i stand aloooone

tjeeeeenixen!
sitter i skolan, har hemkunskap och gör bullar! men nu väntar jag och therese på att våran deg ska jäsa, ska väl ta å vandra ut och kika lite, träffa några eller så! men längtar efter tobbie idag, hörs senare!
Pussss

don't cry.. Just say fuck you and smile!

skolan bestod av en lektion, jag klagade mest på johannes, madde lika så. sen fick vi typ säga " Hi, my name is Bella, i'm 16 years old and i live in Sandviken. " Haha? Sen sluta vi för dagen. Eller, vi gick å fyllde i något papper, sen prata om lite saker och allt det gick på 10 min typ, så sen sluta vi! Jag och madde gick å käka lite, sen cykla jag hem. Tog det lugnt, sen for jag ut med min kära Ida, umgåts och haft det trevligt! Träffat och umgåts med andra på kvällen också, fick träffa min fina och pussa på han lite också!
Imorgon ska jag få pussa mer på honom, han ska nämligen umgås med mig efter skolan, därför måste jag städa upp lite nu... Haha! Sen sova, hemkunskap hela dagen, frukost på skolan sen bakar vi bullar och sen ska jag hem å umgås med min fiiiina! Åååh längtar redan! Saknar å mysa med honom, men nåja nu ska jag städa vidare! Men sen ska han på träning mot kvällen, så då ska jag umgås med mina fina vänner Ida & John! Hörs imorgon bloggen.
PUSSSSSSS


Om jag fick ha dig, så skulle jag få ha världens bästa.

Ligger å smsar med min finaste pojke, ska strax sova! Pussgodnatt.
/ bells


du är inte trasig

sitter på drömfabriken med massa trevligt folk! Bland annat är RMK här, haha min nya kompis de där! Hahah nerå, men han är fett skön! Men ska väl snart göra en massa, bloggar senare!
Peace!

i feel your arms around me

va ute och åkte lite epa med Ida och Jalle. Åkte till kungsgården och umgicks lite med Sebelius också! Sen in till Bilisten, träffa Fanny och Rickard. Sen tillbaka hem till Sebelius och lämna av honom där för då var hans flickvän Sara där! Så då for jag Ida och Jalle in till sanviken, träffa Robin & Räkan. Satt i epan å prata med dom ett tag, sen skjutsa Jalle hem mig, tog en dusch och sen kom pappa hem med sallad. Men självklart skulle mamma sabba allt för mig, jag börja gråta när jag åt för att vi börja bråka. Så slutade med att jag bara sket i det och gick upp och nu sitter jag här ist! Men tur som jag har så har jag världens bästaste pojke, ska umgås med honom imorgon! Jag är ledig, men han har skola och skulle jobba lite imorgon, men sen skulle han komma hit ett tag! Mysigt!!!!!! Sen på onsdag får jag umgås med min kära fru Malin! Va jätte längesen nu, ska bli helt azum!

Kyssssssssssar!

feel so close to you right know

Min kodmall dampa lite, så lära återställa den helt, så blogresponse försvann men nu är det tillbaka! dock är texten kvar i headern, men orkar inte fixa det just nu, ska sätta på mig mjukiskläder, fixa mit lite och fara till ida, får se vad vi hittar på för äventyr.
puss

beleza.se

Ja som sagt.. BELEZA har jag hört ska vara en jättebra löshårs hemsida! Dom har äkta hår och det finns olika sätt å sätta upp det med: clip-on-set, hårträns och nailhair bland annat! Och det är frifrakt + att det kommer inom 48 timmar + 30 dagars öppetköp! Jag tycker då det låter helt underbart! Och om du nyss klippt dig och är inte nöjd, vem orkar vänta i 3-6 dagar på att löshåret ska komma vilket det brukar ta om man inte bor nära någon som säljer, men när man beställer av vissa sidor så kan det ta 3-6 dagar, men det här kommer inom 48 timmar!!
Och just nu är jag med och tävlar på deras hemsida om löshår! Va med du också!
Verkar ju vara sjukt bra löshår och vill du inte ha löshår, köp eller försök vinna åt någon vän? Present eller något sånt!
Här har ni direkt länk till BELEZA

Wanna know who your real friends are? Fuck up and see who's still there.

dunkar musik å är nyduschad! ska ta och fixa mig å sånt, sen höra med Ida å John om det blir nå äventyr idag! Sitter iaf å käkar gott godis och är alltmänt glad över att jag har världens finaste pojke. FAST vi är inte tillsammans. och hade jag inte sagt det där hade jag fått tusen frågor! aja, pusshörs <3



dear old you, please come back

Umgåts med min fina idag, vi har bara legat å myst och pratat. sen åkte han hem för han skulle till valbo och jag åkte med pappa ner på stan å handla en massa olika överallt, sen for vi till salladsbaren och köpte sallad! Gott vare då verkligen! Men nu ska jag gå till mina kära fina vänner Ida & John. Sen ska vi kankse träffa Jimmie, vi får se vad som händer! Men heido<3

we all go down

såhär ser jag ut, fast har skullcandy hörlurar på nu, men satte på mig dom när jag kom ner. just nu är jag i skolan, hörshey!

don't go breaking my heart

för trött för att blogga, slår på en film och smsar med min fina pojke, puss!

i get a good feeling

skolan har typ bestått av ingeting, skriver en typ "bok" om oss själv. men vi fick sluta halv 12 och fick lite uppgifter med oss hem, men jag och madde stannar i skolan och gör uppgiften, men just nu blev det facebook ist.. haha aja, ska försöka jobba med uppgiften ist! sen möter jag ida vid aga vid 2 så åker vi till um, sen får vi se vad som händer idag! ska träffa tobias också. HÖRSHEJ
jag och therese är snygga på lektion.

i need you here with me tonight



just nu behöver jag en vän som kommer hit, tar första bästa buss, hoppar på cykeln, går eller springer hit, gör i ordning godis, chips eller bara något gått, tar lite dricka, sätter sig ner och bara pratar med mig, skrattar, gråter och pratar om allt tillsammans.
det är en sån dag för mig, en sån dag man saknar en nära vän som aldrig har fullt upp, som alltid kommer när man behöver den, det betyder inte att jag klagar på mina vänner något, men ärligt? jag har ingen riktigt bästavän. har haft, men med tiden har något dragit isär oss.. jag hatar det. vill ha min bella här just nu. min egna bella. hon va en sån vän, en sån vän som jag nu behöver, men det hände saker, hon bor nu i långshyttan och jag hatar det. jag vill att hon ska bo kvar i gävle, hatar att vi gled ifrån varandra, då hände en del saker vi båda kunnat gjort bättre. när hon bodde i gävle va det ingen frågan, hon sa bara en tid ho sluta, fråga när jag sluta och sen va hon hos mig, det va det bästa någonsin, vi umgicks varje dag, nonstop i runt ett halvår om jag inte har fel? varje dag. hon bodde hos mig, vi va hos henne också självklart. men mest hos mig, slapp undan allt, prata, ute och gick, umgicks, festa ibland, gjorde smet, rökte och bara alltid va bästavänner. jag hatar att vara utan henne nu, det gör ont inom mig.

all my people on the floor

Ganska less på min jävla klass är ja! Ena läraren vill jag bara slå ihjäl, hennes leénde börjar irritera mig och att hon alltid ska ha rätt och va så perfekt osv, VILKET IRRITERAR MIG!!!!!!!!! sen har vi två st i klassen som jag bara också vill slå ihjäl, den ena påpekar och ska jämt vara så jävla smart och ha rätt, den andra skryter så näsan är 3 meter lång. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH LESS. aja, ska trycka i mig något tjockt nu, så trött är ja!!!!! hejdå.
ser ju glad ut på lektion, ser mer koncentrerad ut.. hahaha SUG MIN BALLE KLASSÄCKEL! finns vissa greatpeople <3

one day i will wake up and miss you

sitter i skolan med maddis å therese just nu, har jätte tråkigt. vi har nyss gjort nå jävla test, fatta inte ett skit kan ja då säga! hon skratta lite åt mina svar. hahaha men aja, HÖRS! bild på mig å maddis. therese va inte här när bilden togs

Come take me far away where we can go and dance the night away

godnatt bitcheeeees!

so baby? call me crazy but i think you feel it too

skitnöjd med mitt rum!!!! ååååh det är suveränt! allt bara är så bäst just nu! va ner å åt lassange med min familj också, kika lite idol en stund efter, nu sitter jag här. ska fixa klart lite i mitt rum, sen bestämma kläder till imorgon! skriver ett till inlägg innan jag somnar troligen :)

reason why i smile

Äntligen fått skoldatorerna!!!
Kan inte vara på mitt rum nu heller, ny målat och går inte andas där inne! Hahahaha.. Svart är de då verkligen! Så sitter i köket i kökssoffan nu, ska göra något å äta, sen får vi se vad som händer! PYSS


hold me close

haha alltså vilken jävla kväll.. cykla till ida, satt där hemma i en liten stund, sen for vi ut med bilen, åkte till ica och träffa på jonte sara och oscar. sen hem till anton som var hos sin mamma, vänta tills han ätit, och då hann jag börja bråka med t, så kom anton, vi åkte till antons pappa för att hämta en tröja. då bråka jag lite till, så jag börja gå hemmåt ist för att sitta där å deppa bland dom när dom var glada! men jag börja asgrina påvägen hem.. haha så ringde pappa, han kom å hämta mig och för att jag va så ledsen så åkte vi och hämta mat, världens bästa papi <3 så sluta jag bråka med t också. vi löste allt och jag vart glad! haha, så for hem å käka, sen tog jag min vovve och cykla till ida, hämta min cykel å cykla hem med min vovve, hon är så duktig! aja nu ska jag tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen å kika tv tills jag somnar, imorgon får jag dator av skolan!!!! HIHIHHIPUSS<3

love is evol, spell it backwards I'll show ya

maskerat hela mitt rum, nu ska pappa bara fixa igen alla hål efter spikar och alla mina adhd anfall som slutat med att mina nävar/saker jag håller i flyger in i väggar, fick kasta en plattång igår för att jag kastat in den i väggen så det vart typ som glasbitar överallt, haha går verkligen inte å plattamed nu. nåja, är påsånt humör typ nu också. ska sätta på mig vinterjackan och ta en walk med min vovve trorja, gårdagen va bäst men när jag kom hem rann tårarna för en idiot! aja, hörs hej.
/b
jag utan dig vore som killar med hjärna i alla lägen, vilket inte finns! pussloveyah


when you call my name

Tove Styrke - Call My Name, underbar låt!!!!
Men nu hinner jag inte blogga. Gett min dator till min bror eftersom jag får bärbar på måndag och lära endå städa ut allt i rummet i stortsätt, det enda jag har kvar är säng ocfh det står i mitten på rummet.. haha aja, ska ut och umgås med fina vänner, hörs senare!! PUSSAR

hey mr. lover

va ute och umgicks med fina vänner igår, vi va även in till max å käka, sen till sandviken. men jag va surig, så alla gick ut och umgicks å jag satt i bilen själv å lyssna på musik, låste in mig så ingen kunde hämta mig först, men sen va en dörr tydligen öppen för det va den enda dörren inte ida drog i, så då kom john in å satt å prata med mig, sen vart jag så kissis så lära dra mig ut endå.. haha sen blev jag där ute endå, frös men fick överleva! sen åkte vi hem efter ett tag, jag va sviiiintrött, frös och mitt humör va inte världens bästa. det blev bättre innan jag somna, men nu äre lika förjävligt igen... aja ska riva ner mitt rum lite mer, pappa håller på spacklar lite överallt, sen måla om 1-2 dagar! HEIDO
hej jag har två knölar på tröjan som ser ut som två dubbelhakor typ, men tro som ni vill!
I DON'T GIVE A SHIT =)

you are the best thing

fick bli hemma idag, hade så jävla ont i magen imorse och det va inte mensverk så vart lite skraj. men somnade om och då vare bättre. Ska umgås med anton idag, tror även vi ska leka med Ida, Fanny och Dennis! Eller det beror på om jag orkar mig ut eller inte, mitt humör är inte å leka med idag känner ja.. Saknar tobias också. Hejdå.

Vill du bli min baby? För du gör mig crazy


i can't find a road to get to your heart

gick i skolan idag igen till 12. TRÅÅKIGT ÄRE! nåja, cykla hem i regn, motvind och uppförsbackar!! ALLTID LIKA TREVLIGT VA! ne nu ska jag sluta sura, tror jag byter om, sätter i hörlurarna och springer i regnet, låter skönt! eller så fixar jag mitt rum lite mer.. Vi får se!! senare kommer iaf mina fina vänner Anton & Ida, vi ska kika klart Fast Five, alla har sätt den men vi kolla inte klart igår, sen vet jag inte vad som händer men vi har nå skoj säkert! PUSS

lots of love

1. Jeremy Lusk
2. Jeremy Lusk
3. Ryan Sheckler
4. Ryan Sheckler
5. Vin Diesel

in my arms, you'll be fine

umgåts med mina fina vänner, träffat massa och haft det underbart idag! Nu ska jag plocka ut lite saker i rummet utanför så jag kan bli lite trött, sen sova! Smsar med min fina!
Pussgodnatt2yahall!
ps. fett seriösa brudar här nere


längtar efter något som kan rädda mig

min helg har varit upp och ner! haha, men endå jävligt roligt, dock har jag varit så irrterad flera gånger att telefonen har flygit åt helvete! haha.. men nåja, nu är allt bra iaf! haha. Men ska ta ut lite saker ur mitt rum, börja fixa i ordning så nu åker alla mina Sweet/Rockstar/Redbull och alla märken ner från väggen! Sen blir mina lila väggar svarta!!!!!!!!!!! fast jag älskar lila endå. höhö. kyss. Sen vita möbler senare, men ska måla å sånt först! hehe nåja, sen ska jag umgås med min pingla ida trorja!
Den här låten har då verkligen dunkats i helgen, puss!

stop killing me softly

Kom försent till skolan, men de gjorde inget. Hade bara hemkunskap, prata en massa, sen åkte jag hem, vi sluta ju halv 12 som sagt. Så cykla jag hem, sen åkte jag och papi å handla färg till mina väggar, nu ska dom bli svarta! Sen ska jag köpa vit säng gavel och vita byrorer senare, men ska först måla om, aja. sen vidare till prix, så satte vi oss inne på fiket där och tog en fika. Sen hem igen, nu ska jag packa för senare åker jag med min fina vän Ida till Kungsgården och sover där inatt! Min farmor har köpt en massa gott.. Potatisgratäng, kotletter, bea, vitlöksbröd, godis, chips och massa frukt! Sen säkert några drickor också. Vi får se vad vi gör senare där ute då! Iaf så får vi troligen besök av två fina pojkar runt 3-4? Anton & Tobias!!
Nåja, nu ska jag packa och sånt, hörs senare!

you don't know you're beautiful

Nuså är allt bättre! löste lite saker, ska nu sätta i hörlurar i öronen och springa! Hörs senare guys!
bild tagen eftter skolan idag, regnet blötte mitt hår och jag fick lite lockar.. men tyckte ändå om dom så!
haha bara jag som tycker jag ser typ vindögd ut? haha såg de nu

i wanted you to stay

cause i need to here you say, i love you and i need you, stay with me forever

slutat skolan. trött. ledsen. gråtfärdig. vet inte vart jag ska ta vägen.
usch, ska inte sitta här å klaga en massa, hejdå!
vill bara träffa tobias nu också, jag är på botten

lay down and sleep

if i die young, bury me in satin, lay me down in a bed of roses. sink me in the river, at dawn. send me away with the words of a love song.
just nu är ja så less, så vill bara dö nu direkt

stay here tonight

Less på sluta tolv varje dag...... Usch, går 9-12 varje dag den här veckan, värt??? Känns inte så.. Aja, får väl nöja mig. Nästa vecka börjar vi väl som vanligt i hope? Haha jaja, hemma nu. Ska nog spela lite LoL, va ett tag sen.. Haha, sen vänta in idapida, umgås med henne. Får se vad som mer händer!
bless u all

so close but so far away

har gjort om lite i bloggen, har mer planer. men just nu orkar jag inte! va nyss hos tandläkarn, glömt bort att jag skulle dit, så papi told me! och jag laga ett hål, så skulle han putsa, men han slant till med putsen och råka göra på min kind så jag fick ett jack!?!?!??! usch om de blir ett sår så ska jag hemsöka honom. OK? bra. Nåja, ska väl snart till Ida å John, sen kommer Tobias dit senare, eller så drar vi ut, vi får se vad det blir för planer!
PUSSSSS

va ut å fota tidigare, här får ni två bilder iaf!



i'm into you

Hann inte blogga imorse, vart stressad innan jag skulle åka, tiden bara gick assnabbt! Haha aja, sluta iaf 12 så det va skönt!
Ärligt? Jag tycker om skolan nu. Jag går med Maddis och vi har det kul hela tiden, sen får man träffa jätte många andra härliga människor hela tiden, faktiskt jätte kul! Jag har fina vänner så att säga! Men det betyder inte att jag inte saknar min gamla klass som går på Hedäng fortfarande.. :( Nåja, glad att jag valde det här och ska snart hälsa på min kära gamla klass!
Nåja, efter skolan cykla jag och Maddis ner på stan, först träffa hon sin pojk en stund, sen åkte vi till bokia och hon köpte block och sudd. Sen påvägen tillbaka till skolan, för jag skulle hem och tar den vägen då och hon skulle hämta hennes pojkväns nyklar så hon lära till skolan, så mötte hon hennes pojks föräldrar, haha hennes pojkvän heter Robin. Nåja, så ho träffa Robins föräldrar och åkte med dom hem och väntar väl på han nu. Så då cykla jag hem. Nu ska jag bara vänta på att Tobias ska sluta, sen åka till lackeringen med Epan, vet inte om han lämnar den där eller vad han nu ska göra? Men iaf, sen kommer väl han hit eller något! Får se vad vi hittar på, hejdåååååååå!
Dåligt med bilder just nu.. :(

all i ever think about is you

haft en skön dag! berättar mer sen. har inte bloggork haha! men har världens bästavänner och min fina!
skola imorgon, så godnatt!

you're the greatest

Hemma, svintrött å min säng ser lockande ut! Hörs imorgon.
GODNATT

danza kudoro, oioioi!

dunkar musik och går runt och ser full ut.. haha seriöst, vinglar för att jag fortfarande är yr och grejen är att jag bara skrattar medans? typ som jag förlorat min balans inatt.. haha herregud! nåja, ska fixa mig nu, ut å va med mina änglar senare!
BLESS
bilden är tagen för någon dag sedan!


starin' out the window

hade en azum dag med mina kära fina vänner, haft det underbart! sen vart jag lite småledsen, eller ja jag vart bara mest på dåligt humör, tyst och tråkig mest. vilket jag fortfarande är, så ska sova nu till någon film, goodnight!
bless

wrote you a love letter

Va iväg å tog en fika med min fru, sen gick vi å solade. Sen hem igen.. Haha, orkade inte vara inne, så tråkigt. Så cykla till donken och umgicks med Ida, John & Anton. Satt i bilen skratta skrek och dunka musik. Nu ska jag ladda hem Fast and furious five, kika den för hundra elfte gången, sen sova! Skola imorgon.. Jobbigt läge! Nåja, ska bli kul endå å vara där igen, skönt å gå ny skola faktiskt. Men sen får vi se vad som händer efter skolan imorgon senare!
Bless

stay the night, hold me tight

va till tandläkaren, gick på en halvtimme. sen hem, bytte om lite snabbt, fyser som en tok.. ska väl bara kika film hela dagen trorja, inte så glad idag.
seeyahl8er!


the way you make me feel

frågat mig själv några gånger.. : VAD GÖR JAG VAKEN NU?
men jo! jag ska till tandläkaren. sugballe! haha hejdå hörs senare

RSS 2.0