Get next to me, come close to me, grab hold on me, wrap u around me


time to wake up

Igår va jag hemma från skolan för att jag hade svårt att sova. Så sen när jag vakna runt 11, då fixa jag mig och sånt så åkte jag och mamma ner på stan och jag köpte skor. Hitta tyvärr inget annat.. Haha, men sen kom jag hem och då kom min fina hit och myste med mig i en timme, trevligt. Sen åkte han och jag fixade mig sen for jag till Ida och därifrån åkte vi till aga och mötte upp Dennis och Anton, käkade även på aga. Sen kom John och hämta oss så åkte vi till 50 cent, de va väl en grym upplevelse! Men sen runt 11 kom john å hämta oss så åkte vi till donken, dit kom min pojke så jag fick pussa på honom. Han är så underbar min fina! Sen skjutsa John hem Anton, sen mig. När jag kom hem prata jag lite med mami och papi sen gick jag upp och sov, nu ska jag upp å sätta på mig bättre kläder, sen ut med min fina hund Kajsa.
Ikväll får ni höra mer om i nästa inlägg! ;) puss cyyya!

under the misteltoe with you


so what, we get drunk

Sitter i skolan och har allmänt jävla tråkigt.. Haha. Men aja, ska jobba vidare.
hejs

living young and wild and free

Kass på update! Men nu är min kära skoldator tillbaka
Men min fina kom och mös med mig i måndags, prata och myste åså. Sen kom våra fina vänner Ida, Anton & Dennis! Vi titta på Waterwörld här hos mig, myste å lite så! Sen va dom kvar ett tag efter också, Ida cykla först, sen pussa jag lite på Tobias innan han åkte hem och Tobias åker epa så såg även att Dennis som åker moppe och anton som cyklar, dom hade lite kul påvägen här ifrån, hyperbarn tävlar.. Det lär ju ha gått suveränt! Haha.
Tisdagen låg jag inne hela dagen, va ut med massa folk på kvällen å sladda och gjorde ringar å lite kult!
Onsdagen idag alltså.. Legat inne och tagit det lungt tills 6, tog bussen till min fina vän Emma, vi va ute och gick i två timmar och bara prata en jävla massa om allt möjligt! Det va verkligen skönt. Har druckit varm choklad med marsmellows nyss också. lyssnar på fin musik nu och ska strax sova!
Kysssss!

find someone like you

Jätte kass på att blogga. Umgicks med min fina pojke igår, jätte mysigt. Pussa en massa på honom, sen åkte han hem runt halv nio för att han lära fixa lite saker, jag gick till Charline där Natalie också va, spela yatzy eller hur det nu stavas. Gick hem ungefär kvart i 11, då la jag mig i sängen å vela typ dö, haha va astrött! Nu ska jag strax ta bussen till Murgården och ha slöjd där.. Haha suger, aja sen till bessemer och sen får vi se vad som händer efter skolan! Pussar.

rättvik med konfagänget förra året

Och shit vad jag saknar det! Underbara dagar med underbart folk! Och denna bild tog jag med Johans iPhoooone 4 :)

when i'm with you i feel home

Hur mycker vi än bråkar, skriker åt varandra, knuffar bort varandra, pussar på varandra, håller om varandra, är glada på varandra, är sura på varandra så kommer jag aldrig tröttna på dig, jag håller mig fast till dig. Jag vill inte förlora dig. Massor med kärlek till dig, du är min stjärna, min fina pojke. Jag vill aldrig någonsin låta dig gå ifrån mig, du är det bästa någonsin haft och det vet du. massor med kärlek till dig min fina ♥

talking to the mirror on the wall

hade det jätte mysigt med mina fina vänner Ida å Anton igår. Dock hände de en sak på morgonen som verkligen fick mig tänka, jag låg och åt frukost och fick sms av Ida att jag lära springa ut, hennes pojkvän hade krockat utanför mig, jag vart helt stum efteråt. men efter några timmars tänkande och lugnande så cykla jag och Ida till rusta, köpte chips och Festis och satte oss på ett tak och prata tog de lugnt åså, sen kom även Anton, efter ett tag åkte vi hem till mig och titta på film. Sen fick vi ett samtal och lära gå ut, där vill jag inte berätta om det men tokig va vi allihopa, tillslut kom min pojke och han hade med sig Oliver också. Sen kom laden, sara jonte å massa mer! Vi stod å snacka alla, tillslut va det bara jag, min pojke och Oliver kvar, men dom åkte också, jag satt ute i 2 timmar efter det och frös för att jag va så tokig på allt. Idag är jag ledig, jag vet inte vad jag ska göra, ska väl dö typ. Allt jag känner för nu, hejdå.

det är så synd om mig, jag ska skämmas!

Anonym om haha, lite underhållning från mig till er!:
allvarligt, du borde skämmas.:p
svar - jag undrar vem av oss som borde skämmas? Eftersom man inte kan se videon på Youtube så undrar jag varför du inte kommentera det där på Facebook dåför? Det är så fegt av er när ni ska lägga massa dåliga kommentarer men kan inte berätta vem/vilka du/ni är? Snälla bete er.

usch dag just nu

days like this i look my self in the mirror and say " i wish i was as beautiful as she is "

jag hatar sånna här dagar, jag känner mig ful å äcklig. fast jag vet att jag inte är ful å äcklig, ingen är ful. alla är fin på sitt egna sätt. men jag känner mig nere, så lägger mig i soffan å vilar ett tag, hoppas på att bli gladare.

Just the way you are

Hej bloggen, min update suuuuuger! Men aja, ska hoppa in i duschen, sen fixa mig p fara till skolan! Sen efter skolan va me Ida å Dennis! Vid halv 7 ska jag vara med min fina pojke å mysa lite! Pussssss

Next to you

Va med massa trevligt folk igår, i Valbo. Alla åkte EPA förutom vi då. Ida, John, Anton och Jakob åkte bil. Men vi stod å prata, skratta å sånt! Pussa lite på min pojke också. Sen kom jag hem runt 1, gick å la mig. Nu ligger jag i badet å äger ut min pojke på wordfeud, vi har en deal jag och han å jag ska vinna!! ;) haha aja hejdå söta bloggläsare!

California king bed

Hej bloggen! Bloggar via iphonen nu, min fina pojke kom till mig direkt efter skolan Å va mysig med mig. Han åkte hem för en timme sen, nu har jag fixat mig å väntar på Ida å John! Vi får se vad som händer ikväll! Pusssss

you gotta hold me, close to you

fick bli en liten snabb ändring i bloggen, måste knäppa någon ny header sen! Har tänkt ut lite hur jag vill att den ska se ut, hihi! Men nu ska jag upp å städa lite på mitt rum, min pojke kommer inte förrän vid 6 för att han har träning först. Men ida kommer nog förbi strax trorja? Hoppas de! Får umgås med henne ett tag, tvingar henne stanna en stund för annars kommer jag dö innan min pojke kommer :( haha, men skriver mer sen!
Puss

memories gone, falling behind

färgat håret mörkt nu, skönt!
inte gjort ett skit idag trots att jag varit ledig, ska försöka höra med min fina tobias om han kan komma hit en stund. imorgon ska jag nog vara med honom och lika så på fredag. se på fredagkväll ska jag ut med min fina vän ida och lika så lördag!!
Hörs.

min dator är på lagning = dålig update

Eeeeenex!
Blir bara hemma idag, BTW! min skoldator e paj.... Min skärm blev som sagt grön/lila när den vart kall när jagoch tobbe skulle titta på film? Så fortsatte det så så jag lämna in den igår. Så lånar pappas just nu, för min egna bärara är på lagning också, tror jag inte får tillbaka den.. Haha och min bror har min stationära för att hans är i Sthlm. Men iaf!! Blir bara hemma idag trorja, kanske träffa tobbie lite snabbt eller något sånt. Men sen hemma! Kanske drar iväg å solar, kanske! Men annars ska jag ta det lugnt, ut å springa, hårinpackning, ansiktsmask, bada och bara behandla mig själv som en kung!! Haha!
Helgen kommer bli aaaaazum!
hoers bitches

you're the moon when the night comes

För det första kan jag berätta att jag låg och grät innan jag skulle sova igår, glädjetårar över att min fina pojke är så underbar. Jag är så trygg med honom och jag vill aldrig förlora honom.
Nåja, sitter å äter frukost nu, "Turkis Yogurt" och Banan! Visste ni att dom blev stämd för att döpa den till " Turkis Yogurt? För han är grek! Hahaha. Nåja, ska fixa mig åså, sen fara till skolan, blir kanske så att jag köper busskort idag??? Vi får se om jag orkar cykla.

baby you light up my world like nobody else

tydligen kan ni inte se min video :(
men ni får väl titta om ni kan titta här då.. http://www.facebook.com/photo.php?v=122836494486799&notif_t=video_comment
annars får ni lägga till mig så ni får se, för skrattat har då alla gjort! hahahahah :D
ska smsa med min fina och sedan sova, pussar!

haha, lite underhållning från mig till er!


länkbyte

tycker ni ska ta och titta in den här tjejen, sjukt fin och huuuur grymt namn har hon inte?! Rolig blogg också! Ibland blir det bara så att jag hittar någon blogg eller så kommenterar dom min så ser jag deras, läser något roligt, sparar som favorit och tittar sedan varje dag och inser att dom skriver bra! Underhållande och hon är en av dom! Tycker ni ska titta iaf och se efter!
Här har ni Bella Olofssons blogg!

helt galen, galen i dig, i ditt himelska leende, ditt skratt!

Umgicks med min fina igår, vi skulle titta film men min dator dampa och hela skärmen blev grön eftersom de är en laptop och dom tål inte så mycket kallt när jag cykla hem från skolan.... sög ju! Aja, vi låg och prata och sånt, haha fick några goda skratt och veta lite nya saker! Alltid så mysig han. Sen åkte han hem och jag fixa i ordning mig lite snabbt sen kom Ida, John & Jakob så vi for ut, kom hem runt 1 och va svintrött, tvätta bort sminket och allt sånt sen la jag mig i sängen och somna SÅÅÅ snabbt! Haha, vakna klockan åtta av att min sötnos skicka sms.. haha, men lyckades somna om, höll tlf vid örat så vart lite irriterad när jag vakna, men endå glad. Haha! Aja, ska hoppa in i duschen, fixa mig sen kontakta Ida, vi ska in till Valbo för lite shopping!
Hörs l8er.
och jag kanske ska börja skriva på bloggen vad jag köper för kläder ibland? Har aldrig skrivit pris och sånt när jag handlat något faktiskt :s haha men ska kanske ta å börja med det? Vi får se! Hejdå.
Bild innan jag gick ut igår, kallt var det ju!

RSS 2.0