hot hot hot

det är så jäääävla varmt!!!! åååh.
älskar det ändå! men nu ska jag ta på mig bikinin, sen något linne och shorts över, sen drar jag nog till affären lite snabbt, sen till bella lite ännu snabbare och sedan till MHF stugan med min klass. men orkar dock inte sova kvar, drar hem inatt någon gång, sen imorgon shoppa med mami och papi!
HÖRS
i wonder

hold you head high

tjaaaaaaaaaaaa.
livet suger, men jag älskar de ändå!
nu ska jag ut och meka me bilen med min papi, PEACEHÖRS!

i wish i could go wherever you will go


grunden bakom din lögn

my. life. suck.
ses om ett tag när jag har bloggork.

jag ger dig mitt liv om jag skulle behöva

ändrade planer igår, åkte och hämta min bror i gävle från att han jobbar i sthlm ju.. han kommer hem helger, men kanske inte alla. nåja, sen skjutsa pappa mig till stan så mötte jag upp bella, amanada och viktor. så for vi till stan, gick runt lite åså, sen gick vi på Fast And Furius Five!!!!!!!! VÄRLDENS BÄSTA FILM!!! åhhh, alltid älskat dom! Dom i mitt hjärta!
nåja, sen gick vi runt på stan, träffa folk lite överallt, snacka osv hade kul! sen drog vi hem till bella, titta tv och prata tills jag somna vid 3 och prata tydligen i sömnen. Haha...
sen vakna vi vid 11, klädde på oss och tog brädan till jakob och fixa lite affärer, nu ska vi snart in till viken och sen ikv blir det crusing i sandviken. får väl se vart kvällen för oss! men blir iaf sleepa hemma i think? pusstja!

another day 'n night

det där sög ju, vela verkligen inte vara där.. vela sjunka under jorden när jag såg vissa.. haha och jag ska gå där nästa år? going 2 die.. hahah.. men nåja, nu ska jag sätta på mig mjukis kläder, sen kommer pappa och hämtar mig så skjutsar han mig till högbo, så ska jag paddla med klassen.. kommer sluta med att alla ligger i vattnet, JAG SVÄR!
haha, men nåja, PEACEHEY!
saknar dig hjärtat

here i go again

trött som satan, gick upp sju för att jag trodde vi hade sovmorgon till halv nio och va i bra tid för en gångs skull, hade gjort allt klart och behövde inte stressa ut till bussen. men självklart så får jag reda på att vi börjar 10 ist????? ååååååh.. så jag gick och la mig en stund, nu ska jag strax ta bussen som även emma sitter på. sen möter jag min klass så ska vi gå på bessemer, känner inte bra.. alla kommer titta osv.
det va typ samma sak igår, vi hade sovmorgon till halv 10, då vi skulle va på ungdomsmottagningen, vilket ligger nära där ja bor. men jag åkte ut till min skola till 8, fick reda på de då. så då tog jag och emma bussen hem igen, satt hemma hos henne i någon timme... NI ÄR ELAKA I MIN KLASS!!!
eller så är det jag som är trög? haha.. men aja, ska ta bussen snart, hörs senare.
och btw??? jag ska paddla kanot med min kära klass senare.. hahahaha det kommer gå åt helvete. funny!
hörs
saknar dig min fina

who are you talking to

sorry for no update!!!!!!!!!!!!
umgåts med mina föräldrar.. haha nja, men kind of? efter skolan som va helt fucked up idag.. nåja, berättar de imorgon eller något, för nu orkar jag inte hålla mig vaken nåmer.. men efter skolan träffa jag mamma på stan så fixa vi mitt bank kort, ska få ett nytt igen.. fett krångligt..... men nåja, sen gick vi på stan en stund, hitta bara en bikini & två ansiktsmasker. världens sötaste bikini! lägger in bild imorgon. men sen hämta pappa oss så åkte vi och handla lite mat och sånt, sen köpte jag även en stor tavla med hawaii på!!!! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!!
velat haft en hawaii tavla eller newyork tavla, men jämt har pappa sagt " vi tar de sen, har inte plats i bilen nu när vi har så mycket påsar osvosv" bara skyller bort, men nu hade vi inte så många, runt 5 st.. men BRA ATT JAG FICK DEN!
sen när jag kom hem, käka jag donken, ändra lite i mitt rum, ute och sprang, ansiktsmask, duschat och nu ska jag kika tv tills jag somnar..
blev långt inlägg endå.. haha nåja, HÖRES!

världen passerar

ska lägga mig och läsa "EGOGIRL" och sedan sova, imorgon är det skola..
men nåja, godnatt!

do it lika a dude

är med malin.
livet leker, fast vi gör ingenting alls... hörs

looks like i'm losing this fight

min fru ringde och frågade om hon kunde komma förbi för att hon hade hål, så självklart kunde hon komma eftersom jag är hemma och inte mått nå bra, men nu känns det faktiskt bättre. och nu ska jag bara ta det lugnt i någon timme, för sen vid 2 kommer Malin hit igen och färgar håret på mig troligen. så nu ska jag låta musiken dunkas högt och läsa lite i min bok.
puss

this is all so crazy

stanna hemma från skolan... orka inte gå upp imorse. så nu ligger jag i min säng, bloggar och dunkar musik med en hund som ligger halft på en.. haha så söt min kajsa! men jag ska nog kila ner och äta frukost. idag ska jag även bleka mitt hår mer, men vet inte riktigt än om jag vill ha mellanblond eller om jag ska bleka ner då så jag kan ta ljusbrunt eller mörkbrunt? åååååh... hårfärger är svårt dudes.
moving my hips like yeah och drar ner med datorn till köket och dunkar högt och eftersom det ser ut å va sol, ska man sola lite tro? fast alla kallar ju mig neger redan.. nåja, hörs later!

du gjorde min kväll guld

tack för det min fru!
som sagt, min fru kom hit. hämta mig, så for vi till coop så handla jag massa gott till oss, sen hem till mig och vi skulle plugga.
brb toa..... så, tillbaka! druckit så jävla mycket jucie nu så jag känner mig lagomt uppsvälld.. hahaha, men nåja. när vi kom hit vart det inte så mycket plugg, det slutade med att vi satt i min säng och drack, åt och skratta och prata om en massa. men skönt!
med tanke på hur mitt humör va tidigare, så va min fru den bästa räddaren i nöden, loveu!

we gotta hold on to what we got

va till affären och köpte hårfärg åt mig och fil åt mamma. sen kom min papi och hämta mig så åkte vi hem. och nu sitter jag och dunkar musik högre än någonsin trorja. så irriterad på min mamma så det inte finns pissord för det.

när du vet hur jävla svårt jag haft det, när du vet hur svårt jag ens haft det att orka eller vilja gå dit, när du vet hur mycket jag skrikit, grinat och vägrat gå dit, gått ett extra år för att försöka ändra på allt men att jag gjorde samma spår igen och nu när jag verkligen försöker, fått upp självförtroende att jag inte är dum, att jag faktiskt ligger på samma nivå som många andra, att jag kan om jag bara vill och koncentrerar mig och att jag får ett g, så har du mage att inte ens bry dig? inte ens "va duktig du är" utan det jag får till svar va "jaha...?" som om du inte bryr dig, du beter dig inte bra, inte alls

jag hatar att inte ha dig hemma kim, det är tomt utan dig, hur fan ska jag klara det här..?


i gotta feeling

skolan sög.
sen när jag åkte hem somna jag på bussen, så missa min busshållplats PRECIS.....
så vart sjukt jävla sur. men hoppa av en bit bort och som tur tog jag med mig brädarn på morgonen. så det va bara sparka hemmåt. men såklart va det MOTVIND???????? åååh va irriterad jag blev. men aja, när jag kom hem så bytte jag om till mjukis och en stor tröja, tog datorn och nu sitter jag vid datorn samtidigt som jag har tvn bakom tvn så jag ser den. nu ska jag nog baka något, sen vänta in pappa och fråga om vi kan åka till affärn och köpa hårfärg.
och så måste jag läsa ut den där kassa boken från skolan...... haha nåja, hörs!

why so serious?

Gnatt.

Monne? FÅGEL!!!!!


pluggisbella

fast.. jo!
kom hem från skolan, satt vid datorn. elly och mimmi ringde, prata skype med dom i någon/några timmar eller hur snabbt nu tiden gick. och jag lär väl dra mig till dom på Falukalaset, men det låter roligt! så hoppas på det då. TAGGAR? jatack då.
nåja, sen plugga jag lite, åkte med mamma och handla, svor på att jag inte skulle tjata på något, bara för att jag inte tjata så kom jag hem med ett tuggummi paket och en stor annanas jucie!!!! nice.
men nu ska jag plugga mer och sedan ut och springa!
HÖRSPEACE

i wanna scream so loud for you


snälla bli min igen


i have this dream, deep inside of me


let's make some noise


they can't hurt you unless you let them



i owe you all my life



find my self without you

förstår inte.
gråter.
vill inte.
fuck!
går ner och fikar med mina föräldrar och pratar lite. puss
/ bells

ny header, tryck f5!!!!!


it's okey to not be okey


i know you're coming back down

haft en jätterolig dag idag. först testade vi hur det skulle vara lite å rökdyka, satte på oss kläderna och fick svart för ögonen på gasmasken och fick krypa runt i et gym som vi aldrig sett. och vi visste inte ens vars vi va, för vi vart instyrda dit också, så vi fick krypa i mörkret och leta fotbollar med världens tjockaste kläder och en gasgrej på ryggen, det va svintungt och varmt och jag blev jätte irriterad.. haha. men sen gick vi till murgården och käka sen tillbaka till brandstationen och åkte bil till sånna där broar som öppnar sig som var i början av årsunda. och där fick vi flyta runt i nå vattentäta dräckter, eller för det mesta va dom så.. men vi hade ju så småa nackar gemfört med vuxna så vi fick in vatten och skratta har jag verkligen gjort.. haha, kommer in bilder senare!
sen kom pappa och hämta mig för att jag var så blöt och när jag kom hem tog jag macka och oboy och la mig i badet.
nu sitter jag här i min onepiece och jag ska nog fixa min blogg och lite sånt trorja, ta det lugnt idag som jag även gjorde igår, helt slut hela tiden.. haha, skriver mer senare!

never wanna say goodbye

det gick suuuuveränt idag på räddningstjänsten, har azum ledare och är med världens bästa flickor och känner även niklas som va där också! idag har vi gjort HLR. HjärtLungRäddning och det gick aaaazum, sen spela vi innebandy, slet som en tok på det.. haha va så roligt med dom där ju, mitt lag van även. men nu har jag blodblåsor under fötterna.... vilket jag får när jag springer och sånt utan skor.. eftersom jag glömde mina springskor hemma och vela inte springa i converse. men sen va vi emellan dom där och käka på stan, mysigt. nu kom jag nyss hem och ska spräcka blodblåsorna, sen titta om mina fötter tål att dra ut och springa, sen in och duscha - äta och sedan faktiskt titta lite om att fixa om i min blogg!!!

ska börja göra inlägg med bilder, så jag skriver så. tycker det blir mycket finare och funderat på det i runt ett halvår men för lat för att göra det jämt, testat någon gång. men det tog några månader innan jag orkade göra mitt första.. haha, såg en tjej som hade så för något år sedan och nu har många så och jag tycker det är mycket bättre =)
PUSSS SÅ LÄNGE!

you're always there, you're everywhere


who you are

haft det mysigt med älskling! nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag göra massa läxor och sånt som jag sparat till sista sekund som vanligt.. imorgon ska jag vara på räddningstjänsten, vilket jag ska vara hela veckan! förutom torsdag, för då ska jag till skolan och göra adhd test och nationella provet i engelska.
men nu ska jag kila in i duschen, sen blir en stor fet hoodie, mössa och mjukisar, ta det lugnt och njuta av livet! PEACE

ååååh tack!!

liv om love like woe:
du är jätte söt, hoppas du vet det, och din stil är bara toppen. jag älskar din blogg och läser den väldigt ofta. (förlåt om det kom lite konstigt men jag ville bara säga det;)
svar- ÄÄÄÄÄLSKAR SÅNNA HÄR KOMMENTARER!!! förlåt om jag va seg på svara, men jag verkligen älskar sånna här kommentarer!!


och har även en sak jag gärna vill att ni svarar på.. jag har ju ca 250 bloggläsare om dagen, så tycker jag faktiskt att ni borde berätta lite om er själva? Vad ni heter och varför just ni läser min blogg, BAD OR GOOD REASONS! jag tar kretik och vill gärna att ni berättar om jag behöver bättra något eller så.

Just nu är jag glad, just nu är jag på topp! jag känner verkligen att jag vill leva livet. Haft en underbar dag med massa vänner på Konfirmationavslutning. Fått presenter och tårta och väntar in min älskling just nu! Han sover här inatt, så vi ska ha det mysigt! tror vi ska försöka hitta på något nu på dagen, sen ikv blir det väl film, mys och frukt! Eftersom min tårta är Tropisk Planka och det är maaassor kvar så blir det njuta av det! Men nu ska jag byta om, platta håret och vänta på älskling!
JAG ÄLSKAR LIVET, JUST IDAG ÄLSKAR JAG LIVET, JUST DENNA STUND!

tjugotal patroner

håll händerna för ögonen och skaka lite på kroppen
jag sitter och hyperventilerar och skriker att jag vill ha en lila keps, DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
är verkligen överglad, vet inte varför heller... haha, men nu ska jag ta och göra något som lugnar ner mig, ska snart käka aga med bellsan! PEACEEEEE
BARA GÅ HÄRIFRÅN BARA GÅ HÄRIFRÅN NUUUUUU.
men inte ni älskade bloggläsare <3

i was born to tell you i love you

hejsaaan!
sitter hos bella, va ledig igår så jag sov hos henne. nu gör vi inte mycket alls, hon duscha nyss och nu sitter hon här, nu ska jag ner och duscha, sen ska jag duscha också, sen ska vi glida ner på longbordsen, fast jag har ju skateboard med longboard hjul som är världens skönaste, aja vi glider ner mot sjukhuset för att hon ska på möte. och jag väntar väl utanför. sen far vi till sandviken och vi ska äta aga idag!! ebba hänkar även på oss. och kanske min pojke också? jag vet inte. btw, jag har färgat håret, lägger i blond färg så mitt svarta ska försvinna, ska nog ha ljusbrunt sen, men först och främst måste jag ha bort svarta färgen. iaf så ser mitt hår ut såhär nu! kanske lite mörkare.. det där togs i solsken, så riktigt sådär ser de nog inte ut =) men aja, nu ska jag duscha! puss

don't make sence

åkt longboard med: Bella, Ebba & Linnea hela kvällen, GALET SKÖNT! nu ska jag sova gott till Glee. PUSSAR
i brist på bilder tar jag en gammal bild!

love like woe

musik dunkas högt högt i mitt rum nu! fick sluta jätte tidigt, skola i en och en halvtimme, vilket bestod av att dampa lite på skåpet, upp satt vid datorn, in på bilden och röjde lite med frida, åt och sedan tog bussen hem med alina, amanda och victor = CHILL!
nu ska jag byta om, sen vänta in bella så tar vi longboardarna och glider ner till stan och köper glass och jag ska titta på bikini! PEACE
livet leker
last summer <3

You know we're superstars

sitter i skolan och har inge liv. typ TJAAJAAALALALALA har pråblem trorjas, ne seriöst jag kan inte blogga nu.. hyperhumör.

Rubrik saknas tror jag? Ja det gör det pucko.

Fått lite av adhd frågor hem som mamma och pappa ska svara på hur dom tycker om att jag beter mig. Och när jag fick höra dom trodde jag läraren skrivit några svårigheter till mig :( Hojja hur ska de här gå? Aja hejs!

Take it to the top

Sitter och äter frukost och diskuterar lite. Och han ska åka och lana i okelbo nu? hahah.. Och jag ska snart till skolan och knäppa spexfoto! hihihihi med min gamla älskade klass! Sen ska jag vill bessemerskolan och titta runt där hela dagen på gymnasium! PUSSHÖRS l8er!

i need to get away from this

vill bort i några dagar, ett tag, bo någon annanstans, inte ha kontakt med någon.. bara vara själv

answer

Anonym om today is my super sweet sixteen!:
varför har du snowboardtröjor när du är jibbare?
svar- alltså haha vafan äre för kommentar? snowboardtröjor? hahahaha fail kommentar.. spelar ingen roll vad det är för märke eller så, för så länge de är stort så trivs ja! hahahahaha failkommentar.. lovar och svär att du fick mig garva lite i några dagar då och då nu! PUSS

you make me feel good

Efter att jag badat så sprang jag ut och sprang, långt faktiskt... DÖD sen! Satte mig breve mamma vid datorn när hon beställde kläder, ska nog beställa något jag med sen. Men åt annans samtidigt. Sen tog jag en dusch igen.. Haha men tvätta håret och kroppen bara sista gången. Första la jag mig ju bara i badet och tvätta inte mig för att jag vart sugen på att dra ut och springa. Så nu sitter jag i soffan och tar det lugnt och väntar på donken mat <3 hehehehehehe... Men HÖRS!

stay strong

Rättvik sög mest, men ibland vare roligt, just nu sitter jag ute så altanen med cola och banan, direkt när jag kom hem la jag mig i min säng och grät och va emo för att jag va så irriterad. Nu ska jag först städa mitt rum, sen ska jag ta en dusch. Sen ska jag ta det lugnt. HÖRS

du kan gråta mitt på gatan

skolan va rätt så rolig idag faktiskt, nästan klar med en till hood. gör klart den imorgon!
sen for jag och fika med Charline & Natalie efter skolan, chill! sen mötte vi min pojke så gick vi runt på stan i en halvtimme, sen for jag och wictor hem. låg och dega i sängen, prata och lite sånt. sen kom bella med bussen och wictors mamma hämta han, nu sitter vi här med varsin dator och jag ska snart packa till imorgon, åker till rättvik över helgen.
bilder och sånt kommer väl efter eller något sånt! om jag orkar då..
PEACE

en av dom bästa födelsedagar!

haft en underbar födelsedag idag!!!
pengar, halsband, brillor, onepiece (inte äkta..). ulriks skiva och autograf, platta enegridrink (redbull), brunpuder, mascara.
sen får jag även present av älskling imorgon och även av några andra.
och har en överaskning på g från några vänner också, men är så nyfiken att jag snart hoppar ur skinnet :(
haha, och 700-800 inlägg på face... haha, urgulliga vänner!!
och så fick jag en fika av min bästavän också! hihi.
men nu ska jag göra annat här vid datorn, vi får höras imorgon eller inatt om jag inte kan sova!
eller nej, jag ska dra på mig min onepiece och sedan städa! PUSS
tack alla underbara! <3
typ igår...
typ idag..

today is my super sweet sixteen!


damn cold night

va och golfa med min pappa lite, fast stod bara och slog på ranchen. sen for vi hem, nu har jag degat här länge, ska ta bussen om 10 min och köpa hårfärg, PEACE!

vilken jävla stjärna hon är!

 

wish you where here

Sitter och äter frukost nu. Nesquik flingor och mjölk. Ska gå och ladda hem lite musik och lägga in så tlf, sen sminka mig lite och sedan gå ut till bussen! Hörs senare. PEACE

It's gonna take alot 2 drag me away from you

Ligger i sängen och borde sova. Jag har skola imorgon + att jag har två idrotts lektioner.. Sen ska jag va med wictor och får väl vila ut då.. Haha, har iaf fått nå upppiggande tabletter nu så ska ta den imorgon och testa om de blir bättre. Men, tårarna rinner på mig nu och jag vet inte varför? Är inte speciellt trött eller något? Men ska stänga av allt nu och tvinga mig själv att sova.. Mysa med älskling imorgon iaf <3 PUSSHÖRS!

sometimes..



the show goes on all night

sitter hemma hos min fru och är lite irriterad men endå glad?
för att min mamma lova igår att pappa skulle hämta mig idag, men sen när jag ringde honom så kan han inte? och min mamma har inte körtkort och min bror har mitt busskort? jag är aslångt hemmifrån, typ andra sidan sandviken med en stor väska med min dator, kläder, smink osv massa saker så jag vägrar gå hem. men lik för bannat lyssnar inte min pappa.
så jag la bara av i tlf och nu är jag jätte irriterad. ska ringa mamma snart och säga att hon måste fixa så jag kommer hem, faktiskt hennes fel för hon LOVA mig att hon skulle fixa det, MEN NU SITTER JAG HÄR OCH HAR INGEN SKJUTS HEM, MOGET. aja, jag och malin chillar, har käkat pizza nyss, fetisar.
peacehatersandlovers

i've been down, but you raise me up

kom hem för typ en timme sen nästan
ligger och degar me malin me varsin dator, nu har vi tagit fram godis, dricka, muffins och melon och ska chilla med en film!
skriver mer imorgon om dageeeen
random konstig bild, men visst börjar faktiskt mitt hår bli brunare????:D

RSS 2.0