLBAKA NU

det här tar verkligen kål på mig, jag hatar sandviken. folket kan vara helt underbara, dom mesta iaf. MEN DET HÄNDER VERKLIGEN INGENTING I SANDVIKEN! åhhhhhh... take me away from this

Just when I felt like giving up on us

Chest to chest, nose to nose, palm to palm.
We were always just that close
Wrist wrist, toe to toe
Lips that just felt like the inside of a rose
So how come when I reach out my fingers
It feels more than distance between us


like i know it would be

Sitter och äter min favoritfrukost, Sommarbär Yogurt med kelloks och torkade jordgubbar å hallon. looooveit ♥

Jaja, va ju i Gävle med syster min igår, Stig skjutsa dit oss. Sen gick vi där och hitta lite saker, jag kom hem med Två tjocktröjor, en kort som jag kan ha till shorts ty en grillkväll eller så? Och den är vit med rosa/blått märke. Sen även en lite längre knallrosa hoodie. Och Charline fick med sig jeans, bikini, trosor & tjocktröja. Sen träffa vi på Emma i sandviken, så for vi tre hem till Charlines lägenhet och så diska jag åt henne, vilket jag fick lite tillbaka över, underbart! ;) Sen tog vi varsin dricka och satte oss ute på balkongen och pratade ett tag tills Charlines pojke Johan kom hem. Då for vi till aga för att käka, men de va stängt, så Charline for till Maria och jag och Emma cykla till donken och käka, sen cykla jag hem därifrån vid 12, men försökte sova dirrekt, men de gick inte.. somna runt 3 likförbannat!
Aja, nu ska jag cykla med mamma till coop, hörs later!
Ska umgås med Emma idag också!

i got a reason for you to take me home

Sitter här och dricker Alvdeon på brustablett med vatten eftersom jag inte kan ta tabletter. ska snart kila upp och hämta lite saker sedan sätter jag mig på cykeln och far till coop, handlar yogurt och flingor. sen hem käka frukost så hämtar min syster mig och så far vi till gävle eller valbo för att handla lite, så hörs senare!!

Och about kvällen last night? Det spåra totalt, men hade rätt så jävla kul endå! Skratta har jag då verkligen gjort och eftersom jag va en av dom få som inte gjorde något fel så behövde jag inte vara rädd alls =) Ingen trimm på moppen eftersom jag inte har någon och va helt nykter, så jag hade jävligt kul medans alla andra var rädd! haha. men jag har världens bästavänner. loveuall!
sweet

when I'm feeling sad and grey can you make it stop

Fan va jag skrattar åt dig, något sjuk.. Att du tror jag är så dum att jag skulle gå på det där? Jag kanske inte är så jävla smart, men jag är heller inte så jävla dum. Ta dina saker, ta dina ord och allt du gett mig och gå din väg. Jag kommer ångra mig i slutändan, det gör jag jämt. För det är inte första gången det är såhär emellan oss, det här är litet om man gemför med allt vi gått igenom under 1,½ år. Men jag har tröttnat på ditt skitsnack, dina fram och tillbaka. Går jag min väg så gör jag fel, stannar jag så är det fel också. De stunder jag ska stanna och när du behandlar mig bra, är de stunder som håller som kortast. När du fått mig erkänna och fått allt du vill ha så hör du inte av dig förrän när du behöver de igen. Jag är trött på dig, men för svag för att lämna dig. Men just nu är jag stark, just nu mår jag bra och det tar mig iväg ifrån dig, vi hörs polarN!

För er som inte läst det där, DET BEHÖVER NI VERKLIGEN INTE NI INTE VILL. Men nåja! Just idag är jag stark, just idag mår jag bra! Så nu ska jag upp, höja volymen och låta musiken dunka medans jag bestämmer kläder, sen väntar jag in fru som hämtar mig så åker vi till högbo och träffar massa fina vänner!
Som jag skrev på facebook " ... och får väl se när jag kommer hem.. för jag ska ha det pretty damn fucking aaazum! pyss "

you aint gonna tie me down

Nyss tagit en dusch, nu ner till beachen med frun min, sen ikv blir det pardiiiiee! fira min kära vän som även är mitt ex, men nu är vi ju bra vänner så de e chill! Alexander! slänger upp en bild på han och mig bara för att :D haha pusshai!
/ bells.
hahhaa sött... haha

just like a tattoo

sleeping at bästaväns house tonight! tjohejs

ska tillbaka till boden igen trorja.. orkar inte sandviken
/ bellzor

söndag - mina fina vänner

hejsan.
nyss fixat mig och nu ska jag sätta i hörlurarna i öronen och ta min nya fina lila cykel ner till affären och handla. sen far jag till storvik och umgås med mina fina vänner. hörs!

you stole my heart and you're the one to blame

now it's just as you promise me that it would not be, i should never listen to you, now i'm hurt and you're happy
fuckfuckfuckfuckyou

försöker hjälpa till så mycket som möjligt här hemma just nu, inte gå ut och va för mig själv så mycket. bara för att lägga bort tankarna på dig, ta bort allt om dig ifrån mig.
men endå sitter jag här, saknar och längtar tillbaka till allt, känna din hand smeka min mage. eller känna dina händer runt min midja och dina läppar emot mina, jag älskar när du tittar på mig och ler, när du tittar in i mina ögon och skrattar, när du lyfter mig och går iväg, allt med dig.. jag har så svårt att förtränga det just nu, det är ett rent helvete, utan dig.. jag visste att det skulle bli såhär, även trots att du lovade att det inte skulle bli såhär, men nu sitter jag här själv och du skiter i mig. jag tar mina saker och går min väg, trots att jag inte vill..
på ett sätt förstår jag dig, men jag förstår inte hur du kunde lova så mycket, men inte hålla något.. jag som förklarade så jävla väl att jag inte vela ha de såhär..

answer

sofie om you're the reason why i smile:
varför åkte du hem från gällivare? :o
svar - självklart för att jag inte bor där? har ju som sagt bara vänner där.. sög ju lite att jag lära åka hem så tidigt.. men har ju bara bott hos kompisar och kan ju inte bo där hela tiden hur länge som helst, men jag hoppas och verkligen vill flytta dit när jag blir äldre, så jag hoppas på det bästa.


sofie om answer:
haha glömde skriva, varför så tidigt? du var väl där mycket längre förra gången? :)
svar - haha nja, jag har aldrig varit där förr. det här va min första gång jag varit där :)

6 foot 7 foot

- lil wayne ft. cory gunz
nu har jag laddat hem massa skön musik, kopplar mobilen till högtalarna på mitt rum och packar upp! sedan väntar jag in min fru, vet inte vad vi far ut på för mission ikv, men ska ringa tobban senare hade jag tänkt mig! sen även ante lillebror också.
men hörrreeeees!
slänger in bilder lite senare också, världens bästa vänner har jag!

you're the reason why i smile

nu är jag hemma från gällivare. OCH DET KÄNNS INTE BRA! jag hatar de!
men nåja, tågresa i 14 timmar. tog ett jävla bra tag innan jag lyckades somna.. i början så kunde jag inte sluta gråta eller få dåligt å andas, det känns verkligen inte bra att åka därifrån.. men nåja, nu är jag hemma. känns som att jag verkligen inte vill göra något, hatar sandviken! men jag måste ju.. nåja, skriver mer senare. idag ska jag umgås med min kära fru Malin, vet inte vad vi hittar på. men vi får väl se, kanske ska ut till farmor kommer det fram nu också.. dit å käka och fira, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG HATAR Å VARA HEMMA! vill tillbaka nu!!!!
Tobias, Ante, Philip, Olli & lite Agge, Tack för en underbar vecka!
Och Monika boox, tack för 2 underbara veckor tillsammans med dig, längtar tills du kommer hem så gällivareborna får komma hit och se sandviken! ♥

what are words

- if you really dont mean them when you say them...?

nu ska jag dö! orkar inte leva..... vill inte åka hem!!!!!!!!!! JAG VILL INTE :(
quitlife.
/bella.

you messed up, no about me, you messed up!

sitter vid dotan med ante, fast han ligger bakom i sängen och pratar me sin flickvän mojnikabjoox.
och jag är nå sjukt jävla irriterad! ska slå på en rulle snart, sen sovaaaaaa. umgås me folk imorgon, blir väl mission!

hörs

i never wanna go home

having a great  time in gällivare!

i like it when you smile, but i love when i'm the reason.

i wanna kiss you but i want it to much

Livet leker i Norriån typ.. Haha, men har packat allt nu. Det blir inge riksgränsen i helgen, det blir bara Gällivare. Men nu har vi packat allt och ska snart äta, sen åker vi till Gunnarsbyn eller va de nu va, där möter vi Elin, Monikas kusin. Så far vi till boden med henne efter att hon tittat på en kyrka i Gunnarsbyn eftersom hon ska gifta sig om någon månad eller vad de nu e? nåja. Idag ska vi till Boden iaf, sen Gällivare imorgon i think? Jag och Monika är rätt så sur på en viss klumpig kille. PEACE

Slänger upp två bilder från lite random tillfällen.


fuck aina jag kommer aldrig mer hem

igår chilla jag med ante och monne, gjorde kladdkaka och hade de FETT! sen for vi ut med brädorna, så sa ante att hans kusin skulle hämta han, men när bilen kommer så sitter tobban och tobbi i den, fysatan jag skrek för att jag va så förvånad, gick iväg osv.. fyfan va sinnes de va!!! så vi gled runt lite i bilen, sen spela vi lite fotboll, snacka och sånt. sen skjutsa dom oss till björns, så somna vi vid 6.. haha, jaja kanske riks på fredag med gäng1 <3 fysatan va nice!!!!
hörs när jag orkar uppdatera igen

de e lugnt de e lunch

chillar i norrland som satan, orkar inte uppdatera cuz' we're having a gr8 time in..... norrland!!! far lite överallt lite då och då, reser runt. men uppdaterar när ja kommer hem, om ca en och en halv månad!! hörs.

on the floor

Nu dunkar jag musik och ska packa i några timmar, sedan hämtar pappa mig så far vi till Monne. SEN IMORGON ÅKER JAG OCH MONIKA TILL BODEN!!! åååh så jag och hon längtat! Ska bli UNDERBART!! Men aja, hade skolavslutning idag iaf, bild här nere.. :) hatar att jag kisar med ögonen när det är sol!! fast det gör ju typ alla, men många kan försöka hålla sina öppna, men jag kan verkligen inte, eller ja.. jag kan, men då börjar jag gråta ist! :o haha aja. sen åkte jag traktorsläp med älskade 9B <3 dunka musik, skrek och hade jävligt roligt! sen tillbaka till skolan, prata och åt smörgåstårta. sen kom papi och hämta mig och eftersom jag itne tyckte om min smörgåstårta så käka vi donken.. haha tjockt. aja, sen nu ska jag packa som sagt, snart far jag!!!!!
åh vad det ska bli skönt!
hoers l8er.
ALLA KAN GÄRNA KOMMENTERA MED ERA BLOGGAR, HAR INGA BLOGGAR KVAR.. datorn e tillbaka på skolan nu, min är fortfarnade på lagning... great.

put your hands up to the sun!

Musiken är hög, nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig inför kvällen med niorna, DET KOMMER BLI AAAAZUM!
bilder osv kommer senare!
HÖRES!
bild på mig och malin från igår kan ni få då

this is all so crazy

va till storvik med malin, sen in till viken igen. träffat massa folk hela kvällen, men sluta med att jag satt på donken med malin, alexander, jonte, anton & erik. sen for vi hem förbi mig, sen nu åkte dom hem typ nyss, nu ska jag nog slå på någon film, sedan sova.
hörs

jag kan inte prata med dig när du tittar bort

tjohejs. prata nyss med ante och flera andra i tlf.. haha, nu väntar jag på malin, vet inte vad vi hittar på :) men vi hörs senare blöggen!

stand up before you hit the ground

va med min bästavän emma lite på stan här i döviken, vi gjorde absolut ingenting, tog 11 bussen hem, nu sitter jag här och vill sova.. så godnatt!

feels so close

va och käka monroes med familjen, sen till affären och köpte hårfärg, så kom stoffe och jesper som kom med epan. sen färga jag håret på mig själv, som jag oftast gör själv. nu sitter jag här, va ut en sväng nyss. nu ska jag fixa mig, sen hem till emma. så ska vi va med daniela, vet inte vad mer som händer. men det blir kul som vanligt! aja, nu ska jag fixa mig. puss!! :)
lite mörkare än sådär har jag just nu, men det där är en 2-3 år gamma bild! aja, hörs!:)
NÖJD ÄR JAG!

i never wanna lose you

Jag kan knappt fatta det, om en vecka så är jag påväg till Gällivare, om en jävla vecka.. Så som jag tjatat och viljat. varenda lov har jag hoppats och tjatat sen före vinterlovet. Och före det även, men då var jag inte lika seriös, då vela jag bara dit och se efter och lite så, det va inte lika speciellt att jag lära åka dit, ni förstår? Och sen gick det ett halvår/ett år och jag börja prata med dom därifrån igen, Ante & Philip speciellt.

Jag kunde gråta som en tok, slå mitt huvud in i en vägg, slå händerna på stenväggar och skada mig själv medvetet för att jag vart så sur, jag vela dit och ingen annan stans. Men mina föräldrar kom på bortförklarningar för att jag inte skulle dit, för att dom inte orkar hålla på tjaffsa eftersom det är 100 mil. Det är ju inte lätt att skicka iväg sin 15åriga flicka (som jag var då) iväg till gällivare själv med några hon aldrig träffat, några hon bara pratat tlf med, på msn, skype och webbat och sånt.

Så trots mitt tjat, mitt skrik och alla bråk om att jag vela dit så nu fick jag ett samtal av min vän Monika och hon skulle dit samma vecka som skolavslutningen och jag fick följa med, jag blev varm i hela kroppen vela skrika tills jag inte kunde andas, det ska bli så satans skönt att komma härifrån, att få slippa Sandviken och äntligen träffa alla från Gällivare.

Nu sitter jag här, längtar och vill spola fram tiden. Jag ska till gällivare om exakt en vecka, då kanske jag redan är där, sitter i bilen med Monika, vi båda är helt galna av det här, att vi ska få åka dit! Hon har varit där förr en gång, men hon är endå lika taggad som jag! JAG VILL DIT NU!

om en vecka, då jävlar ni!
puss♥

answer

Anonym om hot hot hot:
är du och killen tillsammans än? har inte sett nånting om honom på bloggen på länge nu!! :o
svar - Nej, det tog slut mellan mig och Wictor i förrgår för 3 gången gilt.

with all my problems

kom hem från storvik nyss, nu ska jag sova skönt.
hörs om ett år eller så? nerå.
men ska sova med min söta hund nu, ghoooodnight!

you make me wanna run away and get married

tjooooohejs!
sov hos rasmus med folk inatt, skönt! vi hade askul hela kvällen och jag kan fortfarande inte förstå, OM EN VECKA ÅKER JAG TILL GÄLLIVARE!!!!!!!! HELT SINNESJUKT VAD JAG ÄR TAGGAD!!!
hahahah!
men nåja, nu är jag och emma hos mig och tar det lite lugnt med dricka, vi ska snart ta bussen ut till storvik och dricka och grilla med lite folk och bara ha det mysigt! men nu ska jag packa lite annat, pusshäj!
bloggläsare <3

Because of you I´m living my dreams

I wish I cleaned up months ago
So no one ever got to tell me that I told you so, you know
Cos´everybody wants to feel a little smarter than you
I was against it, now I´m a part of it too
I´m sorry I never meant to bum you out
Now I´m coming over only trying to calm you down
I never pictured life like this they tell me life´s a bitch
And I say I agree
Thank you, for giving me the strength I need
I hope you know what you did for me
I admit it, I´m proud to say
Because of you I´m living my dreams
Happy I did it cos´I could travel around And
See places, meet people, they took me seriously
Instead of walking right past like I didn´t exist
It feels so close to being over
I know it´s gonna stop before I get to where I wanna
And that scares me, but on the other hand
I had a blast coming this far, I love it man
I wouldn´t trade my experience for nothing
Thank you for making me feel like a something
I´ve met great people on the way, shout out to everyone
Who took me in and made me feel welcome
Congratulations on all your success
And building up hope for the rest of us, best of luck
Thank you, for giving me the strength I need
I hope you know what you did for me
I admit it, I´m proud to say



you seem to wanna hurt me

va till valbo med mamma och pappa, först hitta jag verkligen INGENTING!! åååh, fick panik. sen hitta jag en klänning på bikbok och skor på skohuset.
så bilden här nere, så ska jag se ut på skolavslutningen! hihih. sen for jag å sola med min bästavän nyss, måste fixa bränna!!! haha, nåja. nu ska jag bara ta det lugnt, sova snart trorja.. hörs!
klänning - bikbok
skor - skohuset / by kenza

sitting down here, boy you can se me

sov inte kvar i MHF stugan med min klass igår som sagt, men hoppas dom hade det underbart! dock va det sista dagen med min den klassen.. eftersom jag hoppar upp till gymnasiumet och dom går kvar och ska gå nian, stackrar! haha, men ska hälsa på dom så ofta jag kan!!

men nåja, nu ska jag fixa mig lite, sen far jag och mor in till gävle och letar examen avslutningsklänning.. CRAAAAAAAZY! jag i klänning.. haha nåja! det ska nog bli bra. bara jag hittar någon så.. sen är jag så jääävla taggad till GÄLLIVARE NU!!!
Monne har fixat en massa och jag älskar henne mest av allt, fy satan va vi ska röja!
Och även nu i helgen, på fredag åker jag in till världens bästa brudar Elly & Mimmi!!! HELT CRAZY! ska va där på falukalaset och även se ulrik och ha en massa jävla röj!
Nåja, nu ska jag fixa sen fara till gävle, höres!

RSS 2.0