ge aldrig upp något du drömmer om


18:52

Min enda drog just nu är Proviva Blåbärssoppa..
Har bara ätit det idag, försökte få i mig chocklad, men mådde illa efter en tugga.. Det här kommer bli ett rent jävla helvete. Men imorgon kommer Malin min fru till mig efter skolan, räddare i nöden vill ja lova ♥ Men nu ska iaf jag grina till " The Last Song. "
Puss!

13:47

jag mår PISS.
vaknat varannan timme inatt för att spy, grinat som en jävla tok samtidigt. det värsta jag vet är att spy, det luktar äckligt, det är äcklig och det finns verkligen inget vidrigare. borde inte sitta här, mår illa som satan nu. men jag gjorde saker igår som jag inte borde och nu får jag stå för det, på något sätt så ångrar jag det inte... men får inte i mig nå mat nu, har spytt as mycket, kommer gå ner i vikt OCH DET ÄR INTE BRA. jag är redan underviktig och pappa blir bara surare om jag inte äter. så det här kommer bli ett helvete, men nu måste jag verkligen gå. känns som att jag ska spy när som helst, hejdå!
&&& vi får se när jag bloggar igen, mår verkligen inte bra alls. hörs.
/ bella.

lika varandra?

det sägs att vi är lika? att vi ser ut som tvillingar?:o
Vad säger ni?
Och vet ni vad? BÅDA HETER BELLA! :) haha!

no air

har ingen lust att blogg, bloggar när jag mår bättre!
puss ha det bäst.
/ bella.

13:18

ska fara med min familj till valbo nu i några timmar, uppdaterar senare! puss
/bella.

måste bara säga en sak.. JAG ÄLSKAR SÅNNA HÄR BILDER SOM BILDER JAG VISAR HÄR NERE!
när solen lyser på en såhär, usch va jag älskar sånna bilder!
på fottot ser ni fina Felicia.

01:01

Hejsan.
Jag och papi skjutsa för en timme sen Kalle, Malin & Patrik till Resecentrum för att dom skulle ta bussen hem. Nu ligger jag här i min säng med ett stökigt rum och en söt hund brevid mig, min kära Kajsa
Men snart ska jag nog lägga mig och kika tv tills jag somnar, behövs! Imorgon ska jag nog upp i tid, ska åka och köpa nya pjäxxxxxisar! om jag hittar någe.. aja, sen ska vi in till mediamarkt och jag ska köpa nya hörlurar är allt jag har planerat än så länge.. aja, nu ska jag göra annat!
Haft en galen & kul kväll med Malin, Kalle & Patrik kan jag ju säga iaf! Haha.
Puss.
/ Bella.
K a j s a o c h j a g i s o m m r a s .

09:54

sitter i skolan, gör ingenting. fast ska göra klart en dagboks sak på engelska, men det orkar jag inte. men snart lägger min dator av.. pusssssss
/ bella.

17:55

känner mig verkligen tom just nu. jag vill bara lägga ner allt nu, sån jävla stor lust att bara lägga ner skolan, lägga ner allt och stanna inne varje dag. fy satan va skönt.
ska ta bort sminket, chillkläder på och så ska jag spela ps3 och äta BJ ♥
puss.
& jag har inbakad fläta :o det är ovanligt, men tyckte om det efter ett tag först! först va det liksom " NEEE FYFAN HUR JAG SER UT.. " men nu börjar jag trivas :D puss!
/ bella.

19:17

Sitter hos kära felicia. Sover här inatt och uppdaterar mer imorgon, vi har bara varit inne, tagit det lugnt och pratat om allt möjligt, men nu ska vi nog snart äta lite. Uppdaterar iaf mer imorgon.
/ Bella.

13:47

Sitter i skolan, slutar halv 4.. Dööööööööööö.... Men ska iaf göra en film recension på filmen " Dead Poets Socielty " just nu och om jag får säga det, iiiinte kuuuul. Haha aja, nu har danno jobbat mycket och jag ingeting alls, så hörshei!
/ bella.

21:15

isabella ask om 15:35:
jävla snygging!
Svar - Tack du detsamma!


Hejsan.
Kom hem för ett tag sen, va ute och sprang i 45 min, nu äter jag Activia ♥ Jordgubb förstås! Men ska ta en dusch när som helst, sen ta det lugnt ikväll. Imorgon ska jag umgås med min fru ♥ Längtat efter den bruden ja, känns som att det va ett tag sen.. Inte bra. Om 21 dagar firar jag och hon 7 månader! ;) haha kung. Men iaf, vi ska chilla me energydrinks & fetmat imorgon trorja. Men måste nog ut och springa imorgon också. Nu ska jag prata med mamma först om att jag ska åka iväg på mitt sportlov, hoppas på att jag får för annars tänker jag grina tills jag får! Det är ett löfte vill ja nå säga! Sen efter ska jag duscha, puss!
/Bella.

Monika, Jag & Malin!

13:38.. fuck

sitter i skolan nu, har so och slår snart ihjäl danno, han sitter och drar i min internetsladd till min bärbara hela jävla tiden.. haha, men ska nog skippa sista lektionen trorja.. orkar inte :) men iaf, bloggar när jag kommer hem eller så! danno är störd, laddar upp en söt bild på honom här som jag gjort i paint, men det ser ju fan ut som jag tagit med svegs bästa kamera? fett bra bild på honom.
fin, i know.. paintskills......

18:29

Sitter här i ett skönt lite fort stort linne och ett par korta shorts och önskar att det va sommar... Åååååh va jag vill ha sommar!
Aja, nyss pratat skype me grabbarna från gällivare i någon/några timmar. Men nu skulle dom fara till Coop och jag va ner och tjata på pappa om AGA mat.. Haha älskar aga ♥. Men vi får väl se hur det blir, eftersom vi käka donken i förrgår, sen va varken mamma eller pappa hemma igår, så då fick jag pengar till att äta ute också, då blev det jensas. Så vi får väl se.. Haha, men jag hoppas! Och nej, vi äter inte ute så ofta, bara så att det har krockat nu dom här dagarna ;)
Btw, jag ska bli brunett trorja :o jar har sån stor lust att bli mörkbrunett nu, JAG SKA BLI MÖRKBRUNETT IGEN!!! haha, aja heido!
/ Bella.

15:35

Hej blogggläsare.
Sött att ni läser min blogg, gillar det verkligen. Haha, men va med min kära vän Emma går, vi va till donken först, sen till kungen. Träffa på massa folk, va väl ganska fullt folk där ;) Haha. Men sen gick jag hem runt 10 över 12, va hemma halv 1 någon gång tror jag. Emma gick med då också, fast hon vek av vid AGA, så fick gå en bra bit själv :( och vid Vallhovskiosken, kommer det tre fulla killar och skriker efter mig, ni anar inte hur rädd jag va. typ.. " oohshit vilken stor jacka på en sån liten tjej! Ey du bruden, stanna.. Kom och festa med oss?" och jag va liiiivrädd, svängde in lite vägar så jag vart av med dom, sen till slut kom jag hem, satt i en kappsel i våran maskin, fick SNABB & GOD VARM CHOCKLAD OCH KILA UPP PÅ MITT RUM.. ååh, bästa känslan ♥ förutom att jag va ensam då.. -.- haha, men tog typ en halvtimme innan jag sluta skaka, rädd & frös som satan :o haha..
Aja, idag ska jag leka me emma. Vi ska käka ngt gott ngnstans, men vet inte vart eller när. Haha. puss ♥
/ bella.

who you are

It's okay not to be okay.
sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing.
seeing is deceiving, dreaming is believing.



men är hon nå snygg eller...

så jävla avundsjuk... sjukt ju!

22:22 - gonatt

Dagen har bestått av SKYPE & PLUGG..... ska titta på Life Is For Living med Zac Efron nu. Sedan ska jag sova sköööööön-t! men bloggar mer imorgon.
Chickenbits tävling me Emma imorgon!!! Jag tror Hanna också hakar på!
men pusshäj!
/ bella.
haha.. mitt FÖRSTA fotto med dagiset, va svinrädd.. haha syns!

18:45

kom hem från skolan för ett bra tag sen nu, ska ta och sätta igång med kääääära pluggandet! åååh -.- religonskitsaker! Judar hit, Kristna dit & Islamer dit! haha förlåt.. men jag tycker inte om att vi ska behöva att lära oss om något sånt, fred mellan alla, ooookkeyy?! men ne. aja, pusshei!
/ Bella.
You make me smile like the sun.
Fall outta bed.
Sing like a bird.
Dizzy in my head.

Spin like a record.
Crazy on a Sunday night.
dance like a fool.
Forget how to breathe.
Shine like gold.
Buzz like a bee.
Just the thought of you can drive me wild.
Oh,  baby you make me smile.

06:54

ooooh baby, i'll take you daown, i'll take you down!
feel my touch, jump for my lover!
The Pointer Sisters - Jump
sitter här och är vaken alldeles för tidigt, men skitsamma! bättre tidig än sen, annars blir jag så stressad.. haha, men ska fixa mig lite nu, pusss!
/ Bella.
bild från när jag va i stugan i jämtland på jul lovet.


gonatt

stänger av datorn, klär av mig och kilar under täcket och smsar med älskling tills jag somnar. tvn är på just nu, så tror den får vara på ett tag till.. höhö. gonatt!

skrattirriterande

alltså herregud.. att det inte tar slut -.-
hela hennes bdb består av bilder på mig, blir lika irriterad varje gång jag ser sånt här..

15:32

Nu får musiken dunkas högt samtidigt som jag städar mitt rum, behöver röra på mig, vill ha förändringar i mitt rum. puss
/ bella.

21:41

orkar inte uppdatera, varit med ebbsi iaf.
just nu är jag borta i huvet, kommer inte ihåg så mycket... haha och jag har inte druckit något annat än varmchocklad &  vatten.. haha, aja hejdå.
btw.. fejkblogg, hon har tagit en bild på mig..

14:20

Åkte hem tidigt från skolan, tyckte jag va värd att vila lite.. Inte fått en enda jävla blund i natt, bara legat och kikat film, tänkt och låtit musiken rulla på. Så nu ligger jag i min säng med datorn, lyssnar på musik och ska hämta något att äta trorja.. eller? ja.. Aja, snart kommer Ebbsi hjärtat mitt hit iaf! vi ska kika film och bara chilla idag trorja, men nu ska jag slå på en film jag titta halvt på innan jag skulle till skolan.
Peeeace
/Bella.

03:15

Ärligt talat? Jag skiter i om ni läser eller inte! för jag skriver det jag behöver få sagt nu och vill ni inte läsa, gör det inte! Har ni något dåligt att säga, jag skiiiiiiiiter fullt i det sisters and brothers! Jag har insett själv att jag tar åt mig av onödiga kommentarer. Har ni något bra att säga lyssnar och tar jag åt mig.
Jag ligger vaken fast jag borde sova, legat och tänkt ett tag nu. Funderat på en hel del, en jävla massa jag ska orda upp. Jag känner just nu att jag gjort så många felsteg, klivit åt vänster fast jag borde valt höger, backat när jag borde gått fram. Sagt saker som jag borde hållit inombords. Hållit saker inombords som jag borde skrikit ut.
Just nu vill jag bara orda upp allt som jag gjort fel i mitt liv, men misstag förblir som dom är nu. Jag har gjort en del dåliga saker som jag ångrar, valt fel vägar när det gäller vänner. Men just nu känner jag verkligen att jag har världens bästa vänner som är närmast mig. Dom får mig må bra, dom får mig vilja stanna och åtminstone försöka älska mig själv.
Och ja, till... Min självkänsla? den är svår att ens veta om den finns. Jag har lätt för att trycka ner mig själv på botten och låta alla andra kliva, eller nej.. STAMPA på mig. Jag tror ofta att alla driver med mig, att dom faktiskt inte vill vara mina vänner utan bara driver och ska lämna mig snart. Jag har så jävla svårt att förstå att dom stannar och är mina vänner tills dagen jag dör.
Det krävs mycket skratt, tårar & ord för att jag ska förstå det. Jag kör på min egen klädstil och jag är inte den enda. Vi alla har våran egna stil, vårat egna sätt att klä oss. Jag klär mig efter humör, efter hur jag mår.
Så många bokstäver, ord och meningar som flyger i mitt huvud nu, JAG VILL FÖRÄNDRA MIG. jag vill bli en ny människa, bry mig om mig själv och förstå att jag faktiskt har känslor och att jag sårar mig själv mer än vad dom andra gör.
Något jag är duktig på är att INBILLA MIG SJÄLV!!!!! usch vad jag hatar det. Så fort något stort och bra händer för mig, inbillar jag mig att det inte är sant, att det är bara lögner och folk som driver med mig. Jag inbillar mig att jag är ensam, stänger allt ute och vet ni vad? JAG HATAR DET.jag kan verkligen trycka ner mig på botten, få mig må piss. Ligga på golvet och verkligen störtgrina. Ingen hör, ingen ser. Jag kan ligga där i timmar och tycka synd om mig själv. Så patetiskt. Jag känner mig så jävla värdelös, så tom och kall.
Men just nu känner jag mig stark, jag känner att jag vill förändras. Jag har alltid varit så att jag skrattar, ler och visar ingenting alls. Folk ser mig som en glädjespridare och ja visst, jag skrattar nästan hela tiden, åtminstone har jag oftast alltid ett leénde på läpparna och försöker visa min bästa sida. Men jag vill kunna visa att jag inte alltid mår bäst, jag vill bara att folk ska förstå att jag inte alltid är på topp.. Jag vet verkligen inte varför det är så, jag förstår knappt på mig själv..
Tro det eller inte, men jag kan knappt se på mina föräldrar. Vi bråkar verkligen jämt, vi behandlar varandra som skit. Dom tar bort saker från mig så fort jag gör något dåligt. Allting börjar blir så ensamt, pengar försvinner, jag har ingen ork till att fråga vänner om vi ska göra något för att allt man gör kostar pengar nu för tiden. Men jag blir av med pengar när jag bråkar med mina föräldrar, dom tar min dator ibland också.
Min mobil är något dom aldrig tar, jag skulle slåss med dom för att behålla min mobil. Det är när vi bråkar som jag låser in mig själv, sätter i mitt headsätt, låter tårarna rinna & musiken rulla på. Och vet ni vad? eller jag kanske bara skriver till mig själv.
Men skitsamma. Jag inbillar mig själv, fast inte samma sak då.. Jag inbillar mig själv att jag har det bra, att alla familjer har detsamma. Men jag börjar faktiskt inse att det är inte normalt. Jag vill inte bråka, jag vill bara kunna prata med mina föräldrar om ALLT men det går inte, det funkar bara inte så.
Jag vill kunna sätta mig i köket vid köksbordet när mamma håller på därinne, berätta något nytt och förklara hur mycket jag hatar eller älskar det. Det har hänt 3 gånger att jag kunnat gjort det. Pappa? han har jag aldrig kunnat gjort så för. Och det sårar mig inte förrän jag verkligen tänker till på det.
Sen till kärlek, jag skiter i vad ni säger om vad jag tycker om en viss kille. Jag hör ofta " det kommer aldrig funka Bella.. " Men jag har planer, eller vi två och har planer. Vill vi, så klarar vi det. Förstår inte ens hur ni kan lägga er i mitt kärleksliv och säga att jag inte klarar det? Men herregud! Det är mitt val vad jag vill göra och om ni nu är mina vänner så finns ni där för mig.
Jag är så trött på att behöva trycka ner mig för en massa skit saker som jag kan välja att blunda för eller kasta bort. Jag tycker om honom och det vet ni gott och väl. Jag tänker satsa så mycket jag kan. Och ni ska inte behöva få veta hela våran historia för att få veta att vi kommer stanna vid varandra trots avståndet.
För som vän ska ni lita på mig tycker faktiskt jag. Och om ni inte känner mig? Döm mig inte för något då, kasta inte en massa skit. För då är det nog du som innerst inne mår dåligt.
Så glad som jag blir så fort han skriver, så glad är det svårt att få mig. Han får mig känna mig värdefull och att det faktiskt inte spelar någon roll vad jag väljer för vägar i livet, så stannar han oss mig. När jag känner mig som mest nere, så finns han där. Han ringer mig och pratar med mig, svarar jag inte så fortsätter han ringa. Han förklarar för mig precis hur han tycker jag är och det sätter plåster på såren.
Just nu så är jag så glad att jag är jag, att jag har mina vänner och världens bästa pojke i mitt liv. Jag ser en framtid för en gångs skull. Som liten såg jag ingen framtid, jag vela inte ens tänka på den. Nu ser jag en framtid, den är ljus och jag är glad & lycklig.
Nu har jag fått en del sagt, tack för mig.
/ Bella.
Ärligt talat? Jag skiter i om ni läser eller inte! för jag skriver det jag behöver få sagt nu och vill ni inte läsa, gör det inte! Har ni något dåligt att säga, jag skiiiiiiiiter fullt i det sisters and brothers! Jag har insett själv att jag tar åt mig av onödiga kommentarer allt för ofta, så nej nu! Har ni något bra att säga lyssnar och tar jag åt mig.

Jag ligger vaken fast jag borde sova, legat och tänkt ett tag nu. Funderat på en hel del, en jävla massa jag ska orda upp. Jag känner just nu att jag gjort så många felsteg, klivit åt vänster fast jag borde valt höger, backat när jag borde gått fram. Sagt saker som jag borde hållit inombords. Hållit saker inombords som jag borde skrikit ut.

Just nu vill jag bara orda upp allt som jag gjort fel i mitt liv, men misstag förblir som dom är nu. Jag har gjort en del dåliga saker som jag ångrar, valt fel vägar när det gäller vänner. Men just nu känner jag verkligen att jag har världens bästa vänner som är närmast mig. Dom får mig må bra, dom får mig vilja stanna och åtminstone försöka älska mig själv.

Och ja, till... Min självkänsla? den är svår att ens veta om den finns. Jag har lätt för att trycka ner mig själv på botten och låta alla andra kliva, eller nej.. STAMPA på mig. Jag tror ofta att alla driver med mig, att dom faktiskt inte vill vara mina vänner utan bara driver och ska lämna mig snart. Jag har så jävla svårt att förstå att dom stannar och är mina vänner tills dagen jag dör.

Det krävs mycket skratt, tårar & ord för att jag ska förstå det. Jag kör på min egen klädstil och jag är inte den enda. Vi alla har våran egna stil, vårat egna sätt att klä oss. Jag klär mig efter humör, efter hur jag mår.

Så många bokstäver, ord och meningar som flyger i mitt huvud nu, JAG VILL FÖRÄNDRA MIG. jag vill bli en ny människa, bry mig om mig själv och förstå att jag faktiskt har känslor och att jag sårar mig själv mer än vad dom andra gör.

Något jag är duktig på är att INBILLA MIG SJÄLV!!!!! usch vad jag hatar det. Så fort något stort och bra händer för mig, inbillar jag mig att det inte är sant, att det är bara lögner och folk som driver med mig. Jag inbillar mig att jag är ensam, stänger allt ute och vet ni vad? JAG HATAR DET. jag kan verkligen trycka ner mig på botten, få mig må piss. Ligga på golvet och verkligen störtgrina. Ingen hör, ingen ser. Jag kan ligga där i timmar och tycka synd om mig själv. Så patetiskt. Jag känner mig så jävla värdelös, så tom och kall.

Men just nu känner jag mig stark, jag känner att jag vill förändras. Jag har alltid varit så att jag skrattar, ler och visar ingenting alls. Folk ser mig som en glädjespridare och ja visst, jag skrattar nästan hela tiden, åtminstone har jag oftast alltid ett leénde på läpparna och försöker visa min bästa sida. Men jag vill kunna visa att jag inte alltid mår bäst, jag vill bara att folk ska förstå att jag inte alltid är på topp.. Jag vet verkligen inte varför det är så, jag förstår knappt på mig själv..

Tro det eller inte, men jag kan knappt se på mina föräldrar. Vi bråkar verkligen jämt, vi behandlar varandra som skit. Dom tar bort saker från mig så fort jag gör något dåligt. Allting börjar blir så ensamt, pengar försvinner, jag har ingen ork till att fråga vänner om vi ska göra något för att allt man gör kostar pengar nu för tiden. Men jag blir av med pengar när jag bråkar med mina föräldrar, dom tar min dator ibland också.

Min mobil är något dom aldrig tar, jag skulle slåss med dom för att behålla min mobil. Det är när vi bråkar som jag låser in mig själv, sätter i mitt headsätt, låter tårarna rinna & musiken rulla på. Och vet ni vad? eller jag kanske bara skriver till mig själv.

Men skitsamma. Jag inbillar mig själv, fast inte samma sak då.. Jag inbillar mig själv att jag har det bra, att alla familjer har detsamma. Men jag börjar faktiskt inse att det är inte normalt. Jag vill inte bråka, jag vill bara kunna prata med mina föräldrar om ALLT men det går inte, det funkar bara inte så.

Jag vill kunna sätta mig i köket vid köksbordet när mamma håller på därinne, berätta något nytt och förklara hur mycket jag hatar eller älskar det. Det har hänt 3 gånger att jag kunnat gjort det. Pappa? han har jag aldrig kunnat gjort så för. Och det sårar mig inte förrän jag verkligen tänker till på det.

Sen till kärlek, jag skiter i vad ni säger om vad jag tycker om en viss kille. Jag hör ofta " det kommer aldrig funka Bella.. " Men jag har planer, eller vi två och har planer. Vill vi, så klarar vi det. Förstår inte ens hur ni kan lägga er i mitt kärleksliv och säga att jag inte klarar det? Men herregud! Det är mitt val vad jag vill göra och om ni nu är mina vänner så finns ni där för mig.

Jag är så trött på att behöva trycka ner mig för en massa skit saker som jag kan välja att blunda för eller kasta bort. Jag tycker om honom och det vet ni gott och väl. Jag tänker satsa så mycket jag kan. Och ni ska inte behöva få veta hela våran historia för att få veta att vi kommer stanna vid varandra trots avståndet.

För som vän ska ni lita på mig tycker faktiskt jag. Och om ni inte känner mig? Döm mig inte för något då, kasta inte en massa skit. För då är det nog du som innerst inne mår dåligt.

Så glad som jag blir så fort han skriver, så glad är det svårt att få mig. Han får mig känna mig värdefull och att det faktiskt inte spelar någon roll vad jag väljer för vägar i livet, så stannar han oss mig. När jag känner mig som mest nere, så finns han där. Han ringer mig och pratar med mig, svarar jag inte så fortsätter han ringa. Han förklarar för mig precis hur han tycker jag är och det sätter plåster på såren.

Just nu så är jag så glad att jag är jag, att jag har mina vänner och världens bästa pojke i mitt liv. Jag ser en framtid för en gångs skull. Som liten såg jag ingen framtid, jag vela inte ens tänka på den. Nu ser jag en framtid, den är ljus och jag är glad & lycklig.

Nu har jag fått en del sagt, tack för mig.
/ Bella.

23:19 - gonatt

märket på armen är från en spruta jag tog som bebiiiiiiis, tror alla tagit sån? haha aja! gonatt söta bloggläsare

22:12

jag vill ha sportlov nununununununununununuuuuuuu
& juste, ebba kommer hit och sover här inatt. vi far till berget imorgon, eller så kanske bara hon. jag tror jag stannar hemma, har ont i hela kroppen.. jävla förkylning.. men hörrni? peace!
/ bella.

18:47


fyfan vilken jävla världelös lördag, helt jävla världelös.
ska nog ta och vara lite nyttig och sen kika lite film och mysa för mig själv eftersom älskling är alllllt för långt bort. och juste, jag fick en frågan om vem jag kallar "älskling" hela tiden och det är Philip, vi är inte tillsammans eller något men han är ändå min älskling. Men iaf, ska göra nyttigt idag! nu luktar det mat.. Köttfärsås& spaghetti! vet inte om det är så nyttigt? Men vi har endå alltid grönsaker till maten! sen ska jag nog göra någon ansiktskräm. Aja, uppdaterar kanske något senare!
Puss.
/ Bella.
världens bästaste
och det är inte jag som knäppt bilden, det är antingen hans syster, mamma eller pappa som knäppt den.

-

I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms, wondering what I've got to do or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me


15:07

sitter och pratar med älskling & ante i skype, malin & philip kommer runt 5 till mig. men nu ska jag pratat med dom, sen ska jag fixa frukost.. lagomt hungrig, men nu ska jag fan fixa frukost! pussheiiii
/Bella.

23:22

tjeeeeeenare.
orkar inte blogga något, har inget liv om dagarna. nu ska jag gå ner och hämta ett glas cola & sedan kila i sängen och smsa vidare lite, uppdaterar bättre imorgon. puss! eller kanske..
/ bella.
galen brud..

22:30

oj, uppdatera bella.. haha men är sjuk, hemma från skolan, har inget liv.. osvosv. pussgoooonattt snart

peace, gonatt


babylon

sitter här och lyssnar på musik & har halsfluss troligen... SUG! aja, ska försöka göra något nu, typ ta ett bad? YESSIR!
puss
Gotta get a call from Babylon 
Waiting for the word to say you miss me 
Gotta hear your voice when you're taking me home 
Baby I need a sign that you care about me

sitter i skolan..

& har verkligen inget liv, vi har svenska och ska göra någe skit, ska väl höra med min grupp vad vi ska göra.. Fett irriterad för att Monika inte fick vara här på lektionen me oss... haha aja, nu kommer min grupp hit ist!
pussss
/ bella.

22:03

Haft ett jävla roligt lov!
säger nu bara några namn som jag vill nämna ett stort tack till.
Lina Nystedt, Love Djäker, Sara Johansson, Carolina Steen, Malin Lööv, Ebba Lindholm, Philip Östlund, Ante Hejsan & Tobias Härnstedt, vilka guldstjärnor! ♥
Berättar mer imorgon, för nu ska jag kika tv & sova. puss!
/ bella.

15:28

Heeeeeeey! Sitter i stuga ute i kajevall i Ljusdal med massa tjejer och nu dunkas det musik och nu ska vi spela kort trorja, riiiiing och smsa hela kvällen! Bloggar från iPhone 4 <3 Pussssss / bella

skrattar bara åt kvällen!


Café i ljusdal me brudarna

Hej, jag sitter på café finess i Ljusdal med Lina och Love. Vi skulle vara nyttiga men jag köpte en chocklad boll och dom dela på en större glass... Hahahaha. Men vi ska nog till anton senare och ha röjj me maaaaassa folk! Men nu ska jag snart ringa älskling. Och bloggar från Loves kära fina iPhone 4 <3

-

känner mig så äcklig, så ful och usch..
vet inte ens varför, sitter och är as sur på allt och alla just nu, känns inte bra.

känner mig helt jävla värdelös, hopplös och sönder. bara känns piss. ful. äcklig. tjock. kort.
vill ärligt talat sätta mig ner och grina för att jag känner mig tjock och ful och äcklig.

bilder




answer

amanda om answer:
vilket typsnitt har du i headern, där det står bella olsson? :)

svar- jag vet inte, har gjort det på en online sida som heter www.pizap.com

15:09

Nu sitter jag i Linas kök me musik och tittar på henne i vadagrummet när hon sover, hah.. Eller hon försöker iaf, haha! Men nu är vi heeeelt ensam hemma hos henne tills imorgon. Vet inte vad vi ska hitta på för kul, men det kommer nog folk senare och blir röjj! Btw, somna vid 4- halv 5 igår.. Ante ringde sista gången vid 3 och vi prata till 4. sen tog det ett tag innan jag somna, hah. men iaf nu så sitter jag här och lyssnar på musik, dricker någon typ.. hallonsoda? Haha något sånt och funderar på att titta om Lina lever, hah!
hejdå.
/ bella.


answer

sara om don't stop believin:
hej, vilket typsnitt e de du har i rubriken? (:

svar- Courier New.

Anonym om don't stop believin:
spelar du fotboll ? eller ska du fortsätta spela fotboll?

svar - jag har spelat, men aldrig mer.. tycker inte om sånt.

don't stop believin

Sitter nere i Linas rum me Love & Sara, vet inte vars Lina e just nu.. Men jag har nyligen fixat klart mig, trorja... lite småosäker på kläderna, men vi får la se! Senare kommer massa folk trorja, ilmkväll me girlsen & boysen  hemma hos Lajna ikväll & ja.. Mig nästan då, eftersom jag sover här just nu.. Haha aja, nu kom Lina in i rummet iaf, hahaha sötchey hon.. Hon satte på sig sin klocka på armen så fråga hon mig hur mycket klockan va på min mobil? haha.. Och hon hade inte stängt av klockan under natten eller så, den gick rätt.. Men hon glömde, haha sötchey. Aja, nu vet jag inte vad som sker, men roligt!
Puss.

you're fucking perfect

Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that’s alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, missundaztood
Miss “no way it’s all good”
It didn’t slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I’m still around
Pretty, pretty please, don’t you ever, ever feel like your less than fuckin’ perfect.
Pretty, pretty please if you ever, ever feel like your nothing.. You’re fuckin’ perfect to me!
You’re so mean when you talk about yourself you are wrong
Change the voices in your head, make them like you instead
So complicated look how big you’ll make it
Filled with so much hatred
Such a tired game
It’s enough, I’ve done all i can think of
Chased down all my demons, see you same
Pretty, pretty please don’t you ever, ever feel like your less than fuckin’ perfect
Pretty, pretty please If you ever, ever feel like your nothing
You’re fuckin’ perfect to me!
The world stares while i swallow the fear
The only thing i should be drinking is an ice cold beer
So cool in lying and I tried tried
But we try too hard, it’s a waste of my time
Done looking for the critics, cuz they’re everywhere
They don’t like my genes, they don’t get my hair
Stringe ourselves and we do it all the time
Why do we do that?
Why do I do that?
Why do I do that?
Ooh, pretty pretty pretty
Pretty pretty please don’t you ever ever feel
Like you’re less then, fuckin’ perfect
Pretty pretty please if you ever ever feel
Like you’re nothing you’re fuckin’ perfect, to me
You’re perfect, You’re perfect
Pretty, pretty please don’t you ever ever feel like you’re less then, fucking perfect
Pretty, pretty please if you ever ever feel like you’re nothing you’re fucking perfect to me

Jag kunde inte beskriva mina känslor just nu bättre än P!NK just gjort med låten " Fuckin' Perfect. "


you're so fucking perfect to me


15:04

sitter hos lina me henne nu, vi har nyligen käkat frukost och just nu är jag inte säker på vad som händer idag, skoter me killarna eller till ngn stuga me maaassa folk? ja vet int va som händer.. haha aja, roligt blir det nog! puss
/ bella.

tråkigt

Har du pojkvän/flickvän? - nej

Har du hånglat med någon 2010? - ja

Har du kramat någon 2010? - ja

Har du hatat någon 2010? - ja

Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? - ja

Är du kär nu? – ja
I vem? -

Kan du vissla? - ja

Äger du mer än 5 par string? - jada

Äger du mer än 10 par string? - vet inte, räknar inte och är inte hemma..
Äger du mer än 15 par string? - -
Äger du en mascara? – ja

Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - jo men använder inte

Är du en fjortis? – nej

Är du emo? – nej

Är du brat? - nej

Gillar du vältränade killar? - kärlek<3
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - nej

Gillar du nörd-killar som pluggar? – klart dom ska plugga, men pluggandet ska inte gö satt dom inte kan umgås med annat än böcker..............
Gillar du tjejer? nja, bara som vännner.. haha

Har du över 10 bhar? - ja
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? – ja
Kan du köra skoter? – ja

Kan du leka apa? – ja

Är du brunett? - ne
Är du blond? - igentligen, men just nu svarthårig

Har du haft svart hår/har du just nu? - jag har riiight know

Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? – ja
Vad har du på dig för underkläder – vit bh & rosa trosor
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 17 trorja de e
 

SENASTE

Vem fick du sms av senast? – henrik
Vem skickade du sms till senast? - henrik
Vem ringde dig senast? - papi
Vem hånglade du med senast ? – wictor
Vem pussade du senast? – ..
Vem kramade du senast? – lina

Vad drack du senast? - juice

När däckade du sist? – i somras trorja, hah..

Är du allergisk mot någoting? – ja

 

Namn:

- Smeknamn: bella, bellis, bellen, bella, isabell, bellsi, bellan, kortis osvosvosv...
- Födelseplats: Jämtland
- Ögonfärg: Blå/grå
- Hårfärg: svart
- Längd: 156

- Skostorlek: 36

- Vikt: 41

- Höger eller vänterhänt: höger

- Stjärntecken: oxe

- Skor som du bar idag: warp
- Rädsla: smådjur och vara ensam

- Målsättning: vetej
- Din första tanke när du vaknade imorse: typ vars mobilen va sen ljusdal idag frågetecken...
- När somnade du: runt 3-4

- Pepsi eller Coca Cola: cola

- McDonalds, Max eller Frasse: MAX <3
- Adidas eller Nike: Nike

- Choklad eller vanilj: Chocklad
- Svär du: när jag känner för det
- Sjunger du: jadå

- Duschar du varje dag: ja
- Röker du: ne

- Tror du att du någonsin varit kär: ja
- Gillar du skolan: ne
- Tror du på dej själv: ibland

- Blir du åksjuk: ne, kanske hänt ngn gång

- Tycker du att du är hälsosam:  ne

- Gillar du åska: det e mysigt ibland

- Spelar du något instrument: gitarr ibland

 

Har du under den senaste månaden..

- Druckit alkohol: - ja

- Rökt: - ne

- Gått på dejt:  ne

- Shoppat:  ja

- Ätit en hel ask müsli: ne

- Ätit sushi: ne

- Stått på scen: ne

- Blivit dumpad: ne

- Skejtat: ne

- Färgat håret: ja

- Stulit något: - ne

 

Har du någonsin..

- Däckat eller varit jättefull: ja

- Blivit upptäckt under "akten": ja
- Blivit kallad hora: ja, dock inte seriöst..

 

I framtiden..

- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: ja vet int, när jag e kär!
- Namn på barn: axel! ett måste
- Ditt drömbröllop: tänker inte på sånt än... hah

- Vad vill du bli när du blir vuxen: rik

- Antal människor du skulle ge ditt liv för: de närmsta

- Antal CD skivor du äger: vet ej
- Antal piercings: i öronen bara
- Antal tatueringar:

- Antal gånger har du varit med i tidningen: håller inte räkningen

- Antal saker du ångrar: många
 

Brukar du..

- Titta dej själv i spegeln?  ja

- Gnälla: jorå

- Skrika: när jag blir sur

- Sova: ja

- Ha ångest: händer väl

- Skada dej själv med flit: för rolighets skull

- Vilja dö: nja då

- Drömma mardrömmar: händer väl

- Drömma sexdrömmar: händer väl

- Ta droger: ne

- Försöka vara annorlunda: verkligen inte
- Klä dig i svart: jada

- Gå till kyrkan: ne

- Gå i skolan: ja

- Röka: ne

- Ljuga:  ne

- Hata folk: hata är ett starkt ord, men ja det har väl hänt

- Lita på folk: ja, de jag vet att jag kan lita på

 

När..

- Åt du senast middag: igår

- Läste du en bok senaste:  läser inte böcker, så jag vet inte

- Köpte du något senast: idag

- Svor du senast: vet int
- Sjöng du senast: nyss
- Klagade du senast: idag
- Är det sommarlov: imorgon om jag fick välja

 

Vem..

- Saknar du: många
- Vill du döda: ingen
- Rörde dig sist: lina typ trorja

- Vill du slå: den som är störd
- Vill du kittla: henrik!!!!!!!!!!!!

- kramade du sist: lina

- Vill du prata med: philip

- Skrek du till sist: mamma

- Vill du vara som: ingen annan än mig själv

- Sårade dig senast: philip
- Vill du bli galet full med: vem som helst, nuuuuuuuu! fyfansiken va roligt.

- Fick du sms från senast: henrik
- Ringde dig senast: papi
 

Har du..

- För många vänner: ne
- Förföljesemani: ne

- Tvångstankar: neda

- Någon annan psysik sjukdom: ne

- Skadat någon: ja

- Färgat håret: ja

- Brutit några ben: ne

- Egen dator: ja, 3

- Gjort bort dig rejält: jada, men skäms sällan
- Bra självförtroende: ne


ljusdal

.. ja jag drar mig dit till älsklingslajna! uppdaterar säkert något där, men vet inte hur mycket! aja, heiido.
puss

Hoooome!

fy satan va skönt!
det första jag gjorde när jag kom innanför dörren va sprang till mina skidor och gav dom en puss! haha.. och nu sitter jag vid datorn, musikar & vill umgås me någon! så ska fixa upp lite här.. haha, kanske drar till ljusdal imorgon också! haha, nu ska jag ringa emma och få med henne till donken också! usch va jag saknar donken.. haha puss!
/ bella.
tur att du älskar mig emma, annars hade det varit " KLICK KLICK POFF, DEAD BITCH " höhöhöhöh...

answer

stephan om please don't go:
fint skrivet... hur långt ifrån bor ni varann då? :o :)
svar - 100 mil.

två tusen fucking elva

ja nu är det två tusen fucking elva! usch va skönt! det här året ska va gaaaaaaalet! nu jävlar ska jag njuta av allt roligt och bara ha det bäääääst!
2011 - FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

Jag vill även säga tack till alla mina kära vänner som gör mina alla år till gaaalna år! det kan gå upp och ner, men jag älskar er bara mer! Jag är så jävla glad att jag har er, vissa kan bete sig som idiotas och isf? Dra åt helvete! För nu jävlar ska jag rätta upp saker och ting! Ni som alltid beter er som guld, ni är mitt guld!
GOTT NYTT FUCKING ÅR!
/ Bella!

RSS 2.0